Tip dana: Sevilja – Barselona: Andalužani moraju da vade zagorelo kestenje i to protiv Barse!

Ako bacimo pogled na ponudu za klađenje za subotu, doći ćemo do zaključka da odavno nije bilo toliko fenomenalnih susreta kao što je to slučaj danas.
U moru veoma zanimljivih mečeva, za vas smo ovog puta analizirali duel koji će biti odigran na “Sančez Pichuanu” gde će fudbaleri Sevilje ugostiti Barselonu.
Meč između ova dva tima je zakazan za 21 čas.

Sevilja: Neprepoznatljive partije Andalužana na startu sezone!

Prošle sezone su fudbaleri Sevilje ostvarili svoj primarni cilj, a to je naravno plasman u Ligu šampiona, što će po svemu sudeći biti glavni cilj i ove sezone, ali ako se po jutru dan poznaje deluje da će Andalužani imati baš dosta problema.
Pre svega, utisak je da Sevilja odradila jedan dosta dobar prelazni rok, pošto je okosnica tima iz prošle sezone sačuvana, dok su u klub došli Isko, Teljes, Markao i Korona, iako su prva dvojica u bivšem klubu bila u drugom planu.
Poražavajuće deluje podatak da izabranici Đulijena Lopategija koji je ne tako davno sa ovim timom došao do trofeja u Ligi Evrope, nakon tri odigrana kola zauzimaju petnaesto mesto na tabeli sa samo jednim osvojenim bodom.
Do sada je ekipa sa “Sančez Pichuana” odigrala tri meča u najkvalitetnijem rangu španskog fudbala i doživela dva poraza i jedan remi.
Sve je krenulo od gostovanja u prvom kolu kod Osasune, kada je tim iz Pamplone slavio sa 2:1. Sigurno je da taj poraz nije previše uzbudio trenera Lopategija, pošto je poznato da Osasuna igra fenomenalno na domaćem terenu, međutim, u drugom kolu kada su svi navijači Sevilje očekivali trijumf na domaćem terenu protiv Valjadolida, taj duel je završen rezultatom 1:1.
Gosti su poveli u 80. minutu susreta, do bi šest minuta kasnije Okampos doneo izjednačenje Andalužanima, koji su vrlo lako mogli i na tom susretu da ostanu bez boda.
Najzad, u prošlom kolu je četvrtoplasirani tim iz prošlog šampionata doživeo poraz na gostovanju kod Almerije, i pored toga što su izabranici trenera Lopategija prvi došli do vođstva na tom susretu.
Ipak, u nastavku je novajlija u ligi zaigrao dosta bolje i potpuno zasluženo došao do trijumfa, što je bez ikakve sumnje upalilo crveni alarm u Sevilji, koja u ovom kolu mora da se vadi ni manje ni više nego protiv Barselone, koja u sjajnom raspoloženju dolazi na ovaj duel.

Barselona: Stvari idu na bolje, da li je sledeća žrtva Sevilja?

Prošla sezona je bila poprilično turbulentna za Barselonu, koja je proigrala tek dolaskom Ćavija, a ono što je najbitnije je da ćemo ovaj tim i ove sezone gledati u Ligi šampiona, iako je u jednom trenutku čak i to bilo upitno.
Iza Katalonaca je jedan nestvaran prelazni rok, a kao najveće pojačanje svakako treba izdvojiti Roberta Levandovskog koji je nakon nekoliko veoma uspešnih sezona napustio Bajern Minhen.
Pored njega, na “Nou Kamp” su stigli i Kristensen, Kesi, Rafinja, Kunde i Beljerin koji je stigao poslednjeg dana prelaznog roka, čime je ovaj tim stavio tačku na “pijacu”.
Takođe, poslednjeg dana prelaznog roka je klub napustio Obamejang koji je potpisao za Čelsi, ali se mora priznati da je u napadačkom delu tima bila gužva, zbog čega i ne čudi povratak ovog fudbalera na Ostrvo.
I pored silnih ulaganja, Barselona je u prvom kolu samo remizirala na svom terenu protiv Rajo Valjekana a taj duel je mimo svih očekivanja završen bez golova.
Ipak, deluje da je ceh platio Real Sosijedad, koga je Barselona u drugom kolu demolirala u San Sebastijanu, pošto je taj susret završen rezultatom 1:4, uz dva gola Levandovskog, ali i uz sjajnu partiju Ansu Fatija, koji je pored postignutog gola zabeležio i dve astistencije.
U prošlom kolu je tim sa “Nou Kampa” samo nastavio tamo gde je stao u prošlom kolu, pošto je ova ekipa na svom stadionu demolirala Valjekano, a taj duel je završen rezultatom 4:0.
Ponovo je Levandovski bio raspoložen za igru, pošto je na tom susretu ponovo postigao dva gola, a pored njega su se u listu strelaca upisali još i Pedri i Roberto.
Kada su u pitanju međusobni mečevi sa Seviljom, prošli duel između ova dva tima u Andaluziji je završen bez pobednika pošto je na kraju bilo 1:1, dok je poslednji međusobni susret odigran pre tačno pet meseci, a tada je Barsa na svom terenu slavila sa 1:0, uz gol Pedrija.

Naš predlog

Sevilja ima dosta problema na startu sezone i mišljenja smo da im ovaj duel sa Barselonom dolazi u najgorem mogućem trenutku. Sa druge strane, Barsa polako ali sigurno diže formu i smatramo da će izabranici Ćavija slaviti i na ovom veoma teškom gostovanju, pa vam preporučujemo da odigrate 2 za koju je kladionica Meridianbet pripremila kvotu 1.84.

Na poslednja dva duela Barsa je postigla čak osam golova, pa deluje da će Robert Levandovski i drugari bez većih problema postići makar dva gola na ovom meču, a za to je kladionica Meridianbet pripremila koeficijent 1.83.

Za kraj, gotovo smo sigurno da će ovaj duel na “Sančez Pichuanu” doneti tri ili više golova, pa je logično da probate sa igrom 3+ koju Meridianbet plaća sa kvotom 1.78.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.