Najava i analiza: Serija A, 4. kolo: Već nakon tri kola nema nijednog tima sa maksimalnim učinkom!

Od utorka su na programu mečevi vanrednog četvrtog kola italijanske Serije A, u kom neće biti većih derbija.
Najzanimljiviji susret se igra u Ređo Emiliji gde će fudbaleri Sasuola dočekati Milan, a biće to lepa prilika da se svi navijači Rosonera podsete mesta gde su prošle sezone došli do Skudeta.
Inter će na svom terenu ugostiti Kremoneze, a sve to nakon nimalo prijatnog poraza na gostovanju kod Lacija koji će gostovanje kod indisponirane Sampdorije koja još uvek nije postigla niti jedan gol.
Juventus ne bi trebalo da ima previše problema na svom terenu protiv Specije, dok će Napoli na stadionu “Diego Armando Maradona” ugostiti Leće.
Roma dočekuje “fenjeraša” Moncu, dok će Atalanta nakon trijumfa na gostovanju kod Verone ovog puta ugostiti Torino, i sva je prilika da će to biti jedan veoma interesantan susret.
Od ostalih mečeva izdvajamo duele između Udinezea i Fiorentine kao i Bolonje i Salernitane, što će ujedno biti i poslednji meč četvrtog kola najkvalitetnijeg ranga italijanskog fudbala.

Sasuolo – Milan – 2 @ 1.60 u CircusBet

Premijerni duel vanrednog četvrtog kola italijanske Serije A se igra u Ređo Emiliji gde će Sasuolo ugostiti Milan.
Svim navijačima Milana je ovo mesto svakako ostalo u veoma lepom sećanju, zbog toga što je to bio poslednji meč prošle sezone u kojoj su Rosoneri mimo svih očekivanja stigli do Skudeta.
Iste ciljeve izabranici Stefana Piolija imaju i ove sezone, a trenutno se Milan nalazi na deobi prvog mesta na tabeli sa sedam osvojenih bodova.
Što se tiče Sasuola, domaćin na ovom meču je dobrano oslabljen, s obzirom da je ova ekipa u letnjem prelaznom roku ostala bez tri možda i svoja najbolja fudbalera, međutim dok je Domeniko Berardi tu, deluje da svi navijači ovog tima ne moraju da strepe za opstanak.
Smatramo da će Milan dosta lakše nego što se očekuje slaviti na ovom duelu, pa vam savetujemo da odigrate 2 za koju je kladionica CircusBet pripremila kvotu 1.60.

Roma – Monca – 1-1 @ 1.67 u Mozzartbet

U prva dva kola izabranici Žozea Murinja su ostvarili dve pobede i to na njemu omiljeni način, pošto je oba puta bilo 1:0, i na gostovanju kod Salernitane, ali i na domaćem terenu protiv Kremonezea, iako je Vučica dobrano mogla da napuni mrežu gostiju.
U prošlom kolu su Rimljani uspeli da odole na gostovanju kod Juventusa, a taj duel u Torinu je završen rezultatom 1:1, što znači da je i Roma neporažena nakon tri odigrana kola.
U goste im dolazi Monca koja je imala velike ambicije po ulasku u Seriju A, međutim, kako sada stvari stoje utisak je da će se tim koji je u vlasništvu Silvija Berluskonija grčevito boriti za opstanak u eliti do poslednjeg kola.
Očekuje se sigurna pobeda Rome, zbog čega vam hrabro preporučujemo da probate sa prelazom 1-1 za koji je kladionica Mozzartbet pripremila kvotu 1.67.

Inter – Kremoneze – 3+ @ 1.36 u Meridianbet

Fudbaleri Intera imaju dosta problema na startu Serije A, iako su Neroazuri do sada sakupili šest bodova. U prvom kolu je ovaj tim u poslednjim sekundama slavio na gostovanju kod Lećea, da bi nakon toga četa Simonea Inzagija bez većih problema savladala Speciju na svom stadionu, kada je bilo 3:0.
Ipak u prošlom kolu je ovaj tim poražen na gostovanju kod Lacija, a taj duel na Olimpiku je završen rezultatom 3:1.
Što se tiče Kremoneza, novajlija u društvo najboljih je imao izuzetno težak raspored u prva tri kola, pošto su gostovali kod Rome i Fiorentine, da bi u prošlom kolu na svom terenu ugostili Torino, i nažalost doživeli i treći vezani poraz, pošto je taj meč završen rezultatom 1:2.
Pobeda Intera se ovde ne dovodi u pitanje, a treba očekivati i dosta golova pa vam savetujemo da probate sa igrom 3+ za koju je kladionica Meridianbet pripremila kvotu 1.36.

