SJAJNA UVERTIRA ZA EVROBASKET – MERIDIAN PONOVO ČASTI! Uplati prvi depozit, odigraj tiket i postani vlasnik NEVIĐENOG BONUSA!

Sportska kladionica Meridian ponovo časti – pokupi 100% bonusa na prvi depozit!

Ono što smo dugo čekali – sada je konačno tu! Evropsko prvenstvo u košarci startuje, Srbija je, hteli to neki da priznaju ili ne, jedan od glavnih favorita za medalju, a svi se nadamo da će “Orlovi” to i opravdati.

Košarkaška reprezentacija Srbije počinje svoje takmičenje na Evropskom prvenstvu, cilj je jasan, ali na tom putu se nalazi mnogo “mina”. Nije tajna da je i Grčka jedan od favorita, a ne smemo otpisati ni špansku selekciju.

Sve to nas navodi na zaključak da nas čeka uzbudljivo prvenstvo, a kao takvo – idealno je za sve ljubitelje onlline kladjenja! Sportska kladionica Meridian donosi široku ponudu za Evrobasket, koju možete naći OVDE, a uz to stižu i neverovatni bonusi!

Sigurni smo da već znate da Meridian novoregistrovane korisnike časti sa 1.000 RSD bonusa BEZ USLOVA, ali ni to nije sve!

REGISTRUJ SE – PREUZMI BONUS

Naime, ukoliko već posedujete korisnički nalog, a još uvek niste deponovali novac – pravo je vreme da to uradite! Jer, u tom slučaju vas čeka bonus na depozit od 100%!

Kako god da okrenete – sa Meridianom ste uvek na dobitku!

Uz sve to pravila su veoma jednostavna: u promociji učestvuju igrači registrovani na meridinabet.rs sajtu ili aplikaciji počev od 01.01.2022, a da biste ostvarili pravo na bonus, neophodno je da kompletan iznos depozita iskoristite za odigravanje tiketa istog dana kada je depozit napravljen.

REGISTRUJ SE – PREUZMI BONUS

Samo još ostaje da uplatite prvi depozit u minimalnoj vrednosti od 500 RSD i na vaš račun stiže keš! Dakle, dobitak je svakako zagarantovan.

Pridruži se Meridian družini i uživaj u košarkaškom spektaklu uz NAJVEĆE KVOTE NA PLANETI!

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.