Tiket dana (ponedeljak, 05.09.2022)

Tiket dana

Pred početak grupne faze Lige šampiona da pokušamo da dođemo do novog dobitka. Predložene kvote iz tiketa bile su aktuelne u trenutku pisanja teksta.

Midlzbro – Sanderlend – 1 @ 1.83 u MaxBet

”Crne mačke” iz Sanderlenda odlično su se snašle u povratnikoj sezoni u Čempionšipu. Posle sedam odigranih utakmica već su sakupile 11 bodova i eventualnim uspehom u Londonu došle bi na visoko 4. mesto. Naravno da neće biti lako stići do trijumfa na ”Riversajdu”, ali niko ne može da im oduzme nadu. Za razliku od Sanderlenda Midlzbro nikako ne može da bude zadovoljan početkom prvenstva u kome su imali velike ambicije. Računali su u ovom klubu na izjednačenost lige i tu tražili mogućnost povratka u Premijer ligu. Već sada, možemo reći da će se to teško dogoditi mada je do kraja sezone ostao ogroman broj utakmica. M'Boro je u sedam mečeva pobedio samo jednom i to na prethodnoj utakmici na svom terenu. Tada su savladali Svonsi, ali moramo reći da su im prethodni rivali na ”Riversajdu” bili Vest Brom i Šefild junajted, vrlo snažne ekipe. Domaćin mora do trijumfa kako zna i ume i da krene ka sredini tabele. Za jedinicu se u kladionici MaxBet dobija koeficijent 1.83.

Salernitana – Empoli – 1 @ 2.25 u MaxBet

Domaćin je u dobroj formi i bez poraza je na poslednja tri kola. Jedino ih je Roma dobila na premijeri, i to minimalnim rezultatom. Očigledno su naučili dosta na sopstvenom primeru iz prošle sezone kada su samo zahvaljujući velikoj sreći, i kiksevima direktnih rivala, ostali prvoligaši. Pored poraza od Rome na svom terenu u Salernu odigrali su još jedan meč u kome su deklasirali Sampdoriju sa 5:0 i ostvarili svoju najubedljiviju prvoligašku pobedu. Pre i posle tog trijumfa upisali su dva gostujuća remija, u Udinama i Bolonji. Empoli je takođe bez neuspeha u tri prethodne utakmice, ali i bez pobede. Igrali su nerešeno sa Fiorentinom i Veronom na svom terenu i Lećeom na strani. Jedini poraz i njima se dogodio na startu, tada su minimalnim rezultatom poraženi u Speciji. Prošle sezone Empoli je ubedljivo savio u Salernu, još jedan razlog za revanš domaćina. Za jedinicu se u kladionici MaxBet dobija koeficijent 2.25.

Orhus – Nordsjeland – x2,2+ @ 2.00 u MaxBet

Početak sezone u danskoj elitnoj diviziji, na neki način, obeležile su ove dve kipe. Dok su one najpoznatije igrale u kvalifikacijama za evropske kupove, Orhus i Nordsjeland su marljivo sakupljali bodove u prvenstvu. Zato je pred ovo kolo tim iz Faruma bio lider, dok je Orhis bio na četvrtom mestu. Posle odigranih ostalih utamica osmog kola Randers je preuzeo čelnu poziciju, ali bi se Nordsjeland mogao vratiti na vrh pobedom na ovom meču. U prethodnom kolu Nordsjeland je pobedio šampiona FC Kopenhagen sa 3:1 i tako mu čestitao plasman u Ligu šampiona. Orhus je u prošlom kolu poražen na gostovanju kod Horsensa i tako je prekinuo niz od pet utakmica bez poraza, sa četiri pobede i jednim remijem. Na tri prethodna duela između ova dva tima palo je ukupno 13 golova, ali ih ove sezone nema toliko kada igraju svoje utakmice. Smatramo da gosti neće izgubiti, a golova bi trebalo da bude barem dva ukupno. Za kombinaciju x2,2+ kvota u kladionici MaxBet iznosi 2.00.

Ukupna kvota na tiketu za ponedeljak u kladionici MaxBet iznosi 8.23.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.