Empoli – Verona – GG @ 1.65 u Maxbet

Od Empolija se i ove sezone očekuje da bez većih problema izbori opstanak u društvu najboljih, a nakon tri odigrana kola se tim iz Toskane nalazi na četrnaestom mestu na tabeli sa dva osvojena boda.
Nakon poraza u prvom kolu od Specije, Empoli je dva puta zaredom remizirao i to prvo na svom terenu protiv Fiorentine kada nije bilo golova, a potom i na gostovanju u prošlom kolu kod Lećea, pošto je taj meč završen rezultatom 1:1.
Što se tiče Verone, utisak je da će pre svih ovaj klub teško moći da nadomesti odlazak trenera Igora Tudora koji je prešao u Marsej i blista sa ovom ekipom na startu Lige 1.
U prošlom kolu je ekipa iz grada ljubavi poražena na svom terenu protiv Atalante, a taj meč je završen rezultatom 0:1, uz podatak da su gosti mogli i ubedljivije da slave na tom susretu, mada je i domaćin imao svoje šanse.
Najrealnija prognoza je da će i jedna i druga ekipa postići makar po jedan gol na ovom duelu, a kladionica Maxbet tu igru ceni sa koeficijentom 1.65.

Sampdorija – Lacio – 2 @ 1.92 u Mozzartbet

Sigurno je da su fudbaleri Sampdorije najveće razočarenje ovogodišnjeg izdanja italijanske Serije A, s obzirom da je ovaj tim nakon tri odigrana kola sakupio samo jedan bod, ali ono što deluje zaista poražavajuće je činjenica da Sampa na tri odigrana susreta nije postigla nijedan gol.
U prošlom kolu je ovaj tim doživeo težak poraz na gostovanju kod Salernitane, pošto je taj meč završen sa više nego ubedljivih 4:0.
U goste im dolazi Lacio i to u veoma dobrom raspoloženju s obzirom da je ovaj tim u prošlom kolu na svom terenu savladao Inter, a taj meč je završen rezultatom 3:1.
Smatramo da će Lacijali iskoristiti sve slabosti Đenovljana i da će Rimljani upisati novi trijumf, pa vam savetujemo da odigrate 2 za koju je kladionica Mozzartbet pripremila kvotu 1.92.

Udineze – Fiorentina – 3+ @ 1.77 u Meridianbet

Utisak je da navijači Udinezea mogu da budu zadovoljni sa načinom na koji na startu šampionata igra njihova ekipa, koja je do sada osvojila četiri boda.
Za očekivati je bilo da popularne Zebre dožive poraz u prvom kolu na gostovanju kod Milana, a nakon toga je tim iz Udina remizirao na svom terenu protiv Salernitane, ali i u prošlom kolu slavio na teškom gostovanju kod Monce kada je bilo 1:2.
Što se tiče Fiorentine, Luka Jović i drugari nakon tri odigrana kola ne znaju za poraz. Nakon pobede u prvom kolu nad Kremonezeom, Viola je dva puta zaredom remizirala i to prvo na gostovanju kod Empolija, a potom i na svom terenu protiv Napolija, a oba meča su završena bez golova.
Ipak, za očekivati je da ih na “Dačija Areni” bude, pa vam toplo preporučujemo da probate sa igrom 3+ za koju je kladionica Meridianbet pripremila kvotu 1.77.

