NAPRED, ORLOVI! Srbija prvi favorit za osvajanje Evrobasketa – kladi se uz NAJVEĆE KVOTE NA PLANETI!

Čekanju je kraj – Evrobasket uskoro startuje, može li Srbija do zlata?

Evropsko prvenstvo je startovalo, a nas samo još samo jedan dan deli od nastupa Srbije, koja takmičenje otvara duelom protiv Holandije.

Septembar je bio vrlo uzbudljiv, već smo imali priliku da izabranike Svetislava Pešića vidimo na delu i ono što smo videli – može da nas raduje, ali pravo uzbuđenje tek sledi!

Dugo smo čekali početak Evrobasketa i sada je konačno pokucao na naša vrata. Odavno reprezentacije nisu bile ovako motivisane i u dobroj formi, pa nije ni čudo što mnogi ne mogu da se odluče za glavnog favorita.

Svakako, Srbija uvek pretenduje na medalju, a kako u grupnoj fazi igra protiv Poljske, Češke, Holandije, Izraela i Finske, jasno je da se prolaz u nokaut fazu praktično podrazumeva, a tamo… Tamo je već sve moguće!

Prvi rival Srbije biće Holandija, taj meč je na programu u četvrtak, sa početkom od 21:00.

REGISTRUJ SE – PREUZMI BONUS DOBRODOŠLICE!

Daćemo sebi za pravo da razmišljamo malo unapred i kažemo da je Srbija apsolutni favorit u grupi D i da kvota da će “Orlovi” zauzeti prvo mesto iznosi 1.20.

A, ako bismo bili prave patriote i optimisti… O ranoj eliminaciji nećemo ni razmišljati, hajde da odmah “skoknemo” do finala, pokažemo veru u naše momke i iskoristimokvotu 4.65 na trijumf Srbije i novu evropsku krunu!

Neki bi rekli da je preterano već sada razmišljati o tituli, ali kada u jednom timu imate Nikolu Jokića, Vasilija Micića, Nemanju Bjelicu, Vladimira Lučića i sve druge momke koji su nebrojano puta pokazali da će za Srbiju ostaviti poslednji atom snage na terenu – drugačije i nije moguće!

Dakle, podrži “Orlove”, registruj se na meridianbet.rs sajtu, kladi se na Srbiju i uživaj u košarkaškom spektaklu!

*Napomena: kvote su podložne promenama.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.