PREKO FINSKE DO BERLINA: Srbija nastavlja pohod ka evropskoj titulu – podrži je i ti!

Košarkaška reprezentacija Srbije danas igra protiv Finske, a sportska kladionica Meridian ti donosi sjajan bonus za online kladjenje!

Srbija je svoj pohod ka evro tituli krenula iz Grupe D, u kojoj je i pre početka turnira važila za apsolutnog favorita, što do sada i pokazuje.

Holandija i Češka su precrtane, na redu je Finska – zemlja leda i jezera, ali i Laurija Markanena, NBA igrača, koji će voditi ljutu bitku sa Nikolom Jokićem.

Veliku podršku imaće od strane kapitena Sase Salina, koji je konstantna opasnost na šutu za tri, kao i velikog broja drugih bekova u ovoj ekipi.

Dakle, situacija je jasna – Srbija mora dobro braniti šut za tri poena, a u napadu već nemamo dilemu da će Jokić, pa i Vanja Marinković i Marko Gudurić prosto “rešetati”.

Ono oko čega još nemamo dilemu jeste da “Orlove” treba podržati. Aplauzima, podrškom, pa i NAVIJAČKIM TIKETOM, koji možete sastaviti u Meridianu. Kako?

REGISTRUJ SE – PREUZMI BONUS BEZ USLOVA

Sportska kladionica Meridian još jednom je odlučila da za utakmicu Srbije na Evrobasketu časti sve verne čitaoce i navijače naše selekcije BONUSOM!

Sve što treba da uradite – registrujete se na meridianbet.rs sajtu ili mobilnoj aplikaciji, i dobijate čak 1.000 RSD BONUSA!

REGISTRUJ SE – PREUZMI BONUS

A, siguran dobitak, odnosno sigurnu pobedu želimo i našoj Srbiji, te su bukmejkeri Meridiana pripremili NAJVEĆE KVOTE NA PLANETI za Evrobasket.

Ako verujete u pobedu “Orlova” nad Finskom – iskoristite fantastičnu kvotu koju možete pronaći OVDE, a takođe se već možete kladiti i na šampiona Evropskog prvenstva.

Srbija je, kao što znamo, jedan od glavnih favorita, a kvota na trijumf čete Svetislava Pešića je 4.60.

Kladi se u Meridianu – podrži Srbiju.

*Napomena: kvote su podložne promenama.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.