Tiket dana (nedelja, 28.08.2022)

Tiket dana

Ponuda je izvanredna, samo treba biti obazriv i izbeći potencijalne ”mine”. Ovako izgleda naš predlog tiketa. Kvote mogu biti izmenjene u nekom trenutku.

Notingem Forest – Totenhem – 2,2+ @ 1.80 u MaxBet

Svaka čast Notingemu na svemu što je dosad uradio u Premijer ligi, ali smatramo da neće uspeti da se kvalitetno suprotstavi ”Pevcima” u ovom duelu. ”Šumari” su, po nama, prebacili plan u prva tri kola. Uzeli su četiri boda, a dva puta su gostovali. Izgubili su u Njukaslu, ali su osvojili bod na Gudisonu. Kada se tome doda trijumf nad Vest Hemom na svom terenu, sasvim zadovoljavajući skor. Totenhem je slavio na svom Vajt Hart Lejnu protiv Sautemptona i Vulverhemptona, dok je na Stamford Bridžu, u derbiju Londona, izvukao bod u poseldnjim trenutcima. Šta se po završetku meča dešavalo između dva trenera, nećemo o tome ovom prilikom. Ovo je prvi prvenstveni duel ove dve ekipe u ovom veku, a uopšte se nisu sastajal od 2014. godine. Totenhem ima tim kojim može da napadne titulu, a ako to planira ne sme da gubi bodove u ovakvim utakmicama. Uz dvojku verujemo i u bar dve lopte u mreži ”Šumara”. Za kombinaciju 2,2+ koeficijent u kladionici MaxBet iznosi 1.80.

Nordsjeland – FC Kopenhagen – T22+ @ 1.83 u MaxBet

Veliki posao završili su ”Lavovi” u kvalifikacijama za Ligu šampiona. Ponovo će igrati u grupama najjačeg evropskog kupa i samim tim obezbedili su finansije za naerdni period. Bio je to najvažniji meč u sezoni, mislimo na revanš sa Trabzonom u Istanbulu. Posle 2:1 u glavnom gradu Danske FC Kopenhagen je odoleo na vrućem terenu protiv šampiona Turske i sačuvao svoju mrežu. Retko Kopenhagen igra mečeve bez golova, a jedan mu je doneo ulazak u Ligu šampiona. Sada mogu mirno da se posvete domaćem prvenstvu u kome zaostaju već četiri boda za vodećeom trojkom koju čine Orhus, Silkeborg i Nordsjeland. Upravo je ovaj poslednji tim njihov direktni rival u ovom kolu. Ekipa iz Faruma je sjajno startovala, ali je u dva prethodna kola uzela samo jedan bod. Posle remija u Olborgu usledio je poraz od Silkeborga na domaćem terenu, a na ta dva meča nisu uspeli da daju ni gol. FC Kopenhagen je slavio protiv Lingbija u gostima i tako neutralisao neugodan poraz od Randersa na Parkenu. Očekujemo rasterećenog gosta i bar dve lopte u mreži Nordsjelanda. Za T22+ kvota u kladionici MaxBet iznosi 1.83.

Verder – Ajntraht – GG3+ @ 1.83 u MaxBet

Početkom sezone mnogo zadovoljniji može biti povratnik u elitu, ekipa Verdera. ”Zeleni” iz Bremna tvorci su jednog od najvećih preokreta od kada se fudbal prati kao svetski brend. Gubili su u Dortmundu 2:0 do 89. minuta, a kući su otišli sa tri boda. Da, i to je moguće u Bundesligi. Sada će imati ogromnu podršku navijača u duelu sa pobednikom Lige Evrope za prethodnu sezonu. Kako i ne bi, kada Verder posle tri kola nema poraz, a dao je već sedam golova. Svaki njihov meč priča je za sebe i obiluje golovima i preokretima. Ajntraht je imao tu nesreću da otvori novu sezonu duelom sa Bajernom u kome nije dobro prošao, primio je pet golova u Frankfurtu. U sledeća dva kola osvojili su po bod, u Berlinu protiv Herte i u gradu na Majni protiv Kelna. Da li je vreme za prvi trijumf, svakako jeste, ali ostvariti to u Bremenu neće biti lako. Bolje je igrati na golove, a biće ih na obe strane, uz bar tri ukupno. Za GG3+ koeficijent u kladionici MaxBet iznosi 1.83.

Vintertur – Jang Bojs – 2,2+ @ 1.83 u MaxBet

Fudbaleri debitanta u eliti, elipe Vintertura, shvatili su već na početku razliku između Super i Čelendž lige. Još uvek nemaju pobedu, a osvojili su samo dva boda u pet kola. Počeli su remijem sa Bazelom, nastavili sa tri uzastopna poraza, da bi u prošlom kolu osvojili bod protiv šampiona Ciriha, kojim sigurno nisu zadovoljini. Naime, oni i Cirih su na začelju tabele, a Vintertur je pobedu ispustio u poslednjim trenucima. Pokušaće te bodove da nadomeste u meču sa Jang Bojsima, timom koji je osvojio četiri uzastopne tiule, a kako je krenuo, moguće je da šampionski pehar sledećeg proleća vrati u svoje vitrine. Ekipa iz Berna je još bez poraza, a ostvarila je tri pobede i dva remija. Već su se ukotvili na prvom mestu sa 11 bodova, uz fantastičnu gol razliku od 11 datih i samo jednog primljenog gola. Samo je Grashopers uspeo da im zatrese mrežu za ovih 450 minuta, pa je teško očekivati da to uradi relativno slabi Vintertur. Dobra vest za novajliju je ta da se liga širi naredne sezone za dva kluba, pa neće biti direktnog ispadanja, a samo će poslednjeplasirani tim u baraž protiv trećeplasiranog iz Čelendž lige. Naš predlog je dvojka, a verujemo i u bar dve lopte u mreži domaćina. Za 2,2+ koeficijent u kladionici MaxBet iznosi 1.83.

Ukupna kvota na tiketu za nedelju u kladionici MaxBet iznosi 11.03.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.