Tiket dana tenis (sreda, 17.08.2022)

Rezultati prvog kola u Sinsinatiju bili su nešto ”normalniji” nego u Montrealu pre sedam dana. Ipak, takmičenje je već završio pobednik prethodnog mastersa Pablo Karenjo-Busta, a bilo je još enkoliko sitnijih iznenađenje. Jedno od njih je ispadanje Muzetija, što nam je srušilo odličan tiket sa kvotom skoro 15. Od danas se igraju mečevi drugog kola, a kreću i nosioci. Predložene kvote mogu biti neznatno izmenjene.

Miomir Kecmanović – Janik Siner – G+(granica 21,5) @ 1.72 u MaxBet

Srpski teniser tvorac je tog najvećeg iznenađenja u prvom kolu. Iako je Karenjo-Busta dobio prvi set Kecmanović nije odustajao, ubedljivo je dobio drugi, da bi treći set režio u svoju korist u taj brejku. Često se dešava da teniser koji trijumfuje na nekom turniru već na narednom ispadne na stratu, a to se baš sad i dogodilo. Janik Siner je imao mnogo problema sa Australijancem Kokinakisom, dobio ga je u tri seta, ali se mladi Italijan nije proslavio ni u Montrealu, tu je ispao u drugom kolu baš od Karenja-Buste, kasnijeg pobednika. Siner je bolje plasiran, favorit je u ovom meču, ali je i Kecmanović stekao samopouzdanje pobedom nad Špancem. Očekujte dug meč, a naš predlog je više gemova od ponuđene granice. Ona je na 21,5 gemova ukupno, a za G+ koeficijent u kladionici MaxBet iznosi 1.72.

Džon Izner – Hubert Hurkač – G+ (granica 25,5) @ 1.78 u MaxBet

Kada se sastaju dvojica ovakvih servera jasno je će brejkova biti minimalno, ako ih uopšte i bude. Hurkač počinje takmičenje od drugog kola, ali nije ništa odmorniji od Amerikanca pošto je igrao finale u Montrealu u nedelju uveče. Bio je to prvi poraz u finalima za POljaka, ali verujemo da nije nezadovoljan ishodom mastersa u Kanadi. Izner je u prvom kolu Sinsinatija pobedio Bonzija u tri seta. Oba svoja seta dobio je u taj brejku, i to je jedina šansa da dobije i Hurkača, da set uvede u dodatni 13. gem i onda ga osvoji. Poljak je favorit, ali će teško i on do nekog brejka. Naš predlog su gemovi, a za više od 25,5, koliko je granica, koeficijent u kladionici MaxBet iznosi 1.78.

Tomi Pol – Denis Šapovalov – 1 @ 1.58 u MaxBet

Iako je Kanađanin deset mesta bolje rangiran, favorit u međusobnom duelu je Amerikanac. Slažemo se sa procenama kladionica, pošto je Pol odlično odigrao u Montrealu, pobedivši Alkaraza i Čilića, a u prvom kolu Sinsinatija je bio ubedljiv protiv Bruksbija. Šapovalov je pobedio Bugarina Dimitrova, što mu je bio prvi trijumf nakon tri vezana poraza. Jedinu pobedu, pre ove, imao je na Vimbldonu u prvom kolu, a pre nje slavio je još protiv Nadala u Rimu. Za više od tri meseca Šapovalov je imao samo dva trijumfa. Jeste igrao dobro protiv Dimitrova, ali je Pol prepun vere u svoju igru i očekuje mo njegov trijumf. za jedinicu se u kladionici MaxBet dobija koeficijent 1.58.

Kasper Rud – Ben Šelton – TR 2:0 @ 1.55 u MaxBet

Norvežanin je shvatio da ne može dugo obitavati u svetskom vrhu samo dobrim rezultatima na jednoj podlozi. Do ove sezone od Ruda su rivali strahovali samo na šljaci, ali je u aktuelnoj sezoni imao nekoliko sjajnih rezultata i na betonu. Tako je bilo i u Montrealu prošle sedmive, Norvežanin je stigao do polufinala, gde je izgubio od Hurkača u tri seta. Na startu Sinsinatija je bio slobodan, od ponedeljka je 5. teniser sveta, a u drugom kolu će igrati protiv malo poznatog Bena Šeltona, tek 229. igrača veta. Ovaj momak još nije napunio 20 godina, a u glavnom žrebu nastupa zahvaljujući specijalnoj pozivnici organizatora. Očigledno da Amerikanci od nejga dosta očekuju u narednim godinama, a da su imali pravo što su ga pozvali da igra pokazuje i rezultat u prvom kolu. Šelton je zabeležio najznačajniju pobedu u karijeri, savladao je u tri seta Italijana Lorenca Sonega. Napredovaće na listi, a ako bi iznenadio i Ruda, tek tada bi značajnije skočio na listi. Ipak, Rud neće dozvoliti takav ishod i predlažemo tačan rezultat 2:0 na ovom meču. Koeficijent za pobedu Ruda u dva seta u kladionici MaxBet iznosi 1.55.

Ukupna kvota na tiketu za sredu u kladionici MaxBet iznosi 7.50.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.