Tiket dana (ponedeljak, 22.08.2022)

Tiket dana

Biće i ovog ponedeljka šta da se odigra. Ostalo je dosta utakmica iz ovog kola, a pred nama je i kraj kvalifikacija za evropske kupove u naredna tri dana. Predložene kvote mogu da budu promenjene.

Đirona – Hetafe – GG @ 2.27 u CircusBet

Obe ekipe izgubile su u prvom kolu novog prvenstva La Lige i u međusobnom duelu vide šansu da krenu sa dna. Hetafe nije imao realnu šansu protiv odličnog Atletika, poražen je sa 3:0 kao domaćin, a Kolćonerosi su ionako njihovi najteži rivali. Katalonci su igrali na Mestalji protiv Valensije i srušeni su sa bele tačke. Đirona je povratnik u elitu, ambicije ovog kluba su, da za početka postanu stabilan prvoligaš, a finansije im ni do sada nisu bile problem. Smatramo da nijedna od ove dve ekipe ne bi bila zadovoljna jednim bodom, te očekujemo da igraju otvoreno i napadnu sva tri boda. Nisu se sastali više od tri godine, poslednji put u proleće 2019. godine, posle čega je Đirona ispala u Segundu. Pokušaćemo sa igrom gol-gol, za koju je kvota fantastična i iznosi 2.27 u kladionici CircusBet.

Asane – Mjondalen – 4+ @ 2.57 u CircusBet

Već duže vreme Mjondalen ne može da pobedi nikog u norveškoj drugoj ligi, što i nije toliko čudo s obzirom da je ovaj klub ostao u toku sezone bez mnoštva fudbalera. Posle ispadanja iz elite postojao je plan da se odmah vrate među najbolje, a kada su uvideli da je taj cilj teško ostvariv, usledilo je ”bacanja tereta”, da bi uopšte mogli da nastave da se takmiče. Opstanak neće biti ugrožen, ostalo je još deset kola do kraja, a sumnjamo da timovi sa dna tabele mogu ući u neku pobedničku seriju. Skeid, tim koji je na 14. mestu, onom koje vodi u baraž za opstanak, ima 13 bodova manje od Mjondalena i sumnajim da uopšte može osvojiti toliko bodova do kraja. Ipak, morao bi Mjondalen da osvoji još neki bod, sada su u seriji od četiri uzastopna poraza, a u prethodnih 12 kola imaju samo jednu pobedu. Asane je na tabeli iza njih, ali ovaj tim igra konstantno od starta sezone. Prošlog vikenda su dođiveli poraz posle tri kola bez neuspeha, a ono što ih karakteriše to je igra na gol više. Dali su dosta golova, ali su primili još više, najviše uz poslednjeplasirani, i već otpisani, Grorud. Vidimo još jednu goleadu, a naš predlog je 4+ sa kvotom 2.57 u kladionici CircusBet.

Fenerbahče – Adanaspor – GG4+ @ 2.50 u CircusBet

Pobedom u Beču nad Austrijom od 2:0, Fener je gotovo obezbedio još jednu grupnu fazu Lige Evrope. Naravno da su u istanbulskom velikanu planirali da igraju u Ligi šampiona, ali su u prvom kolu kvalifikacija već zaustavljeni od ukrajinskog Dinama iz Kijeva. Prvi cilj Fenera je povratak titule, koja odvano nije bila u njihovim vitrinama. Prošle sezone bili su drugi, ali je Trabzon toliko pobegao već na sredini prvenstva, da nikakvih šansi za osvajanje trofeja, realno, nije ni bilo. Na početku novog prvenstva ostali su bez pobede na svom terenu protiv novajlije Umranijespora, primivši čak tri gola od malo poznatog protivnika. Ipak, u drugom kolu su bili ubedljivi na gostovanju Kasimpaši i slavili sa čak 6:0. Tako je Fenerbahče postigao devet golova u prve dve runde, pa treba očekivati dosta pogodaka i u duelu sa Adansporom, timom koji je odlično zapčeo sezonu i upisao dve pobede. Savladali su Giresun na strani i sivuspor na svom terenu, a na oba meča postizali su po tri gola. Šta drugo predložiti kada se sastaju ovakve ekipe nego golove. Smatramo da će ih biti na obe strane, a minimalan broj bio bi četiri ukupno. Za GG4+ kvota je 2.50 u kladionici CircusBet.

Ukupna kvota na tiketu za ponedeljak u kladionici CircusBet iznosi 14.58.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.