Tiket dana (utorak, 23.08.2022)

Tiket dana

Kreću završne borbe u kvalifikacijama za evropske kupove. U naredna dva dana saznaćemo imena svih ekipa koje će igrati u grupnoj fazi Lige šampiona, a u četvrtak i u ostala dva kupa. Predložene kvote mogu biti promenjene.

Plzenj – Karabag – 0-2 @ 1.70 u MaxBet

Biće ovo još jedna šahovska partija između prvaka Češke i Azerbejdžana. U prvom meču golova nije bilo iako je Karabag imao više od igre, promašivao prilike i dominirao na sredini terena. Sada je Viktorija domaćin, ali to za ekipu iz Bakua ne znači mnogo, pošto su već uspevali da pobede u gostima u ovim kvalifikacijama. Karabag je već prošao tri kola, izbacio je poljski Leh, švajcarskih Cirih i mađarski Ferencvaroš, protiv kola su slavili u Budimpešti sa 3:1, posle 1:1 u Bakuu. Plzenj je pre plej-ofa igrao samo jedno kolo, u njemu su dva puta pobedili moldavski Šerif, identičnim rezultatom 2:1. Pitanje ukupnog pobednika je velika nepoznanica, ali ne verujemo u mnogo golova. Za 0-2 gola kvota je 1.70 u kladionici MaxBet.

Benfika – Dinamo Kijev – 3+ @ 1.75 u MaxBet

”Orlovi” iz Lisabona su, bar tako izgleda, sve rešili u prvom meču. Dinamo je i ovaj put morao kao domaćin da igra u Poljskoj, ali za razliku od duela sa Fenerom i Šturmom, nisu uspeli da izvuku makar remi. Da je ostalo samo 1:0 za Benfiku, možda bi Ukrajinci imali šansu da urade nešto u Portugaliji, ovako nam se čini da je 2:0 nedostižmo, pogotovo u ovako važnom meču. Mi nećemo unapred otpisati Dinamo, oni su pokazali karakter u prethodna dva kola kada su prolazili posle produžetaka u Istanbulu i Gracu. Gosti neće imati šta da čekaju, moraće da napadnu Benfiku, a kada se tako igra na iskušenju će biti njihova odbrana. Zato predlažemo golove, a njih bi trebalo da bude barem tri. Za 3+ kvota je 1.75 u kladionici MaxBet.

Apoel – Đurgarden – 1 @ 2.35 u MaxBet

Bivši kiparski prvak lako bi mogao da ostane bez Evrope ove sezone. Tačnije, oni su baš daleko od grupne faze Lige konferencija, pošto su u prvom meču u Stokholmu poraženi sa 3:0 od Đurgardena. U dva prošla kola Apoel je izbacio bugarski Botev i Kizilžar iz Kazahstana, a na četiri utakmice protiv tim rivala nisu primili ni gol. Šta to vredi kada su u Švedskoj primili čak tri. Teško je očekivati da mogu nadoknaditi toliku prednost Đurgardena, i pored činjenice da je ovaj tim u subotu jedva osvojio bod na gostovanju Varbergsi, posle minusa od dva gola. Đurgarden želi u grupnu fazu Lige konferencija, ali još više želi da vrati titulu šampiona u Švedskoj. Golovi koje je primio u Švedskoj, bili su jedini koje je Apoel primio u ovoj sezoni, pa očekujemo da im odbrana bude na novou i u revanšu. Očekujemo pobedu domaćina, ali je veliko pitanje da li će ona biti dovoljna, ili samo Pirova. Za jedinicu se u kladionici MaxBet dobija koeficijent koji iznosi 2.35.

Ukupna kvota na tiketu za utorak u kladionici MaxBet iznosi 6.99.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.