Tiket dana (sreda, 17.08.2022)

Tiket dana

I danas su na meniju utakmice kvalifikacija za Ligu šampiona, kao i engleski Čempionšip. Kvote iz tiketa mogu biti promenjene u nekom trenutku.

Dinamo Kijev – Benfika – 2,0-3 @ 2.55 u Meridianbet

I ovo do sada što je uradio Dinamo iz Kijeva je svakako sjajno. Tim koji ne igra zvanične utakmice više od šest meseci uspeo je da se probije do plej-ofa za Ligu šampiona i to igrajući kao domaćin u Poljskoj. Nisu ni rivali do sada bili naivni. Ukrajinci su prvo izbacili turskog vicešampiona Fenerbahče, a zatim i austrijski Šturm. Zanimljivo je da su oba puta morali u produžetke, i to u utakmicama na strani, ali su baš tada pokazali karakter. Sada ih svakako očekuje najteži posao. Poslednja prepreka pred ulazak među evropsku elitu je portugalska Benfika. ”Orlovi” su podbacili u domaćem šampionatu prošle sezone, pa ako žele u Ligu prvaka moraju to da učine kroz kvalifikacije. Igrali su samo jednu rundu do sada, u prošlom kolu su lako izašli na kraj sa danskim Mitjilandom, pobedivši ga u oba meča. Dinamo će i Benfiku dočekati u poljskom Lođu, gde se oseća kao pravi domaćin, ali je Benfika ipak jača od prethodnih protivnika. Naš predlog je dvojka uz mali broj golova, a za 2,0-3 kvota je 2.55 u kladionici Meridianbet.

Reding – Blekburn – 2 @ 2.33 u Meridianbet

Roversi su fantastično započeli sezonu i podgrejali nadu svojih navijača da je ovo ta sezona u kojoj će napokon izboriti povratak u Premijer ligu. Nekadašnji šampion Engleske predugo tavori u drugoj ligi, i svi su se već umorili igranja u Čempionšipu. Trener Roversa je nekada čuveni Jan Dal Tomason, a čini se da je i sastav kadar da ispuni ovaj dugogodišnji cilj. U prva tri kola Blekburn je pobedio Kvins Park i Vest Bron na svom terenu, a slavio je i na gostovanju kod Svonsija. Na drugoj strani njihov sadašnji rival, ekipa Redinga, ne može se pohvaliti dobrim startom, mada su upisali jedan trijumf, bilo je to na njihovom Majdeski stadionu protiv Kardifa. Od Blekpula su izgubili minimalnim rezultatom, a u subotu u Roteramu sa ubedljivih 4:0. I prethodne sezone Reding je jedva sačuvao živu glavu, ”Kraljevići” su završili tik iznad crte, pa sada ne bi smeli sebi da dozvole još jednu takvu sezonu. U prelaznom roku su ostali bez nekoliko bitnih igrača, između ostalih otišao je Džon Sfift, strelac 11 golova, a on je sada u Vest Bromu. Očekujemo pobedu gostiju, a za dvojku se u kladionici Meridianbet dobija kvota 2.33.

Vejle – Nastved – 1 @ 1.52 u Meridianbet

Vejle i Sonderjil vode mrtvu trku na vrhu tabele. Pre ovog vanrednog kola oba tima imali su maksimalan učinak i najveći su kandidati da se vrate u elitu posle samo jedne sezone. Treba reći da je prijatno iznenadio Nastved. Ovaj tim je još bez poraza, ima dve pobede i dva remija, a na te četiri utakmice primili su samo dva gola. Njihovu pravu snagu videćemo u duelu sa Vejleom, pošto prethodni rivali nisu bili takvog kvaliteta. U prethodnom kolu, za vikend, Vejle je minimalnim rezultatom slavio na gostovanju kod Fredericije, dok je Nastved odigrao bez golova kod Fremad Amagera. Vidi se da efikasnost nije jača strana ni jednima ni drugima, mada je Vejle imao svojih trenutaka, kao kada je sa 6:0 slavio kod Helsingora. Odigraćemo samo jedinicu, a za nju se u kladionici Meridianbet dobija koeficijent 1.52.

Ukupna kvota na tiketu za sredu u kladionici Meridianbet iznosi 9.03.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.