Tiket dana (utorak, 16.08.2022)

Tiket dana

U naredna tri dana pažnju ljubitelja fudbala okupiraće poslednji krug kvalifikacija za evropske kupove. Već u četvrtak kasno uveče sazanćemo sve učesnike narednog izdanja Lige šampiona, Lige Evrope i Lige konferencija. Predložene kvote podložne su promenama.

Rendžers – PSV – GG3+ @ 2.21 u Meridianbet

Da je Rendžer imao malo sreće u finalu Lige Evrope proletos, i da je uspeo na penale da slavi protiv Ajntrahta, sada bi bio već u Ligi šampiona kao direktan učesnik. Ovako, ”Policajci” moraju kroz kvalifikacije do elite, a taj put više je nego težak. Uključili su se u prošlom kolu, uspeli da nadoknade dva gola minusa iz Belgije protiv Rojal Uniona, ali će morati da eliminišu i holandskog vicešampiona, pošto je staza nešampiona znatno teža od ove druge. U domaćem prvenstvu sve je isto kao i ranije, za titulu će se boriti Seltik i Rendžers, a ”Policajci” za sada imaju maksimalan učinak, tri utakmice i isto toliko pobeda. PSV je prošao sve krugove pakla u dvomeču sa Monakom. Posle 1:1 u Kneževini izgledalo je da će uspeti u Ajndhovenu da dođu do trijumfa, ali je Monako vodio sa 2:1 do 90. minuta. Tada je Gutijerez izjednačio, a u produžecima je iskusni Luk de Jong doneo ukupni trijumf. Da je važio gol u gostima, ”Filipsovci” bi ispali iz kvalifikacija za Ligu šampiona, ovako su u Plej-ofu. Radi se o dve ekipe koje igraju napadački fudbal i mi smatramo da se mogu očekivati golovi na obe strane. Za GG3+ u kladionici Meridianbet koeficijent iznosi 2.21.

FC Kopenhagen – Trabzon – x2,2+ @ 2.38 u Meridianbet

Prvaci Danske i Turske nemaju direktan prolaz u Ligu šampiona, što pokazuje da su ovi šampionati dosta pali na UEFA listi. Razlog su nešto slabiji rezultati danskih i turskih klubova u poslednje vreme i ova sezona biće veoma bitna za njih. Još uvek imaju dva pretstavnika u kvalifikacijama za elitno takmičenje, ali su Mitjiland i Ferencvaroš već ispali, pa su ovi timovi jedina nada za ove dve zemlje. I Kopenhagen i Trabzon sada se uključuju u kvalifikacije, bolji iz dvomeča ide u Ligu šampiona, a poraženi u Ligu Evrope, što je ipak velika razlika. Trobzo je dobro započeo sezonu, u Turskoj su odigrana tek dva kola, a aktuelni prvak je dobio oba meča, prvo na strani sa Istanbulsporom, a u petak na svom terenu protiv Hatajspora. Na ta dva meča nisu primili ni gol, ako ni na utakmici Super kupa koju su sa 4:0 dobili protiv Sivaspora. Prvenstvo Danske počelo je mnogo ranije, odigrano je već pet kola, a pravi šok izaziva podatak da je Kopenhagen već izgubio tri utakmice, dok je u 32 utakmice u prošloj sezoni izgubio samo 4 puta. Čini nam se da su ”Lavovi” iz danske prestonice u problemu i da će to Trabzon uspeti da iskoristi na Parkenu. Naš predlog je dupla šansa na goste uz bar dva gola na meču. Za x2,2+ koeficijent je 2.38 u kladionici Meridianbet.

Barnli – Hal Siti – 1 @ 1.61 u Meridinabet

”Klaretsi” su pomalo neočekivano ispali iz Premijer lige posle puno vremena u kome su postali standardan čaln elite. Međutim, nema u Engleskoj nikakvih garancija, često se dešavalo da elitni klubovi za par sezona završe u trećoj, ili čak četvrtoj ligi. Barnli je ozbiljan klub i planira da se odmah vrati u elitu. Započeli su sezonu u Čempionšipu dobro, na premijeri su slavili u Hadersfildu protiv finaliste prošlogodišnjeg plej-of u drugoj ligi, ali su u naredna dva kola uzeli samo bod. Prvo su na svom terenu sa Lutonom igrali 1:1, da bi u prošlom kolu, u duelu dva prošlogodišnja premijerligaša, poraženi minimalnim rezultatom u Votfordu. protiv Hala nemaju izbora, moraju da zabeleže prvu pobedu na svom Turf Muru, a ”Tigrovi” dolaze posle sjajnog učinka u prva tri kola i sa sedam osvojenih bodova. Hal je pobedio Bristol Siti i Norič na svom terenu, dok je doneo bod iz Prestona, i sada je na drugom mestu, iza Blekburna, jedinog tima sa maksimalnim učinkom. Barnli je i pored ovakvog početka favorit, ali ne sme da potceni ”Tigrove”. Gosti će pokušati da zatvore prilaze svom golu i sačuvaju mrežu kao u Prestonu. Smatramo da su ”Klaretsi” sposobni dadaju makar jedan gol i da će i to biti dovoljno za trijumf. Za jedinicu se u kladionici Meridianbet dobija koeficijent 1.61.

Ukupna kvota na tiketu za utorak u kladionici Meridianbet iznosi 8.47.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.