Tiket dana (ponedeljak, 15.08.2022)

Tiket dana

Mada je ponedeljak ponuda u kladionicama je sasvim dobra. Igra se i u onim najjačim ligama, u pitanju su poslednji mečevi redovnog kola. Predložene kvote bile su aktuelne u trenutku pisanja teksta.

Hetafe – Atletiko Madrid – 2 @ 2.15 u MaxBet

Atletiko je prošle sezone rano predao krunu gradskom rivalu Realu, a sada se Kolčonerosi nadaju da mogu ponovo da je prigrabe. Neće biti lako, pojačala se i Barselona koja je prethodne godine, bar na startu, bila van svih dešavanja. Možda se prava pojačanja još čekaju, ali ne treba zanemariti dolazak odličnog beka Nauela Moline iz Udineze, akao i iskusnog Aksela Vitsela. Tu su i dalje Morata, Žoao Feliks i Antoan Grizman, a vratio se i Saul Nigez. Otišli su Luis Suarez, Šime Vrsaljko i Ektor Erera. Hetafe je imao tešku sezonu, tek je dolaskom iskusnog Kike Sančaz Floresa sve došlo na svoje mesto, a ovaj stručnjak će i ove sezone predvoditi tim iz predgrađa Madrida. Najveće pojačanje biće dolazak Borhe Majorala, sjajnog napadača koji se nije iskazao do sada u punoj meri, ali će ovde imati dosta prostora za igru i golove. Hetafe i Atletiko imaju dobre odnose, a oba prošlogodišnja meča Madriđani su dobili posle velike borbe, 2:1 na strani i 4:3 na Vanda Metropolitanu, koji će se od ove sezone zvati Civitas Metropolitano. Ako žele trku sa Realom i Barsom, Kolčonerosi moraju da pobeđuju od starta, pa je naš predlog dvojka sa kvotom 2.15 u kladionici MaxBet.

Haken – Mjalbi – 1x,4+ @ 2.80 u MaxBet

Lider prventva pred ovo kolo imaće samo na prvi podleg lak posao sa Mjalbijem, timom iz sredine tabele. Mjalbi je ovde poslednji put u prvenstvu izgubio pre više od devet godina, mada je jedno vreme proveo u drugoj ligi, pa recimo da je neporažen na poslednja tri gostovanja u Gotenburgu. Haken je na poslednje dve utakmice postigao devet golova, a opet nije osvojio maksimalan broj bodova. Protiv Elfsborga su na strani odigrali 4:4, a onda su na svom terenu sa 5:0 deklasirali Helsingborg. I Mjlabi je u dobroj formi, oni su bez poraza na prethodne četiri utakmice, a na strani su na tri prethodna meča uzeli čak sedam bodova. Favorit je domaćin, Haken je slavio kao gost protiv Mjalbija u prvom delu sezone, ali ćemo uz jedinicu dodati i jedan x. Očekujemo ponovo pravu goleadu, kakbva je uvek kada igra Haken, pa uz duplu šansu na domaćina dodajemo i 4+. Za kombinaciju 1x,4+ kvota je 2.80 u kladionici MaxBet.

Kork Siti – Voterford – 1 @ 2.35 u MaxBet

Veliki kiks napravio je Kork u petak na svom terenu kada je poražen od Triti junajteda sa 2:0. Taman su se izdvojili na prvom mestu, a sada im je Galvej na tri boda zaostatka. Ipak, Kork Siti ima i jedan zaostali meč, a to je upravo ovaj sa trećeplasiranim Voterfordom. Gosti su u odličnoj formi, vezali su tri pobede i ponovo se uključili u trku za prvom mesto. Mnogo toga će zavisiti od ove utakmice, eventualnom pobedom stigli bi na šest bodova razlike, ali bi ih zato poraz poslao na -12, što bi, realno, bilo nemoguće sustići. Samo prvoplasirani tim ulazi direktno u elitu, dok će timovi od 2. do 5. mesta igrati u plej-ofu, pa će ukupni pobednik na megdan pretopseldnjem timu iz elite. Ima vreme a do tada, a što se ovog meča tiče predlažemo pobedu domaćina koji se valjda pribrao posle neuspeha u petak. Za jedinicu se u kladionici MaxBet dobija koeficijent 2.35.

Ukupna kvota na tiketu za ponedeljak u kladionici MaxBet iznosi 14.15.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.