Tiket za veče (subota, 03.09.2022)

tiket dana

Još nije kraj ove fenomenalne subote kada je fudbalska ponuda u pitanju. Da pogledamo šta nam je još preostalo. Predložene kvote mogle bi bile neznatno izmenjene.

Tenerife – Santander – 1 @ 1.82 u Meridianbet

Ništa se dobro nije desilo ni za jedan od ova dva kluba na početku sezone. Tenerife ima jedan bod iz tri kola, dok povratnik u Segundu, Rasing iz Santandera, još nije osvojio nijedan. Malo opravdanje za domaćina je to što su gostovali kod dve ekipe koje su u najužem krugu favorita za plasman u La Ligu, Eibara i Levantea, gde su izgubili, ali nema opravdanja za nerešen ishod sa Lugom na svom terenu. Ostrvljani nemaju izbora, moraju da pobede Rasing koji se nije dobro snašao na novom početku. Bivši prvoligaš dođiveo je to da igra u trećoj ligi, a ako ne počne da uskoro osvaja bodovo, mogao bi ponovo da se tamo vrati. U prva tri kola izgubili su od Viljaraela B, Granade i Ovijeda, a nisu dali ni gol na tim mečevima. Jedinica bi morala da dođe, a koeficijent za nju je 1.82 u kladionici Meridianbet.

Cirih – Lugano – T22+ @ 2.36 u Meridianbet

Domaćin je još uvek vladajući šampion u Švajcarskoj, ali je izvesno da će na proleće predati krunu. Od početka sezone Cirih nije pobedio nikog, i sa samo dva osvojena boda nalazi se na dnu tabele. Uz njih je jedino debitant Vintertur i možda je povoljna okolnost po Cirih što ove sezone nema direktnog ispadanja iz elite, koja će se naredne sezone proširiti za dva člana. Jedino što je donekle bilo dobro je plasman u grupnu fazu Lige Evrope. Nisu uspeli da se domognu Lige šampiona, ispali su od Karabaga, ali su pobedom nad Hartsom došli do igranja u drugom po jačini takmičenju. U četvrtak im na Lecigrund dolazi veliki Arsenal, pa će sigurno pomalo biti okupirani i tim duelom. To je velika šansa za Lugano koji je takođe dosta loše startovao, ali bar iam dve pobede i šest osvojenih bodova. Gosti su dali već 12 pogodaka, dva u proseku i smatramo da će toliko dati i u Cirihu. Za T22+ kvota je 2.36 u kladionici Meridianbet.

Go Ahed Igls – Fejnord – 2/2,2+ @ 2.25 u Meridianbet

Domaćin iz Deventera je još bez osvojenog boda posle četiri odigrana kola u holandskoj eliti. Iglsi su u prva dva kola imali teške rivale, AZ u Alkmaru i PSV na svom terenu i možda se i očekivalo da izgube. Međutim, u dva naredna kola navijači su se nadali prvim bodovima, ali su njihovi ljubimci u Groningenu, i na domaćem terenu protiv Sparte, gubili minimalnim rezultatom. Sada im u goste dolazi još jedan tim iz Roterdama, onaj slavniji i jači. Fejnord je ostao bez nekolicine sjajnih igrača iz prethodne sezone u kojoj su igrali u finalu Lige konferencija, ali su ponovo u vrhu tabele, sa dva boda manje od vodećeg dvojca PSV – Ajaks, koji su jedini maksimalni. Fejnord u četvrtak gostuje Laciju u Rimu, pa očekujemo da pokušaju da brzo reše sve u Deventeru. Naš predlog je prelaz 2/2 uz dva gola gostiju. Za ovu kombinaciju u kladionici Meridianbet dobija se koeficijent koji iznosi 2.25.

Ukupna kvota na tiketu za subotu uveče u kladionici Meridianbet iznosi 9.66.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.