Tiket dana (subota, 27.08.2022)

Tiket dana

Kakav bogat dan sportskim događajima je pred nama. Igraju se sve lige, a posle evropskih kvalifikacija sve ekipe mogu da se posvete domaćim šampionatima i isprave eventualne propuste sa početka sezone. Predložene kvote bile su aktuelne u trenutku pisanja teksta.

Herta – Dortmund – T22+ @ 1.59 u Meridianbet

Utakmica ne dolazi u dobrom momentu ni za jedne ni za druge. Berlinci imaju samo jedan bod u prva tri kola i to osvojen na svom Olimpijskom stadionu u duelu sa Ajntrahtom iz Frankfurta. Mora se priznati da su izgledali dobro u tom meču i možda zaslužili i pobedu. To se nikako ne može reći za izdanja protiv gradskog rivala Uniona i Borusije u Menhengladbahu u prošlom kolu. Jesu izgubili minimalnim rezultatom, i to golom sa bele tačke, ali su domaći u tom meču promašili još jedan penal i imali igrača više. Za Dortmund je bilo dobro u prva dva kola, ali samo rezultatski. Minimalan trijumf nad Leverkuzenom i preokret u Frajburgu u poslednjih petanestak minuta doneli su im maksimalnih šest bodova, ali je vidljivo bilo da sve još uvek ne štima u ekipi Edina Terzića. Ipak, ono što ih je zadesilo u meču sa Verderom prošle sedmice, nisu zaslužili ni najveći grešnici ovog sveta. Do 89. minuta ”Milioneri” su imali dva gola prednosti, a na kraju nisu uzeli ni bod. Verder je dao tri gola bukvalno u nadoknadi i režirao jedan od najvećih preokreta od kada se lopta kotrlja travnatim terenima. Dortmund mora da se podigne, biće teško u Berlinu, ali mi verujemo da će uspeti bar da dva puta matiraju odbranu domaćih. Za igru T22+ u kladionici Meridianbet koeficijent iznosi 1.59.

Elče – Sosijedad – 2 @ 2.08 u Meridianbet

Baskijci su priužali otpor Bareloni tokom celog meča u svom San Sebastijanu, ali su na kraju izgubili sa ubedljivih 4:1. Time su poništili pobedu u Kadizu u prvom kolu, ali ne možete poraz od Barselone smatrati kiksem, čak ni kada Katalonci nisu ono što su bili. Real Sosijedan spada u grupu kvalitetnijih španskih timova i ove sezone mogao bi da konkuriše za visok plasman. Odbrana je bolji deo tima, mada se to polse torpedovanja od strane Levandovskog i Dembelea ne bi moglo reći. Elče je razočarao u prvom kolu na gostovanju Betisu u Sevilji, izgubili su na Benito Viljamarinu sa 3:0. Očekivalo se da do prvih bodova dođu u duelu sa novajlijom Alemrijom na svom terenu, ali su na kraju stigli samo do jednog. Sve je na tom meču bilo gotovo posle samo 45 minuta igre, Sadik je doveo Andalužane u vođstvo, da bi Kolado zatim izjednačio. Prošle sezone Sosijedad je dobio oba meča protiv Elčea, ali oba puta je to bilo sa golom razlike. Tako nešto predviđamo i sada, a za dvojku se u kladionici Meridianbet dobija kvota 2.08.

Sereng – Genk – 2,2+ @ 1.71 u Meridianbet

Dok je Genk na vrhu Župiler lige, njegov rival, ekipa Serenga, je na potpuno drugoj strani tabele. U prvih pet kola Genk je pobedio četiri puta, dok je poražen samo od šampiona Klub Briža i to na premijernom meču u novoj sezoni. I tada su bili dobri, ali je Klub Briž slavio sa 3:2. Zatim su vezali četiri pobede, protiv Eupena, Standarda i Serkl Briđa na svom terenu, kao i na gostovanju kod Varegema. Ono što je zanimljivo, Genk je ekstremno efikasan, na pet utakmica su već dali 15 golova, i ubedljivo su najefikasniji tim lige. Za razliku od njih Sereng je krenuo sa četiri poraza u nizu, a do prvih bodova stigli su u prošlom kolu kada su slavili na gostovanju kod Eupena. Na domaćem terenu već su izgubili od Kortrajka i Šarlroe, a oba ta duela završena su rezultatom 1:0. Dakle Sereng još nije dao gol na svom stadionu, a neće mu biti lako da taj običaj prekine protiv Genka. S druge strane gosti igraju ultra ofanzivno i sigurni smo da mogu bar dva puta da zatresu mrežu domaćina. Naš predlog je 2,2+ sa koeficijentom 1.71 u kladionici Meridianbet.

LASK – Altah – 1,2+ @ 1.53 u Meridianbet

Ekipa iz Linca obeležila je početak austrijske Bundeslige. U prvih pet kola LASK je pobedio četiri puta, dok je samo protiv Austrije u Beču igrao nerešeno. Čini se da se LASK, posle pauze od jedne sezone, na velika vrata vraća u vrh austrijske lige, ali je sigurno da je Salcburg i ove sezone glavni kandidat za titulu. Rivali na startu nisu bili uopšte naivni, mada još nisu ukrstili koplja sa Salcburgom. Ipak, pobedili su Volfsberger, Rapid i, u prošlom kolu, Šturm i to u Gracu. Protiv Altaha ne bi smeli da imaju problema, pogotovo što im sledi serija nešto lakših utakmica, sve do derbija sa ”Bikovima” prvog dana oktobra, posle reprezentativne pauze. Altah je osvojio četiri boda u pet kola, ali je glavni cilj ovog kluba isključivo opstanak u eliti. U prethodnom okršaju ova dva rvala LASK je slavio sa 2:1, ali su proletos obe ekipe igrale u plej-autu austrijske Bundeslige. Sada je ekipa iz Linca mnogo bolja i nema razloga da to ne potvrdi na terenu. Naš predlog za ovaj duel je pobeda LASK-a uz bar dva postignuta gola. Za 1,2+ kvota je 1.53 u kladionici Meridianbet.

Ukupna kvota na tiketu za subotu u kladionici Meridianbet iznosi 8.65.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.