Juventus – Specija – I2+ @ 2.31 u CircusBet

I pored dobre partije, Juventus je u prošlom kolu remizirao na svom terenu protiv Rome, što je bio drugi uzastopni remi za Bjankonere koji su pre toga odigrali nerešeno i na gostovanju kod Sampdorije, za koju smo već maločas napomenuli da je možda i najveće razočarenje dosadašnjeg toka prvenstva.
Sve to nam nekako ukazuje da bi Dušan Vlahović i drugari mogli da iskale bes na Speciji, koja i inače važi za tim koji dosta bolje igra na svom terenu nego na strani.
Trenutno se tim iz Ligurije nalazi na dvanaestom mestu na tabeli a do sada je ovaj tim sakupio četiri boda. U prošlom kolu je Specija remizirala na svom terenu protiv Sasuola, u jednom sjajnom susretu na kom smo videli čak četiri gola, pošto je na kraju bilo 2:2.
Sve ukazuje na to da nas očekuje goleada, a po našem mišljenju makar dva golova bi moralo da padne u prvom poluvremenu za šta je kladionica CircusBet odredila koeficijent 2.31.

Napoli – Leće – 4+ @ 2.17 u Meridianbet

Napoli je u nedelju uveče imao lepu priliku da se osami na prvom mestu na tabeli, međutim tim sa stadiona “Diego Armando Maradona” je remizirao na gostovanju kod Fiorentine u meču koji je mimo svih očekivanja završen bez golova.
Pre toga su izabranici Lučana Spaletija demolirali Veronu i Moncu, pa se zbog najbolje gol razlike ovaj tim trenutno nalazi na prvom mestu na tabeli.
Leće se vratio u najkvalitetniji rang italijanskog fudbala a sigurno da će primarni cilj biti opstanak u društvu najbojih.
Trenutno se ova simpatična ekipa nalazi na petnaestom mestu na tabeli, a u prošlom kolu je Leće remizirao na svom terenu protiv Empolija, kada je bilo 1:1.
I ovde nas sasvim sigurno očekuje dosta golova, zbog čega vam savetujemo da probate sa igrom 4+ za koju je Meridianbet pripremio kvotu 2.17.

Atalanta – Torino – GG @ 1.73 u Maxbet

Prošla sezona je bila neuspešna za Boginu koja nije uspela četvrti put zaredom da dođe do izlaska na evropsku scenu, međutim, ako se po jutru dan poznaje ponovo bi ovo mogla da bude jedna uspešna godina za izabranike Đanpjera Gaspernija.
Naime, nakon tri odigrana kola se tim iz Bergama nalazi na deobi prvog mesta na tabeli i to pošto na tri odigrana susreta Atalanta ima skor od dva trijumfa i jednog remija.
U prošlom kolu je ovaj tim slavio na gostovanju kod Verone, a taj meč je završen rezultatom 0:1, i svakako da su gosti mogli i ubedljivije da slave.
Što se tiče Torina, popularni “Bikovi” takođe pružaju dosta dobre partije na startu šampionata, a u prošlom kolu su Nemanja Radonjić i drugari slavili na gostovanju kod Kremonezea, kada je bilo 1:2.
Atalanta netipično na startu šampionata igra mečeve sa malo golova, dok je Torino već dva puta na strani pokazao da je ekipa koja je spremna svakog da iznenadi.
Najrelanije je da probate sa igrom GG što kladionica Maxbet plaća sa kvotom 1.73.

Bolonja – Salernitana – 3+ @ 1.81 u Meridianbet

Poslednji duel vanrednog kola se igra na stadionu “Renato Dal’ Ara” gde će fudbaleri Bolonje ugostiti Salernitanu.
Od kako je Siniša Mihajlović seo na klupu Bolonje, ovaj tim se više ne bori za opstanak, međutim, kao da su čelnim ljudima ovog kluba ambicije porasle, ali sva je prilika da će ovaj tim i ovog puta šampionat završiti na sredini tabele.
Trenutno se četa popularnog Mihe nalazi na šesnaestom mestu na tabeli sa samo jednim osvojenim bodom, ali treba napomenuti da je Bolonja imala izuzetno težak raspored.
Što se tiče Salernitane, tim iz Salenta je u prošlom kolu došao do prvog trijumfa u sezoni i to na svom terenu protiv Sampdorije kada je bilo 4:0.
Iako smatramo da je domaćin favorit, mišljenja smo da su sigurnija varijanta golovi zbog čega vam savetujemo da probate sa igrom 3+ za koju je kladionica Meridianbet pripremila kvotu 1.81.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.