PONEDELJAK JE DAN ZA FUDBALSKI SPEKTAKL: Sve na “crveno” – pitanje je samo Junajted ili Liverpul!

Danas nas očekuje fantastičan meč Premijer lige, a Meridian je spremio sjajan bonus i još bolje kvote!

Ponedeljak nije dan za fudbal – ko to kaže? Ovaj prvi radni dan donosi nam pravi fudbalski spektakl i jedno od najvećih rivalstava u Premijer ligi. 

Ovog ponedeljka gledamo meč Mančester junajteda i Liverpula i to u momentu kada oba tima pokušavaju da sačuvaju svoju tradiciju i status večitih šampiona. 

“Đavoli” su već dugo u krizi, mada je i to blaga reč, dok se mora priznati da ni “redsi” ne blistaju na startu nove takmičarske godine. 

Rezultati su Junajtedu zapravo najmanji problem, odnosi i nedostatak “pravih” igrača je prava glavobolja svima na Teatru snova, pa je teško pomisliti da se “vade” baš protiv Liverpula. Ipak, ni izabranici Jirgena Klopa nisu u sjajnoj formi, dva remija na startu Premijer lige nisu za pohvalu kada imate šampionske ambicije.

Međutim, jedna stvar je jasna – klubovi sa ovakvom tradicijom i istorijom uvek donesu pravi fudbalski spektakl, ma koliko da su trenutno u lošoj formi. 

I zato – ovo je jedan od onih mečeva koje ne smete propustiti! A, da uzbuđenja ne manjka pobrinula se i sportska kladionica Meridian, koja je i za ovaj duel pripremila fantastične kvote. 

Shodno svemu navedenom, Liverpul je ipak favorit u ovoj utakmici i kvota na pobedu “redsa” je 1.75, dok je popularni iks 4.10. Ono što je manje verovatno jeste pobeda “đavola”, ali ako ste bliži Mančesteru nego Liverpulu, iskoristite kvotu 4.40 na trijumf izabranika Ralfa Rangnika. 

Naravno, pre toga – ukoliko niste do sada, registrujte se na meridianbet.rs sajtu ili mobilnoj aplikaciji i automatski dobijate 1.000 RSD BONUSA BEZ USLOVA! 

Fudbal, engleski derbi, bonus za online kladjenje i sjajne kvote – sve na jednom mestu!

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.