Tiket dana (petak, 02.09.2022)

Tiket dana

Današnja ponuda je samo uvod u neverovatno bogat vikend u kome će se samo u subotu igrati desetak velikih derbija širom Evrope. Kvote iz tiketa mogu biti izmenjene naknadno.

Dinamo – Rijeka – GG3+ @ 2.30 u Mozzartbet

Jedini tim koji je prekinuo decenijsku dominaciju Dinama u hrvatskom šampionatu bila je Rijeka 2017. godine. To je bila jedina titula za tim sa Rujevice, a tada su, sa Matjažom Kekom na klupi, osvojili i Kup Hrvatske. Sada je Rijeka daleko od tih dana, novu sezonu počela je katastrofalno i pred ovo kolo nalaze se na poslednjem mestu sa samo 5 osvojenih bodova iz šest utakmica. Ovakav učinak je više nego zabrinjavajući, s obzirom da su Riječani gubili od Slavena i Varaždina na svom terenu u prethodnom periodu. Zagrepčani guraju po planu, najvažniji cilj, a to je plasman u Ligu šampiona, je ostavren, a nisu gubili bodove ni u prvenstvu, imaju samo jedan remi i čak šest pobeda. Dinamo već u utorak dočekuje Čelsi u Maksimiru, pa je moguće da bude određenih promena u timu za meč sa Rijekom. Uglavnom, uvek je dosta golova na utakmicama ”Modrih”, pa ih i sada očekujemo. Predlog je GG3+ sa kvotom 2.30 u kladionici Mozzartbet.

Vest Brom – Barnli – x2,2+ @ 2.15 u Mozzartbet

Izgleda da je Barnli ušao u željenu formu, pošto je u proteklih šest dana upisao dva trijumfa. Prvo su u subotu ubeldjivo slavili na gostovanju u Viganu, da bi u vanrednom kolu, u utorak, na svom Turf Muru bili bolji od Milvola. Treba reći da su pre ova dva trijumfa imali četiri vezane utakmice bez pobede u prvesntvu, sa tri remija i porazom od Votforda, jedinim do sada. Vratili su se u vrh tabele, ispred njih su samo Šefild junajted i Norič, ali i oni imaju samo bod, odnosno dva više. Vest Brom je slabije startovao, a zbog velikog broja nerešenih rezultata tim iz Birmingema je trenutno tek 12. Imaju po jednu pobedu i poraz, ali i čak pet remija, pa se učinak od osam bodova ne može nazvati dobrim, pogotovo za tim sa ambicijama da se bori za plsman u Premijer ligu. Prethodna dva puta kada su se ove dve ekipe sastale, bilo je to u elitnom rangu u sezoni 2020/21 a oba duela su okončana bez golova. Sada igraju mnogo efikasnije, pa smo ubeđeni da će golova biti, a sumnjamo u to da Vest Brom može da pobedi. Zato je naš predlog dupla šansa na goste uz bar dva gola ukupno. Za x2,2+ koeficijent je 2.15 u kladionici Mozzartbet.

Umraniespor – Trabzon – x2,0-2 @ 2.30 u Mozzartbet

Domaćin je novajlija u turskoj Superligi i odmah je u prvom meču uspeo da oduzme bod Feneru u gostima. Taj duel završen je rezultatom 3:3, ali šta to vredi kada Umraniespor više nije dao nijedan gol. U naredna tri meča doživeli su isto toliko poraza, i to identičnim rezultatom 1:0. Gubili su od Antalije i Galatasaraja na svom terenu, dok su u prošlom kolu poraženi u Adani. Sada im dolazi najjači rival, aktuelni šampion Trabzon, koji takođe kuburi sa efikasnošću. Taj problem koštao ih je plasmana u Ligu šampiona pošto nisu uspeli da ztaresu mrežu Kopenhagena u Istanbulu, a pre sedam dana odigrali su 0:0 i sa Galatasarajem u velikom istanbulskom derbiju. Trabzon će igrati u Ligi Evrope, a u četvrtak, u prvom kolu, sastaju se sa mađasrkim Ferencvarošem. S obzirom da su u grupi još i Zvezda i Monako, pobeda nad mađarskim prvakom je obaveza. Mnogo je kadrovskih problema u Trabzonu, pa nismo ubeđeni u dvojku iako je kvalitet na strani gostiju. Zato je predlog dupla šansa uz mali broj golova, koji su postali mislena imenica za oba ova tima. Za x2,0-2 koeficijent iznosi 2.30 u kladionici Mozzartbet.

Ukupna kvota na tiketu za petak u kladionici Mozzartbet iznosi 11.37.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.