Tiket dana tenis (nedelja, 04.09.2022)

Na US openu na programu su mečevi osmine finala. Turniru ulazi u završnicu i mečevi su sve zanimljiviji i nizvesniji. Predložene kvote i granice bile su aktuelne u trenutku pisanja teksta.

Alehandro Davidovič Fokina – Mateo Beretini – 2,G+ (granica 38,5) @ 2.65 u MaxBet

Italijan je svakako favorit iz senke za osvajanje US opena. Beretini je već jednom igrao u finalu nekog grend slema, bilo je to prošle godine u Vimbldonu, ali se tada isprečio Novak Đoković. Italijanski teniser nekako se etablirao kao jedan od najboljih na travi, što ranije nije bio slučaj sa igračima iz ove zemlje. Odgovara mu i beton, poseduje ubitačan forhend i odličan servis. Davidovič-Fokina svoju šansu vidi u činjenici da je Beretini bio dosta povređen ove sezone i sigurno je da bi njemu odgovarao duži meč. Španac je u prva tri kola pobedio Nišioku, Fučovića i Galana- Riverosa, a samo je Japanca dobio u tri seta. Beretini je takođe u prvom kolu bio maksimalan, protiv Harija iz Čilea, a onda je gubio po set od Grenijera i Mareja. Očekujemo pobedu Beretnija uz više gemova od ponuđene granice koja je na 38,5. Za 2,G+ koeficijent u kladionici MaxBet iznosi 2.65.

Kasper Rud – Korentan Mute – TR 3:0 @ 2.00 u MaxBet

Norvežanin je baš imao sreće sa žrebom i do sada, a posebno u osmini finala. Rival mu je teniser iz kvalifikacija, Francuz Korentan Mute, koji je morao da eliminiše trojicu rivala u kvalifikacijama i još trojicu u glavnom žrebu, pa je sigurno da mu je ”duša u nosu”. Mute je dobar teniser, nikad nije otišao ovako daleko, a verujemo da je i njemu drag što igra sa Rudom koji nije specijalista za beton. Ipak, Skandinavac je sve bolji na ovoj podlozi, pobedio je Edmunda u tri i Van Rijthofena u četiri seta, da bi dobio maraton u pet setova protiv domaćeg tenisera Tomija Pola. Muteu je Varvrinka predao meč prvog kola, a onda je u četiri seta bio bolji od Van De Zandšulpa i Kačina iz Argentine. Sve je na strani Ruda i predviđamo pobedu u tri seta. Za tačan rezultat 3:0 kvota je 2.00 u kladionici MaxBet.

Pablo Karenjo Busta – Karen Hačanov – 1,G- (granica 38,5) @ 2.60 u MaxBet

Još jedan teniser koji bi mogao da stigne i do same završnice je Španac Pablo Karenjo-Busta. Osvajanje mastersa u Montrealu donelo mu je preko potrebno samopouzdanje i sada sa njim treba računati na svim najjačim turnirima. Karenjo-Busta je u prva tri kola imao teške rivale, a Dominika Tima, Aleksandra Bublika i Aleksa De Minora pobedio je u četiri seta. Čini nams e da je Karen Hačanov imao lakši put, bar po imenima rivala koje je morao da eliminiše. Rus je bio bolji Kudle i Montreira u prva dva kola, dok mu je Britanac Drejper predao meč trećeg kola kod rezultata 1:1. Hačanov je malo odmorniji, ali je Karenjo-Busta stabilniji teniser u ovom trenutku, ali i bolje plasiran na ATP listi. Predlog je jedinica uz manji broj gemova ukupno. Za 1,G- uz granicu od 38,5 gemova, koeficijent je 2.60 u kladionici MaxBet.

Ukupna kvota na tiketu za nedelju u kladionici MaxBet iznosi 13.78.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.