Najava i analiza: Serija A, 5. kolo: Subota donosi tri spektakularna susreta!

Od subote su na programu mečevi petog kola italijanske Serije A, a upravo ovaj dan nam donosi tri fenomenalna meča.
Naravno, derbi se igra u Milanu gde će istoimena ekipa ugostiti Inter, a ništa manje uzbudljivo neće biti ni ni Olimpku gde će snage odmeriti Lacio i Napoli.
Uvodni meč se igra na stadionu Artemio Franki gde nas očekuje susret između Fiorentine i Juventusa, a poznato je kolika netrepeljivost vlada između navijača ova dva kluba.
U nedelju su barem na papiru nešto mirniji mečevi, a najinteresantniji je Udinama gde će Zebre ugostiti Romu koja sa Atalantom deli prvo mesto na tabeli.
Ovog puta nas tri susreta očekuju i ponedeljak, a kada se sve sabere i oduzme utisak je da nas očekuje najuzbdljivije kolo od početka šampionata.

Fiorentina – Juventus – 2 @ 2.48 u CircusBet

Premijerni duel ovog kola se igra na stadionu “Artemio Franki” gde će fudbaleri Fiorentine dočekati Juventus.
Iako je Viola sjajno startovala u ovogodišnjem izdanju italijanske Serije A, nakon trijumfa u prvom kolu nad Kremonezeom, Luka Jović i drugari su vezali tri susreta bez trijumfa, a u prošlom kolu su “ljubičasti” doživeli poraz na gostovanju kod Udinezea, pošto je taj duel završen rezultatom 1:0.
Što se tiče Juventusa, Dušan Vlahović je u prošlom kolu nastavio sjajnu golgetersku seriju i to sjajnim golom iz slobodnjaka, a nakon četiri odigrana kola Juve se nalazi na petom mestu na tabeli uz dva boda manjka u odnosu na Atalantu i Romu koje trenutno dele prvu poziciju.
Poznata je netrepeljivost između navijača ova dva kluba, i zaista Juve retko pobeđuje na ovom gostovanju, ali će se to po našem mišljenju desiti pa vam savetujemo da odigrate 2 za koju je kladionica CircusBet pripremila kvotu 2.48.

Milan – Inter – GG @ 1.73 u Maxbet

Derbi kola se igra na “San Siru” gde će fudbaleri Milana ugostiti Inter. Poznato je da su Rosoneri mimo svih očekivanja prošle sezone došli do Skudeta, a isti cilj izabranici Stefana Piolija imaju i ovog puta, ali deluje da će sve to biti daleko teži zadatak.
Nažalost, u prošlom kolu su fudbaleri Milana samo remizirali na gostovanju kod Sasuola, a taj duel je završen bez golova, uz podatak da je Domeniko Berardi sredinom prvog poluvremena promašio jedanaesterac, pa je utisak da je aktuelni šampion Italije mogao i dosta gore da prođe na gostovanju u Ređo Emiliji.
Što se tiče Intera, nakon poraza na gostovanju kod Lacija, Neroazuri su u prošlom kolu odigrali jedan dosta dobar meč i bez većih problema slavili na svom terenu protiv Kremonezea, a taj duel je završen rezultatom 3:1.
I jedna i druga ekipa će sasvim sigurno “Derbi dela Madonina” želeti da završi sa nova tri boda na svom kontu, i zbog toga smatramo da je najrealnije da probate sa igrom GG za koju je kladionica Maxbet pripremila kvotu 1.73.

Lacio – Napoli – 3+ @ 1.73 u Meridianbet

Lacio je nakon trijumfa na domaćem terenu protiv Intera u veoma lepom raspoloženju otputovao na gostovanje kod Sampdorije, ali je tamo ova ekipa odigrala samo 1:1, što je svakako neuspeh s obzirom da Sampa ima ogromnih problema na startu šampionata.
Trenutno se Rimljani nalaze na šestom mestu na tabeli uz samo dva boda manjka u odnosu na prvoplasiranu Romu.
Napoli je sjajno započeo šampionat, i ova ekipa je posle prva dva kola bila na liderskoj poziciji na tabeli, međutim, u dva poslednja kola su Napolitanci vezali dva remija.
U prošlom kolu je ekipa sa stadiona “Diego Armando Maradona” odigrala samo 1:1 na svom terenu protiv Lećea, što je sasvim sigurno jedno od većih iznenađenja u dosadašnjem toku Serije A.
Sva je prilika da će nam ovaj duel na Olimpiku doneti dosta golova zbog čega vam preporučujemo da probate sa igrom 3+ za koju je kladionica Meridianbet pripremila kvotu 1.73.

