Najava i analiza: La Liga, 4. kolo: Obračun dva prvoplasirana tima na “Santjago Bernabeu”, Sevilja dočekuje zahuktalu Barsu!

Španska Primera

Od petka su na programu mečevi četvrtog kola španske La Lige, koje nam sa sobom donosi pregršt veoma interesantnih mečeva, a dva su u centru pažnje.
Naime, Real Madrid će na svom terenu ugostiti Betis a to će između ostalog biti i duel između dva tima koja su do sada najviše pokazala u ovogodišnjem izdanju španske La Lige.
Pored toga, u Andaluziji će Sevilja koja ima dosta problema na startu ove sezone ugostiti Barselonu koja polako ali sigurno diže formu, što nam potvrđuje i podatak da je ovaj tim na dva poslednja susreta postigao čak osam golova.
Od ostalih susreta izdvajamo meč između Sosijedada i Atletiko Madrida, koji bi takođe mogao da nam donese dosta uzbuđenja.
Na prvi pogled vidimo da će po mnogim mišljenjima u ovom trenutku i šest najkvalitetnijih španskih klubova međusobno odmeriti snage u ovom kolu.

Selta – Kadiz – 1 @ 1.72 u CircusBet

Prvi duel četvrtog kola španske La Lige se igra u Vigu gde će Selta ugostiti Kadiz. Nakon tri odigrana kola se Selta nalazi na dvanaestom mestu na tabeli, a mora se priznati i da ovaj tim nije imao sreće na početku šampionata.
Naime, u prvom kolu je tim iz Viga primio gol na svom terenu od Espanjola u sudijskoj nadoknadi i tako propustio da osvoji već viđena tri boda, u drugom kolu je Real Madrid bio prejak, a onda se sve to vratilo u trećem kolu kada je Selta slavila na gostovanju kod Đirone, pošto je taj meč završen rezultatom 1:0.
Što se tiče Kadiza, ovaj tim trenutno zauzima poslednje mesto na tabeli i sigurno je da će bodove u borbi za opstanak pokušati da osvoji na svom terenu, zbog čega vam savetujemo da odigrate jedinicu za koju je kladionica CircusBet pripremila kvotu 1.72.

Majorka – Đirona – 3+ @ 2.37 u Meridianbet

Svakako je utisak da svi navijači Majorke mogu da budu zadovoljni dosadašnjim partijama svog omiljenog tima.
Naime, u prvom kolu je Majorka uspela da odoli na jednom od najtežih gostovanja u ligi kod Atletik Bilbaa, da bi nakon toga ova simpatična ekipa poražena na svom terenu od Betisa koji blista na startu ove sezone.
Ipak u prošlom kolu je Majorka došla do svog prvog trijumfa i to na gostovanju kod Rajo Valjekana kada je bilo 0:2.
Što se tiče Đirone, tim iz Katalonije u povratničkoj sezoni u društvu najboljih će učiniti sve da dođe do opstanka, a trenutno ova ekipa zauzima trinaesto mesto na tabeli, uz skor od jednog trijumfa i dva poraza.
Gosti nemaju šta da izgube i za očekivati je da ne budu defanzivni na ovom gostovanju, dok Majorka slovi za favorita i ne treba da iznenadi ukoliko ovde bude tri i više golova što Meridianbet plaća kvotom 2.37.

Real Madrid – Betis – 1 @ 1.45 u Mozzartbet

Ovo kolo nam donosi i meč između dve prvoplasirane ekipe pošto će Real Madrid na svom stadionu ugostiti Betis.
Madriđani za sada imaju maksimalan broj bodova, a u prošlom kolu je četa Karla Ančelotija slavila na nimalo lakom gostovanju kod Espanjola, a taj duel u Kataloniji je završen rezultatom 1:3.
Ako je za Real bilo možda i očekivano da ovako silovito uđe u novu sezonu, onda se to sigurno nije u toj meri očekivalo za Betis koji ima maksimalnih devet bodova i za sada je tim iz Andaluzije primio samo jedan gol, a postigao šest.
U prošlom kolu su izabranici trenera Pelegrinija uz dosta muke slavili na svom terenu protiv Osasune, a taj meč je završen rezultatom 1:0.
Nema nikakve sumnje da nas očekuje jedan veoma interesantan susret u kom prednost ipak dajemo Madriđanima i toplo vam preporučujemo da odigrate jedinicu uz kvotu 1.45 u Mozzartbetu.

