SRBIJA STARTUJE PROTIV HOLANDIJE: Pokupi bonus u Meridianu i prati “Orlove” na Evrobasketu!

Košarkaška reprezentacija Srbije startuje na Evrobasketu – podrži Orlove protiv Holandije i sastavi patriotski tiket!

Reprezentacija Srbije počinje pohod na prvu titulu prvaka Evrope još od 2001. godine, a zanimljivo – sa klupe je predvodi isti selektor koji je doneo poslednje evropsko zlato u Beograd – Svetislav Pešić.

Nedavne pobede u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvu 2023. godine učinile su da Srbija po poslednjem preseku “power rankinga” FIBA bude proglašena prvim favoritom za osvajanje Evropskog prvenstva.

I zato – sportska kladionica Meridian donosi sjajnu ponudu i promo kvotu za osvajanje Evrobasketa – 5.50 na naše ORLOVE!

Šta treba da uradiš? Samo da se registruješ nameridianbet.rs  i automatski dobijaš 1.000 RSD na svoj račun.

REGISTRUJ SE – PREUZMI BONUS!

Prvu utakmicu na prvenstvu Srbija će odigrati već danas protiv Holandije, koja važi za najvećeg autsajdera u grupi. Svesni svojih nedostataka Holanđani akcenat stavljaju na odbranu i tranzicioni napad, kao i na poene iz skokova u napadu.

Lider tima je Vorti de Jong, koji je celu karijeru prove u domovini i tamo ima status košarkaške legende. Ovaj momak ima potpuno odrešene ruke kada je napad u pitanju, pa samim tim često zna i da pretera, što može biti dobra stvar po “Orlove”. Kada se sve sabere Holandija ima sasvim solidan tim, ali ni blizu onom koji poseduje naša selekcija, te se očekuje ubedljiva pobeda srpskih košarkaša na premijeri u Pragu.

Slično razmišljaju i veruju i bukmejkeri Meridiana, koji su pripremili ponudu i za ovaj duel – 1.05 na pobedu “Orlova”.

Šta treba da uradiš da bi podržao Srbiju? Za početak, registruj se na meridianbet.rs, preuzmiBONUS DOBRODOŠLICE i onda izaberi igru i sastavi PATRIOTSKI TIKET!

*Napomena: kvote su podložne promenama.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.