Tiket dana (utorak, 06.09.2022)

Tiket dana

Leto se bliži kraju, a da jesen neumitno stiže jasno nam je po početku grupne faze LIge šampiona. Večeras će svi, osim onih srećnika na tribinama nekog od stadiona, biti prikovani za tv ekrane, počinje još jedno izdanje elitnog fudbalskog takmičenja. Predložene kvote važile su u trenutku pisanja teksta.

Seltik – Real Madrid – x2,4+ @ 2.90 u Meridianbet

”Kelti” su vratili titulu šampiona Škotske koja je jednu godinu provela u vitrinama najvećeg rivala Randžersa. Pre toga su devet godina uzastopno oni bili prvaci. Vraćaju se i u Ligu šampiona, a u prvom kolu nisu mogli da imaju izazovnijeg rivala. U Glazgov stiže aktuelni šampuin Evrope i vladar u španskoj La Ligi, Real Madrid. Uvertiru za ovaj duel Seltik je imao u nedelju u rano popodne, igrali su prvi ”Old Firm” u sezoni i potpuklu gradskog rivala Rendžers do nogu, bilo je 4:0. Posle takvog izdanja Navijači će oprostiti bilo kakav rezultat protiv Madriđana, ali daleko od toga da će se domaćin unapred predati. Uspešan je za vikend bio i Real, oni su prvi put igrali kao domaćini i dosta teško su pobedili Betis sa 2:1. Uglavnom, Anćelotijev tim je dobio sve zvanične utakmice od starta sezone i svakako je favorit i protiv Seltika na Hemden parku gde je igrao samo jednom i izgubio. Međutim, bilo je to pre nego što se bilo ko od učesnika ovog meča rodio, pre više od 40 godina. Seltik ima dobar tim i mogao bi da napravi problem Realu pa je naš predlog dupla šansa uz dosta golova. Za x2,4+ kvota u kladionici Meridianbet iznosi 2.90.

Salcburg – Milan – GG3+ @ 2.07 u Meridianbet

Silna prodaja igrača iz godine u godinu morala je da se odrazi i na učinak ekipe Salcburga. Ipak, u austrijskoj Bundesligi su i dalje neprikosnoveni, mada ne pobeđuju onako ubedljivo kao ranije. Izgubili su samo jednom, na gostovanju u Gracu kod Šturma, dok su sve ostale utakmice dobili i prvi su na tabeli sa bodom više od odličnog LASK-a, jedinog tima bez poraza. Milan je igrao derbi ”Dela Madonina” u subotu i pobedio Inter sa 3:2. Bio je to fantastičan meč koji je podsetio na zlatne dane Serije A i italijanskog fudbala uopšte. Za navijače na ”čizmi” je to jako bitno s obzirom da ”Azuri” neće igrati u Kataru, izostaće na drugom uzastopnom Mundijalu, pa je pitanje šta će ”Tifozi” raditi za vreme trajanja Svetskog prvenstva. Povratak titule na San Siro je veliki korak za ”rosonere”, ali sada su očekivanja još veća, traži se i povratak na vrh Evrope, a teško je da bilo koji italijanski tim može, pre svega, finansijski da isparira Englezima, Špancima, ali i Pari Sen Žermenu, Bajernu i još nekim klubovima. Milan je odigrao pet kola u Seriji A ove sezone, sva tri meča na San Siru je dobio, ali je na oba gostovanja osvojio samo po bod, u Bergamu i Ređo Emiliji, što nam govori da im ne prijaju gostujući tereni. Naš predlog su golovi, verujemo da će ih biti na obe strane uz neizbežna barem tri. Za GG3+ kvota u kladionici Meridianbet iznosi 2.07.

Benfika – Makabi Haifa – 1x,GG @ 2.18 u Meridianbet

Jasno je svima da je portugalski tim veliki favorit u duelu sa izraelskim šampionom. Međutim, nije Makabi uopšte naivan tim, videli smo to u Beogradu, ali još bolje su ih upoznali navijači grčkog Olimpijakosa. Smatramo da je Makabi malo potcenjen kvotom, iako je i Benfika demonstrirala silu protiv kijevskog Dinama, a u domaćem prvensvu još nije izgubila ni bod. Mogla je u petak, kada je Vizela bila nadomak nerešenog rezultata na La Lužu, ali je penal u 102. minutu odlučio, i to sumnjiv penal. Makabi je u kvalifikacijama izbacio Olipijakos, Apolon i Crvenu zvezdu i takav tim morate poštovati. Ne verujemo da će se Benfika opustiti, ali nije nemoguće da na ovom meču vidimo i iznenađenje. Predložićemo duplu šansu na domaćina, a ako ništa drugo, ubeđeni smo da gosti mogu dati gol. Zato je naš predlog kombinacija duple šanse i igre GG, pa za 1x,GG dobijate kvotu 2.18 u kladionici Meridianbet.

Ukupna kvota na tiketu za utorak u kladionici Meridianbet iznosi 13.09.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.