Real Sosijedad – Atletiko Madrid – G2+ @ 2.80 u Meridianbet

Sosijedad je u proteklih nekoliko dana ostao bez svog najboljeg fudbalera Isaka koji je za čak 70 miliona evra prešao u Njukasl, a sve to predstavlja najbolju prodaju u istoriji kluba iz San Sebastijana.
Kao njegova zamena je stigao Umar Sadik u transferu vrednom 20 miliona evra plus pet kroz bonuse, a u međuvremenu je na pozajmicu doveden i Serlot iz Lajpciga.
Trenutno se klub sa “Anoete” nalazi na osmom mestu na tabeli a u prošlom kolu je ova ekipa slavila na gostovanju kod Elčea, kada je bilo 0:1.
Što se tiče Atletika, Madriđani su nakon poraza od Viljareala na svom terenu reagovali na najbolji mogući način i slavili na gostovanju kod Valensije, a iste ciljeve ovaj tim ima i na gostovanju kod Sosijedada.
Možda se to i ne dogodi, ali smatramo da će izabranici Čola Simeonea postići dva ili više golova na ovom vrućem gostovanju, za šta je Meridianbet pripremio fenomenalnu kvotu 2.80.

Sevilja – Barselona – 2 @ 1.85 u Maxbet

Malo ko se nadao da će fudbaleri Sevilje imati ovoliko problema na startu sezone. Naime Andalužani su nakon tri odigrana kola sakupili samo jedan bod i trenutno se nalaze na katastrofalnom petnaestom mestu na tabeli.
U prošlom kolu su izabranici trenera Lopategija doživeli poraz na gostovanju kod Almerije, a taj duel je završen rezultatom 2:1.
U goste im dolazi zahuktala Barselona koja je nakon remija u prvom kolu sa Valjekanom vezala dva fenomenalna susreta, pošto je ovaj tim prvo slavio na gostovanju kod Sosijedada kada je bilo 1:4, a nakon toga i na “Nou Kampu” protiv Valjadolida, a taj meč je završen rezultatom 4:0.
Sevilja će sasvim sigurno učiniti sve da ne izgubi na ovom duelu, ali smo mišljenja da im to neće uspeti, pa vam savetujemo da odigrate 2 za koju je kladionica Maxbet pripremila kvotu 1.85.

Osasuna – Rajo Valjekano – 1 @ 2.06 u CircusBet

Prošla sezona je bila zaista sjajna za tim iz Pamplone, a ovog puta se Osasuna nakon tri odigrana kola nalazi na sedmom mestu na tabeli, i tek u prošlom kolu je ovaj tim doživeo prvi poraz, i to na gostovanju kod Betisa kada je bilo 1:0.
Pre toga je trenutno sedmoplasirani tim na tabeli upisao dva trijumfa, prvo na prvo protiv Sevilje, a onda i protiv Kadiza, oba puta na domaćem terenu.
Što se tiče Rajo Valjekana, Falkao i drugari su u prošlom kolu doživeli prvi poraz i to na svom terenu od Majorke, a taj duel je završen rezultatom 0:2.
Osasuna važi za jednog od najboljih domaćina u ligi i smatramo da će tim iz Pamplone to pokazati i na ovom duelu zbog čega vam savetujemo da odigrate jedinicu za koju je kladionica CircusBet odredila koeficijent 2.06.

