Tiket za veče (nedelja, 14.08.2022)

tiket dana

Posle početka gotovo svih liga i ponuda utakmica u kasnijim večernjim časovima je izdašnija. Evo jednog predloga za praćenje, a navijaćemo za golove. Kvote iz ovog tiketa mogu biti neznatno izmenjene.

Specija – Empoli – GG3+ @ 2.10 u MaxBet

Utakmice između ove dve ekipe nisu bile preterano efikasne u prethodnoj sezoni. Obe su završene remijem, u Speciji 1:1, a u Empoliju 0:0. Ipak, mora se reći da se radi o timovima koji igraju dosta ofanzivno i to su dokazali i u pripremnom periodu. Zanimljivo je da neguju sličan stil igre, ona se uglavnom bazira na kontranapadima i verujemo da će ovog puta mreže biti pune. Naš predlog je GG3+ sa koeficijentom 2.10 u kladionici MaxBet.

Brest – Marsej – T22+ @ 1.98 u MaxBet

Olimpik, a još više njegovi navijači, sprema se za takmičenje u Ligi šampiona. Aktuelni viceđampion Francuske odlično se pojačao ovog leta, neće biti iznenađenje ako na Velodrom stigne još neki fudbaler do kraja prelaznog roka, ali je i ovako tim iz najveće francuske luke jači od Bresta. Domaćin je igrao solidno na gostovanju kod Lansa, ali su ”kanarinci” slavili sa 3:2. Marsej je ugostio Rems i slavio sa ubedljivih 4:1. Naš predlog je gost daje dva gola, a za T22+ koeficijent je 1.98 u kladionici MaxBet.

Almerija – Real Madrid – GG3+ @ 2.05 u MaxBet

Sa kakvim se samo uzbuđenjem čeka ovaj meč u Almeriji. Andalužani su napokon uspeli da se vrate u elitu, na to su čekali punih sedam godina, a slučaj je hteo da na premijeri ugoste aktuenog šampiona Španije i Evrope, Real iz Madrida. Naravno da su gosti apsolutni favoriti, ali su malo umorni i od utakmice Super kupa i puta do Finske. Ako je nekad moguće iznenaditi Real, to je na startu sezone, a motiv domaćina biće do neba. Možda će ovo biti i poslednji meč Umara Sadika u dresu Almerije, pošto će najverovatnije biti prodat Vilajrealu. Almerija je sposobna da zatrese mrežu Realu, pa je naš predlg igra GG3+ sa koeficijentom 2.05 u kladionici MaxBet.

Valur – Stjarnan – GG4+ @ 2.35 u MaxBet

Oba tima bore se za plasman u plej-of koji se ove sezone prvi put igra u islandskom prvenstvu. Ranije se šampionat završavao posle 22 kola u dvokružnom bod sistemu, a sada će se igrati još deset rundi, kako u borbi za titulu, tako i u bici za opstanak. Valur i Stjarnan su u gornjem domu, u dobroj su formi, a razlika između njih iznosi samo jedan bod. Očekujemo goleadu, pa predlažemo igru GG4+ sa kvotom 2.35 u kladionici MaxBet.

Ukupna kvota na tiketu za nedelju uveče u kladionici MaxBet iznosi 20.03.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.