Kremoneze – Sasuolo – 1X @ 1.66 u Mozzartbet

Kremoneze je prošle sezone igrao sjajno što je ovom klubu između ostalog i donelo plasman u najkvalitetniji rang italijanskog fudbala.
Nakon četiri odigrana kola ova simpatična ekipa se nalazi na pretposlednjem mestu na tabeli bez osvojenih bodova, i kako sada stvari stoje utisak je da su Monca i Kremoneze najozbiljniji kandidati za selidbu u niži rang, pošto obe ekipe za sada nemaju niti jedan osvojen bod.
Što se tiče Sasuola, klub iz Ređo Emilije je nakon uvodnog poraza od Juventusa vezao tri susreta bez poraza, a u prošlom kolu je ova ekipa uspela da odoli na svom terenu protiv aktuelnog šampiona Milana kada nije bilo golova.
Biće ovo idealna prilika da domaćin pokuša da dođe do prvih bodova u prvenstvu, pa vam hrabro preporučujemo da probate sa duplom šansom 1X za koju je kladionica Mozzartbet pripremila kvotu 1.66.

Specija – Bolonja – 3+ @ 1.86 u Meridianbet

Dosta težak raspored je imala Specija na startu šampionata pa je utisak da su četiri osvojena boda maksimum, pošto je ovaj tim imao dva veoma teška gostovanja i to kod Intera i Juventusa.
U prošlom kolu je Specija poražena na gostovanju kod “stare dame”, ali je utisak da se ovaj tim nimalo nije obrukao na tom susretu, koji je završen rezultatom 2:0, ali je do drugog kola tim iz Torina došao u sudijskoj nadoknadi.
Bolonja na ovo gostovanje dolazi u ne baš dobrom raspoloženju, pošto četa Siniše Mihajlovića još uvek ne zna za trijumf, a u prošlom kolu su Marko Arnautović i drugari remizirali na svom terenu protiv Salernitane, a taj duel je završen rezultatom 1:1.
Ako se osvrnemo na tradiciju mečevi između ova dva tima nam donose dosta golova, i to bi slučaj trebalo da bude i sada zbog čega vam preporučujemo da probate sa igrom 3+ koju Meridianbet plaća sa kvotom 1.86.

Verona – Sampdorija – 1 @ 2.15 u Maxbet

Iza Verone je jedna fantastična sezona, međutim deluje da je najzaslužniji čovek za to bio Igor Tudor koji je pre početka šampionata prešao u Marsej i stiče se utisak da se sve to i te kako osetilo, pošto se ekipa iz grada ljubavi trenutno nalazi na sedamnaestom mestu na tabeli sa samo dva osvojena boda.
U prošlom kolu je Verona remizirala na nimalo prijatnom gostovanju kod Empolija, a taj duel je završen rezultatom 1:1.
Sa druge strane, Sampdorija je u prošlom kolu uspela da remizira na svom terenu protiv Lacija, u meču koji je završen rezultatom 1:1, a poput Verone ni Sampa nema trijumf u dosadašnjem toku šampionata.
Vrlo lako bi ovaj meč mogao da nam donese dosta golova, ali je nekako utisak da je došlo vreme za prvu pobedu domaćina u ovogodišnjem izdanju Serije A, pa vam savetujemo da probate sa jedinicom uz koeficijent 2.15 u Maxbetu.

