Tiket dana tenis (subota, 03.09.2022)

Bliže se završne borbe na poslednjem grend slemu u sezoni. US open je osiromašen neigranjem Novaka Đokovića i Aleksandra Zvereva, a već u prvom kolu ispao je Stefanos Cicipas. I pored svega toga gledamo sjajan tenis. Večeras i kasno noćas saznaćemo sve učesnike osmine finala. Kvote će možda biti blago izmenjene.

Denis Šapovalov – Andrej Rubljov – G+ (granica 40,5) @ 1.90 u MaxBet

Možda je ovo trenutak kaka će Kanađanin potvrditi ono što se od njega očekuje već nekoliko godina. Na veliku scenu stigao je kao jedan od juniorskih šampiona, brzo se probio u vrh ATP liste, ali je osvojio samo jedan ATP turnir, i to još 2019. godine u Švedskoj. To ga sigurno frustrira, pogotovo jer je više puta uastajao na poslednjim preprekama. U Njujorku je u prva dva kola pobedio Švajcarca Huslera u pet setova i Karbaljesa Baenu u četiri. To nikako ne obećava pred okršaj sa Rubljoviv koji je imao mnogo problema sa Laslom Đereom u prvom kolu. Pobedio je srpskog tenisera u pet setova, ali je ”počistio” Korejca Kvona u drugom kolu. Obojica su veoma nervozna, pa očekujte dug meč, barem u četiri seta. Gemova bi trebalo da bude više od ponuđene granice, a ona je na 40,5. Za (+) kvota je 1.90 u kladionici MaxBet.

Dženson Bruksbi – Karlos Alkaraz – 2,G+ (granica 35,5) @ 2.55 u MaxBet

Može li Španac postati najmlađi osvajač US opena? Nema sumnje da će se Alkaraz naosvajati grend slemova u karijeri, ali onaj prvi je uvek nešto posebno. Za sada mu dobro ide, u prva dva kola pobedio je dvojicu Argentinaca, Baeza i Koriju, a nije izgubio ni set. Istina, ovaj prvi mu je predao duel posle dva odigrana seta. Sada će sa druge strane mreže biti teniser koji mnogo više voli da igra na brzim podlogama od prethodna dva rivala. Domaći igrač Dženson Bruksbi se ove sezone pojavio na velikoj sceni i pred US open već je bio na 43. mestu. Bio je veliko iznenađenje na dva prva američka mastersa u sezoni, u Indijan Velsu i Majamiju, a nedavno je igrao odlično i u Atlanti kada je igrao svoje prvo ATP finale. Mogao bi Bruksbi, podržan sa tribina, da napravi problem Alkarazu, ali će pobedu odneti Španac. Uz dvojku predlažemo i više gemova od granice, a ona je na 35,5 ukupno. Za 2,G+ kvota je 2.55 u kladionici MaxBet.

Marin Čilić – Danijel Evans – 1 @ 1.60 u MaxBet

Iskustvo je u potpunosti na strani hrvatskog tenisera. Čilić je ovde podigao svoj, do sada, jedini grend slem trofej, dogodilo se to pre osam godina, a kasnije je jednom igrao u finalu Australije. Mučio se prethodne sezone Čilić sa povredama i formom, ali je ove godine imao nekoliko odličnih nastupa. Podloga u Njujorku mu najviše odgovara i to smo videli u duelima sa Martererom i Ramosom, koje je dobio sa maksimalnih 3:0 u setovima. Na dva mastersa pred ovaj US open igrao je u trećem kolu, možda se očekivalo više, ali su ga zaustavljali Tomi Pol i Karlos Alkaraz. Danijel Evans se probio do mesta nsioca na ovom grend slemu, a sve zahvaljujući polufinalu na mastersu u Monrealu, gde ga je pobedio kasniji osvajač Karenjo Busta. Britanac je izgubio jedan set u prva dva kola, i to od Dakvorda u drugom kolu. U prvom je sa 3:0 dobio Jiržija Veselog. Evans i Čilić igrali su samo jednom, bilo je to u Melburnu 2017. godine, a slavio je Britanac. Sada smatramo da će Čilić u četvrto kolo US opena, a kvota je 1.60 u kladionici MaxBet za jedinicu, odnosno pobedu Marina Čilića.

Ukupna kvota na tiketu za subotu u kladionici MaxBet iznosi 7.75.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.