PEŠIĆ – DOKTOR ZA POBEDU! Srbija ne zna za poraz, pobednička serija se nastavlja protiv Izraela!

Košarkaška reprezentacija Srbije večeras igra protiv Izraela, a Meridian donosi bonus za sve ljubitelje online kladjenja!

NBA partija protiv Finske navijačima Srbije s pravom daje puno razloga za optimizam i misli o Berlinu, iako je do kraja grupne faze ostalo još dva meča.

Prvi od dva “Orlovi” igraju već večeras, kada odmeravaju snage sa Izraelom, koji predvodi nama dobro poznato ime – Deni Avdija. Već je jasno da je Srbija ostvarila plasman u osminu finala, pitanje je samo sa koje pozicije putuje u Berlin, a to zavisi od ishoda utakmica protiv Izraela i Poljske.

Jedno je sigurno – Svetislav Pešić neće kalkulisati, a Srbija će uvek ići na pobedu. Shodno tome, jasno je da je “Orlovima” podrška preko potrebna.

REGISTRUJ SE – PREUZMI BONUS

A, to možete uraditi i sastavljanjem patriotskog tiketa u sportskoj kladionici Meridian, koja donosi definitivno najbolje uslove za online kladjenje.

Naime, svako ko se registruje na meridianbet.rs sajtu ili mobilnoj aplikaciji, dobija 1.000 RSD BONUSA za online kladjenje. Prilikom registracije na vaš račun automatski stiže 1.000 RSD bonusa – nema laži, nema prevare!

Da, dobro ste pročitali – Meridian danas časti više! 

A, onda… Bacite pogled na fantastičnu ponudu kladionice Meridian! Kao što smo rekli, Srbija je izraziti favorit u ovom meču i bukmejkeri Meridiana donose kvotu 1.05 na pobedu “Orlova”.

REGISTRUJ SE – PREUZMI BONUS

Naravno, ukoliko ste raspoloženi, tiket možete “začiniti” i dodatnim igrama, poput konačnog ishoda i ukupnog broja poena, četvrtine sa najviše poena i slično, a sve to čeka vas na istoj adresi –meridianbet.rs.

Meridian – lepa strana života!

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.