Udineze – Roma – 2 @ 1.96 u CircusBet

Udineze igra sjajno u poslednje vreme, pa je tako ova ekipa na dva poslednja susreta zabeležila isto toliko trijumfa, a poslednji u nizu se desio u prošlom kolu na domaćem terenu protiv Fiorentine, pošto je taj meč završen rezultatom 1:0.
Trenutno se popularne Zebre nalaze na sjajnom osmom mestu na tabeli a u ovom kolu im predstoji težak izazov pošto će na svom terenu ugostiti Romu, koja igra fantastično na startu sezone.
Naime, četa Žozea Murinja se nakon četiri odigrana kola nalazi na deobi prvog mesta sa Atalantom sa deset osvojenih bodova, a u prošlom kolu su Rimljani bez većih problema na svom terenu slavili protiv Monce u duelu koji je završen rezultatom 3:0, uz dva gola Paula Dibale koji je pokazao da će biti ogromno pojačanje za Vučicu.
Iako Udineze važi za jedan od najneugodnijih domaćina u ligi, deluje da će četa Žozea Murinja slaviti na ovom duelu zbog čega vam savetujemo da probate sa 2 koju CircusBet plaća sa kvotom 1.96.

Monca – Atalanta – 3+ @ 1.66 u Meridianbet

U ponedeljak nas očekuju tri susreta, a prvi se igra u Monci gde će povratnik u najkvalitetniji rang italijanskog fudbala ugostiti Atalantu.
Iako je Monca na čijem čelu se nalazi Silvio Berluskoni imala ogromne ambicije u svojoj povratničkoj sezoni, utisak je da će svi u klubu biti zadovoljni ako ovaj tim na kraju dođe do opstanka.
Naime, nakon četiri odigrana kola Monca se nalazi na poslednjem mestu na tabeli bez osvojenih bodova, što je malo ko očekivao s obzirom na ulaganja u letnjem prelaznom roku.
Što se tiče Atalante, tim iz Bergama igra sjajno na startu šampionata, a svakako da je najbolji pokazatelj za to i trenutno deoba prvog mesta na tabeli sa Romom, pošto su obe ekipe sakupile deset bodova.
Mišljenja smo da će četa Đanpjera Gasperinja dosta lakše nego što se očekuje slaviti na ovom gostovanju, ali se isto tako ni golovi ne smeju dovoditi u pitanje, zbog čega vam predlažemo da odigrate igru 3+ koju Meridianbet plaća sa kvotom 1.66.

Salernitana – Empoli – 1 @ 2.35 u Mozzartbet

Poznato je svim ljubiteljima italijanskog fudbala na koji način je Salernitana uspela prošle sezone da sačuva prvoligaški status, i bez ikakve sumnje će opstanak i ovog puta biti primarni cilj ove ekipe.
Izabranici Davide Nikola se nakon četiri odigrana kola nalaze na sredini tabele, preciznije na desetom mestu, a u prošlom kolu je tim iz Salenta remizirao na gostovanju kod Bolonje kada je bilo 1:1.
Što se tiče Empolija tim iz Toskane je doživeo samo jedan poraz za sada i to u prvom kolu, a nakon toga je ova ekipa vezala tri remija.
Na bod će Empoli ići i u ovom susretu, ali treba napomenuti da Salernitana važi za tim koji igra dosta dobro na domaćem terenu što će po našem mišljenju i pokazati na ovom meču pa vam preporučujemo da odigrate jedinicu za koju je kladionica Mozzartbet pripremila kvotu 2.35.

Torino – Leće – 3+ @ 1.84 u Meridianbet

Poslednji duel petog kola italijanske Serije A se igra u Torinu gde će popularni Bikovi na svom terenu ugostiti Leće.
Dosta dobro su Nemanja Radonjić i drugari započeli ovu sezonu, međutim, nakon tri susreta bez poraza Bikovi su u prošlom kolu poraženi na gostovanju kod Atalante, koja je tim trijumfom izbila na prvo mesto na tabeli.
Što se tiče Lećea, stiče se utisak da će ova ekipa dosta skupo prodati svoju kožu kada je u pitanju borba za opstanak, a u prošlom kolu je ovaj tim uspeo da izvuče bod na jednom od najtežih gostovanja u ligi kod Napolija kada je bilo 1:1.
Torino je u svakom slučaju favorit, međutim, utisak je da su golovi na ovom susretu veća sigurica od igre na pobedu domaćina, pa vam savetujemo da probate sa igrom 3+ za koju je kladionica Meridianbet pripremila kvotu 1.84.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.