KAD PADNE PAR – PADA I BONUS! Meridian – kladionica koja časti i kada tiket nije dobitan!

Igraj bez brige – ako padneš tiket, Meridian te ponovo časti!

Ovom vrelom i uzbudljivom letu polako dolazi kraj, ali svim sportskim zaljubljenicima će i naredni meseci biti “pakleni”.

Evropsko prvenstvo u košarci i Svetsko prvenstvo u fudbalu, uz standardno sjajne Lige petice, kao i Evroligu, su dovoljan znak da sporta neće manjkati.

A, to znači još jednu stvar – ljubitelji online klađenja imaće pune ruke posla! Tiket za tiketom, uz fantastične kvote i široku ponudu koja vas čeka u sportskoj kladionici Meridian…

Verovatno već znate da vas najbolja kladionica Meridian prilikom registracije časti sa 1.000 RSD bonusa BEZ USLOVA, ali to nije sve…

REGISTRUJ SE – PREUZMI BONUS BEZ USLOVA!

Regionalni lider u industriji igara na sreću nagrađuje i svoje već postojeće korisnike i to na sjajan način!

Naime, sportska kladionica Meridian pomno sluša potrebe svojih korisnika, a onda i reaguje u skladu sa tim. Verovali ili ne, vaše molbe su uslišene i sada svi tiketi koji sadrže JEDAN PAR koji nije prošao dobijaju sjajan bonus!

O čemu se radi? O tome da nema potrebe da brinete ukoliko vam je tiket nedobitan zbog jednog para, jer čeka vas bonus! Bonus se obračunava po sistemu – množi se broj pogođenih parova sa uplatom na tiketu.

Pravila su jednostavna – kad padne par, pada i bonus!

Detalje pronađite OVDE, a onda se prepustite čarima fudbala i NAJVEĆIM KVOTAMA NA PLANETI, koje vas čekaju u Meridianu!

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.