Tip dana: Nica – Monako: Jako loš start i jednih i drugih, ko će do trijumfa na Azurnoj obali?

U nedelju je sjajna ponuda za klađenje, a za vas smo ovog puta analizirali duel koji će biti odigran na Azurnoj obali gde će Nica ugostiti Monako.
Meč između ove dve ekipe je zakazan za 20 časova i 45 minuta.

Nica: Klub sa Azurne obale želi u neko od evropskih takmičenja!

Prošlu sezonu je ekipa Nice završila na odličnom petom mestu na tabeli što je ovom timu donelo plasman u kvalifikacije za Ligu konferencija.
Tim sa Azurne obale je u plej-ofu za protivnika imao izraelski Makabi Tel Aviv i nakon poraza u prvom meču od 1:0, Nica je u revanšu slavila sa 2:0 i došla do plasmana u treće po kvalitetu evropsko klupsko takmičenje, gde će sasvim sigurno ovaj tim imati ogromne ambicije.
Uoči starta sezone, glavna promena se desila na klupu, pošto je odličnog Kristofa Galtjea koji je sezonu pre toga mimo svih očekivanja došao do titule sa Lilom, nasledio Lusijen Favr, koji je već radio u klubu sa Azurne obale i to u periodu od 2016-2018. nakon čega je preuzeo Borusiju Dortmund.
Što se tiče ovogodišnjeg izdanja Lige 1, nažalost u ovom trenutku se Nica nalazi na petnaestom mestu na tabeli sa pet osvojenih bodova, što je samo za bod više u odnosu na timove koji se trenutno nalaze u najopasnijoj zoni.
Na pet odigranih susreta izabranici Lusijena Favra su ostvarili samo jedan trijumf, uz dva remija, ali i dva poraza.
U prošlom kolu je tim sa Azurne obale upisao svoj prvi trijumf u ovogodišnjem izdanju francuske Lige 1, i to na veoma teškom gostovanju kod Lila, kada je bilo 1:2, a zanimljivo je da je to bio rezultat već posle 29. minuta igre.
Što se tiče partija na domaćem terenu, Nica je do sada odigrala dva susreta kao domaćin i nije se baš proslavila s obzirom da je u tom periodu doživela jedan težak poraz i to od Marseja kada je bilo 0:3, ali i remi sa Strazburom, a taj meč je završen rezultatom 1:1.

Monako: Kneževi ponovo bez Lige šampiona!

Iz sezone u sezonu primarni cilj popularnih Kneževa je plasman u Ligu šampiona, i ako na taj način posmatramo stvari onda je sigurno da svi navijači ovog tima nemaju previše razloga za zadovoljstvo.
Naime, ono što se timu iz Kneževine dešava drugi put uzastopno je eliminacija u kvalifikacijama, pošto su izabranici Filipa Klemona bili lošiji u dvomeču sa PSV-om.
Prvi duel između ova dva tima koji je odigran na stadionu “Luj II” je završen rezultatom 1:1, dok su u revanšu Filipsovci prošli dalje nakon produžetaka, iako je Monako u revanšu vodio sve do 89. minuta kada je Gutijerez poravnao rezultat na 2:2.
Tako će Monako morati da se zadovolji sa igranjem u Ligi Evrope, gde ih već u četvrtak očekuje jako težak posao pošto gostuju kod Crvene Zvezde. Pored ova dva tima u istoj grupi su još i Trabzon i Ferencvaroš pa je sigurno da će izabranici Filipa Klemona morati ozbiljno da se pomuče kako bi došli do plasmana u nokaut fazu.
Kada je u pitanju ovogodišnje izdanje francuske Lige 1, treba biti realan pa priznati da smo od Monaka daleko više očekivali u dosadašnjem toku prvenstva, pošto se ovaj tim trenutno nalazi na katastrofalnom šesnaestom mestu na tabeli uz samo bod viška u odnosu na Brest koji se nalazi na poziciji koja na kraju šampionata znači i selidbu u niži rang.
U prošlom kolu su Kneževi doživeli novi težak poraz na domaćem terenu i to od Troe, a taj susret je završen rezultatom 2:4.
Kada su u pitanju partije na gostovanjima, Monako za razliku od očajnih partija na domaćem terenu pruža poprilično dobre partije na strani, pa je tako ovaj tim uspeo nedavno da remizira kod PSŽ-a, u duelu koji je završen rezultatom 1:1, ali i da na startu sezone slavi na gostovanju kod Strazbura, a taj meč je završen rezultatom 1:2.

Naš predlog

I jedni i drugi traže izlaz iz krize, a svakako da će zbog toga oba tima želti da dođu do trijumfa, a sigurni smo da nam to donosi golove na obe strane pa vam preporučujemo da probate sa igrom GG za koju je kladionica Meridianbet pripremila kvotu 1.66.

Iz istog razloga vam preporučujemo da probate i sa igrom 3+ za koju je Meridianbet pripremio još bolji koeficijent 1.80.

Monako je do sada pokazao da igra dosta bolje na strani nego na domaćem terenu, a iz tog razloga vam predlažemo da probate sa kombinacijom igara X2&3+ za koju je Meridianbet pripremio kvotu 2.85.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.