Tiket dana (nedelja, 04.09.2022)

Tiket dana

Većina onih najzanimljivijih utakmica ovog vikenda u evropskim ligama odigrana je u subotu. Razlog je jasan, od utorka počinje grupna faza evropskih kupova, a učesnici Lige šampiona igrali su ranije prvenstvene mečeve da bi sebi obezbedili više vremena za pripremu i odmor. Predložene kvote iz tiketa su podložne promenama.

Viljareal – Elče – 1/1 @ 1.93 u Mozzartbet

”Žuta podmornica” je ozbiljno započela sezonu, ne samo u La Ligi već i u Evropi. U prva tri kola osvojili su sedam bodova, ali treba reći da su sva tri puta igrali kao gosti, pošto se njihov stadion renovira i moraće kao domaćini da igraju na terenu Levantea u Valensiji. Viljareal još nije primio ni gol, pobedio je u Valjadolidu 3:0 i protiv Atletika u Madridu sa 2:0. Bez pobede su ostali u trenutku kada se to najmanje očekivalo, odigrali su 0:0 na gostovanju kod Hetafea u predgrađu prestonice. Sada prvi put igraju kao domaćini, ako se to može tako nazvati pošto se meč igra u Valensiji. Jedino je splitski Hajduk uspeo da zatrese mrežu Viljareala ove sezone, bilo je to u prvom meču koji je ”Žuta podmornica” slavila sa 4:2, dok je na Poljudu bilo 2:0 za Špance. Elče je dao jedan gol u prva tri kola i taj pogodak protiv Almerije doneo im je jedini bod. U ostala dva meča izgubili su od Betisa u Sevilji i Sosisedada na svom terenu. Viljareal u četvrtak započinje grupnu fazu Lige konferencija, a u prvom kolu dočekuju poljski Leh. Očekujemo da će Viljareal lako pobediti Elče, a naš predlog je prelaz 1/1 sa kvotom 1.93 u kladionici Mozzartbet.

Antverp – Vesterlo – 1,2+ @ 2.30 u Mozzartbet

Domaćin nije uspeo da se plasira u grupnu fazu Lige konferencija, ali je to možda dobro za Antverp pošto će se u potpunosti posvetiti Župiler ligi u kojoj su trenutno na čelu tabele. Iz šest odigranih utakmica ekipe iz Antverpa je zabeležila isto toliko pobeda i ima dva boda više i meč manje od aktuelnog šampiona Klub Briža. Poslebno su se istakli u dva prethodna kola kada su u derbijima pobedili Genk na strani i vicešampiona Rojal Union na svom terenu. Jasno je da će Antverp biti u najjužem krugu kandidata za osvajanje titule, pošto im je tim izuzetno kvalitetan, a neće imati dodatne obaveze u Evropi, za razliku od konkurenata. Sada u Antverpen dolazi Vesterlo, tim koji je upisao dve pobede i četiri poraza na startu, a u dva prethodna kola izgubili su od Mehelena sa 5:4, i Eupena sa 1:0. Ovo bi mogao da bude fiks dana, a mi ćemo kvotu pojačati igrom domaćin daje dva gola. Za kombinaciju 1,2+ kvota je 2.30 u kladionici Mozzartbet.

Verona – Sampdorija – 1 @ 2.10 u Mozzartbet

Ni Verona ni Sampdorija nisu se proslavili u prva četiri kola novog prvenstva. Tim iz grada ljubavi je osvojio dva boda, oba na gostujućim terenima, dok su kao domaćini na svom ”Bentegodiju” izgubili od Napolija i Atalante. Verovatno je i to razlog lošeg učinka, s obzirom da su im u goste dolazili timovi iz kategorije najjačih. Na strani je Verona osvojila po bod u Bolonji i Empoliju. Sampdorija je ostala jedini klub iz Đenove u eliti, ali ako nastave sa slabim partijama mogla bi velika luka da ostane bez prvoligaša. Tri puta su igrali na svom terenu i samo jednom gostovali, ali na kontu imaju samo dva boda. Da sve bude interesantnije osvojili su ih u duelima sa dva teška rivala, Juventusom i Laciom. Protiv ”Stare dame” bilo je 0:0, dok su u meču sa Lacijom do boda stigli pogotkom Gabialdinija u sudijskoj nadoknadi. Bio je to prvi pogodak Sampdorije u ovoj sezoni, tek posle 360 minuta igre. Jedino gostovanje do sada nije ostalo u lepom sećanju za Sampdoriju, u Salernu su izgubili sa čak 4:0. Po nama je Verona bliža uspehu i predlažemo jedinicu na ovom meču. Za pobedu domaćina dobija se koeficijent 2.10 u kladionici Mozzartbet.

Ukupna kvota na tiketu za nedelju u kladionici Mozzartbet iznosi 9.32.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.