Tiket dana (utorak, 30.08.2022)

Tiket dana

Između dva vikenda po prvi put od početka jula nema evropskih kupova, pa su u mnogim ligama iskoristili termin za odigravanje vanredog kola. Kvote iz tiketa mogu biti neznatno izmenjene.

Sautempton – Čelsi – 2,2+ @ 1.88 u Mozzartbet

”Plavci” su uspeli da dobiju meč protiv Lestera i pored činjenice da su više od poluvremena igrali sa igračem manje zbog isključenja Galagera. Proradio je Rahim Sterling i smatramo da taj trijumf može biti prekretnica u sezoni za tim Tomasa Tuhela. Naime, pre duela sa ”Lisicama” imali su remi sa Totenhemom i ubedljiv poraz u Lidsu iza sebe i treći meč bez pobede siguno bi ostavio posledice. Sautempton je slavio u Lesteru, ali to taj trijumf, prvi u sezoni, nije nadogradio u meču sa Mančester junajtedom. ”Crveni đavoli” su slavili minimalnu pobedu na Sent Merisu u subotnjem matineu i ostavili probleme za Ralfa Hazenhitla. Prolestos ej Čelsi na ovom mestu slavio sa neverovatnih 6:0, sada neće biti toliko golova, ali dvojka, uz dva gola gostiju, trebalo bi da dođe. Za 2,2+ koeficijent u kladionici Mozzartbet iznosi 1.88.

Inter – Kremoneze – 1,0-3 @ 2.32 u Mozzartbet

Za novajliju iz Kremone sve je krenulo naopako od sudijske nadoknade u Firenci. Imali su bod u džepu, čak su imali i kontru da odnesu ceo plen, ali su onda primili jedan bizaran pogodak i ostali praznih šaka, Fiorentina je slavila sa 3:2. Usledilo je gostovanje na Olimpiku i minimalan poraz od Rome, i ponovo gol u kasnoj fazi meča, tačnije Smoling je posle kornera pogodio u 65. minutu. U subotu su doživeli novi poraz, treći uzastopni, ovaj puta od Torina na svom terenu. Teško je očekivati da Kremoneze može nešto više na Meaci, ali sigurno neće doći sa belom zastavom. Inter je doživeo neugodan poraz od Lacija još u petak i sada sa šest bodova zauzima tek sedmo mesto. Doduše, prvih šest ekipa imaju samo bod više. Lukaku je van stroja, kao i Mkitarjan, ali pobeda domaćina ne bi smela da dođe u pitanje. Ipak, smatramo da ne treba očekivati goleadu, već će ovo biti utakmica slična onoj u Rimu kada je gostovao Kremoneze. Naš predlog je 1,0-3 sa koeficijentom 2.32 u kladionici Mozzartbet.

Jablonec – Sparta Prag – GG3+ @ 1.90 u Mozzartbet

Prošli su slavni dani Jabloneca i nastupi ovog tima u Evropi. Prošle sezone su prodali veliki broj igrača, slično je bilo i ovog leta, pa ne treba da čudi činjenica da još nemaju pobedu u prvenstvu, a prošlo je već pet kola. Doduše, nisu mnogo ni gubili, imaju tri remija i dva poraza, ali dele poslednje mesto sa još tri ekipe sa istim učinkom. Sparta je u vrhu, sa Pljzenjom i Liberecom deli drugo mesto, sve tri ekipe imaju po 10 bodova, s tim da Vitkorija ima meč manje. U vođstvu je Slavija sa 12 bodova, pa za drugog velikana iz Praga ništa još nije izgubljeno. Želja svih je da se titula vrati na Letnu, ali je pitanje koliko je to realno izvodljivo. Sparta je letos prodala mladog Adama Hložeka u Bajer iz Leverkuzena, dosta zaradila, ali dugoročno oslabila svoj tim. U prvih pet kola imaju tri pobede, remi i poraz od LIbereca u prvom kolu. Protiv Jabloneca će biti silno oslabljeni, odlaze na duel bez Haraslina, Krejčija, Čelustke, Karabeca, Vindhajma. Nije većine bilo ni u meču sa Bohemijansom za vikend, pa nisu uspeli da slave. Prošle sezone ovde je bilo nerešeno, a sada verujemo u golove. Za GG3+ koeficijent iznosi 1.90 u kladionici Mozzartbet.

Ukupna kvota na tiketu za utorak u kladionici Mozzartbet iznosi 8.29.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.