Tiket dana tenis (četvrtak, 01.09.2022)

US open je počeo iznenađenjima, a sigurno je najveće ispadanje Stefanosa Cicipasa već u prvom kolu od Kolumbijca Galana Riverosa. Biće još neočekivanih rezultata, sigurni smo u to, a nama preostaje da pokušamo da ih izbegnemo. Predložene kvote mogu biti neznatno izmenjene.

Grigor Dimitrov – Brendon Nakašima – 1 @ 1.72 u MaxBet

Bugarin je mnogo iskusniji kada su grend slemovi u pitanju, ali se ni on ne može pohvaliti nekim dobrim rezultatima u poslednje vreme. Nakašima ume da iznenadi, igrao je solidno u Los Kabosu i Atlanti, a u prvom kolu izbacio je Kotova u tri seta. Zanimljivo je da je nabolje rezultate u aktuelnoj sezoni, bar kada je procenat pobeda u pitanju, ostvario na travi, dok je na betonu upisao jedan poraz više nego što ima pobeda. Dimitrov je bolje plasiran, trenutno je na 19. mestu, ali je nekada bio i treći teniser sveta. Stiva Džonsona je pobedio u tri seta u prvom kolu, a malo brine činjenica da je prethodni turnir u Vinston Sejlemu završio predajom meča Dominiku Timu. Mislimo da se oporavio i da će slaviti u meču sa Nakašimom. Za jedinicu se u kladionici MaxBet dobija koeficijent 1.72.

Janik Siner – Kristofer Jubenks – TR 3:0 @ 1.70 u MaxBet

Mldi Italijan imao je ogromnih problema na startu US opena u duelu sa nemačkim teniserom Altmajerom koga je dobio tek posle pet setova. Dešava se i onim najboljim teniserima da na grend slemovima nalete na ”mine” već na početku turnira, ali ako se iskobeljaju, onda odlaze daleko. Dešavalo se i Novaku Đokoviću da stigne i prestigne dva seta minusa i na kraju se okiti titulom. Siner je još daleko od srpskog tenisera, ali krupnim koracima grabi ka samom vrhu. Sigurno je da je lekciju naučio i neće se kockati u meču sa domaćim teniserom Krisom Jubenksom. Ovaj je morao u kvalifikacije, tamo je dobio tri meča, a u prvom kolu je iznenadio Španaca Pedra Martineza. To je dovoljno da naravi veći skok na ATP listi, na kojoj je pre ovog turnira bio tek 145. Očekujemo ubedljiv trijumf Sinera i to u tri seta. Za tačan rezultat 3:0 u kladionici MaxBet dobija se koeficijent 1.70.

Miomir Kecmanović – Rišar Gaske – 1 @ 1.45 u MaxBet

Francuz se polako primiče kraju karijere, a nikako ne može biti zadovoljan učinjenim. Bio je deo sjajne generacije Đoković, Marej, Monfis, ali nije ostavio neki veliki trag. Istina, bilo je uživanje gledati izvođenje njegovog bekhenda jednom rukom, ali su ga velike titule zaobilazile u širokom luku. Miomr Kecmanović ove sezone tek sazreva u punoj meri, mada se to očekivalo dosta ranije. I teniseri iz njegove generacije, sa kojima je bio bitku u juniorskoj konkurenciji, već su u svetskom vrhu, Ciciap, Šapovalov i još neki, dok je Srbin trenutno na 36. mestu i još nije bio među prvih 30. To bi trebalo da se dogodi možda bveć posle US opena. Uslov je da eliminiše Gaskea, ali i da neki teniseri ispred njega pogube bodove. Drugi način je da prođe još neko kolo, ali treba reći da pobednika ovog dlea u narednoj rundi, najverovatnije, čeka Rafael Nadal, ukoliko pobedi Fonjinija. Kecmanović je izgubio set u prvom kolu od nepoznatog Tiena, dok Je Gaske, takođe u četiri seta, pobedio Taro Danijela iz Japana. Na betonu je Kecmanović favorit i predlažemo jedinicu sa kvotom 1.45 u kladionici MaxBet.

Hubert Hurkač – Ilja Ivaška – G+(granica 37,5) @ 1.90 u MaxBet

Naravno da je 10. teniser sveta i osvajač jednog mastersa na betonu favorit protiv beloruskog igrača, ali ovo je grend slem i sve je moguće, Nije Ilja Ivaška za potcenjivanje, naprotiv, ovaj teniser je u prvom kolu izbacio iskusnog Kverija, a prolazio je prvo kolo i na dva prethodna mastersa u Montrealu i Sinsinatiju. Imao je i boljih rezultata, u Atlanti je igrao polufinale u kom je poražen od De Minora u tri seta. Hurkač je nedavno bio u finalu Montreala, ali je zato ispao na startu Sinsinatija. Prošle sezone slavio je u Majamiju, što mu je najveći uspeh u karijeri, a ove godine uzeo je samo turnir u Haleu na travi. Očekuje se pobeda Hurkača, ali nam je izvesnije da će biti više gemova od ponuđene granice koja je na 37,5 gemova. Za (+) gemove koeficijent u kladionici MaxBet iznosi 1.90.

Ukupna kvota na tiketu za četvrtak u kladionici MaxBet iznosi 8.05.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.