Atletik Bilbao – Espanjol – 1 @ 1.60 u Mozzartbet

Atletik Bilbao ima velike ambicije ove sezone i možemo slobodno reći da tim iz Baskije igra u skladu sa tim, pošto se u ovom trenutku ovaj klub nalazi na petom mestu na tabeli uz samo dva boda manjka u odnosu na prvoplasirani Real Madrid.
Do sada je Atletik odigrao tri meča i još uvek ne zna za poraz, a u prošlom kolu je klub iz Baskije demolirao Kadiz na gostovanju, pošto je taj meč završen rezultatom 0:4.
Sa druge strane, Espanjol važi za tim koji po tradiciji igra dosta dobro na domaćem terenu, ali isto tako katastrofalno na strani, mada je do sada katalonski klub jedine bodove u ovom šampionatu osvojio baš na strani, i to nakon gola Selti u poslednjim sekundama utakmice.
Smatramo da će Bilbao dosta lakše nego što se očekuje slaviti na ovom duelu pa vam toplo preporučujemo da odigrate jedinicu za koju je kladionica Mozzartbet pripremila kvotu 1.60.

Viljareal – Elče – 3+ @ 1.77 u Meridianbet

Viljareal blista na startu šampionata, a nekako smo možda najbolji primer toga koliko je “žuta podmornica” kvalitetna videli na gostovanju kod Atletiko Madrida, kada je četa Unai Emerija slavila sa 0:2, a poznato je koliko retko Atletiko gubi bodove na svom terenu.
Nažalost, u prošlom kolu je Viljareal samo remizirao na gostovanju kod Hetafea, u jednom ne preterano zanimljivom susretu koji je završen bez golova.
U goste im dolazi Elče kom po svemu sudeći predstoji žestoka borba za opstanak, pošto je ova simpatična ekipa do sada sakupila samo jedan bod.
U prošlom kolu je sedamnaestoplasirani tim na tabeli izgubio na svom terenu od Real Sosijedada, a taj duel je završen rezultatom 0:1.
Pored po našem mišljenju sigurne pobede, za očekivati je i da ovde bude baš dosta golova, zbog čega vam savetujemo da probate sa igrom 3+ koju Meridianbet plaća sa kvotom 1.77.

Valensija – Hetafe – 1 @ 1.98 u Maxbet

Nakon trijumfa u prvom kolu nad Đironom, stekao se utisak da napokon dolaze neki bolji dani na “Mestalji”, međutim, kako sada stvari stoje, vrlo je verovatno da će popularni “slepi miševi” i ovog puta ostati bez plasmana u neko od evropskih takmičenja.
U prošlom kolu je Valensija poražena na svom terenu od Atletiko Madrida kada je bilo 0:1, dok je pre toga ovaj klub izgubio i na gostovanju kod Bilbaa i to istim rezultatom, pa se u ovom trenutku Uroš Račić i drugari nalaze na četrnaestom mestu na tabeli.
Hetafe je jako loše započeo ovu sezonu, i tim iz predgrađa Madrida je tek u prošlom kolu došao do prvih bodova u prvenstvu i to na svom terenu protiv Viljareala u meču koji je završen bez golova.
Biće ovo idealna prilika za posrnulog velikana da ostvari trijumf, a mišljenja smo da će se to i desiti pa vam savetujemo da odigrate jedinicu za koju je kladionica Maxbet pripremila kvotu 1.98.

Valjadolid – Almerija – 3+ @ 2.10 u Meridianbet

Poslednji duel četvrtog kola najkvalitetnijeg ranga španskog fudbala se igra na stadionu “Hose Zorilja” gde će Valjadolid ugostiti Almeriju.
Trenutno se Valjadolid nalazi na pretposlednjem mestu na tabeli i do sada je ova ekipa osvojila samo jedan bod i to u drugom kolu kada su mimo svih očekivanja na gostovanju kod Sevilje odigrali 1:1.
U prošlom kolu je ovaj tim poražen od Barselone na gostovanju i to poprilično ubedljivim rezultatom pošto je bilo 4:0.
Što se tiče Almerije, novajlija u društvu najboljih je u prošlom kolu odigrao jedan fantastičan meč na svom terenu i savladao Sevilju, a taj duel je završen rezultatom 2:1.
Sigurno je da će gosti pokušati da naprave sjajan rezultat i na ovom gostovanju, a vrlo lako se može desiti da nam meč između ove dve ekipe donese dosta golova pa vam savetujemo da probate sa igrom 3+ za koju je kladionica Meridianbet pripremila kvotu 2.10.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.