Tiket dana (petak, 09.09.2022)

Tiket dana

Samo što se završilo prvo kolo u evropskim kupovima, pred nama je uzbudljiv prvenstveni vikend, i to ne samo kada je fudbal u pitanju. Predložene kvote su bile važeće u trenutku pisanja teksta.

Verder – Augzburg – GG3+ @ 2.04 u Meridianbet

U prvoj utakmici 6. kola nemačke Bundeslige sastaju se Verder i Augzburg. U mnogo boljoj situaciji su domaćini, povratnici u elitu, i to ne samo zbog pobede u prošlom kolu nad Bohumom u gostima, već ukupnog učinka od starta prvenstva. Verder je osvojio osam bodova iz pet utakmica, a jedini poraz doživeo je na svom Vezeru protiv Ajntrahta kada je bilo čak 4:3 za aktuelnog osvajača Lige Evrope. Ipak, treba reći da su ”zeleni” slavili na gostovanju u Dortmundu i Bohumu, a doneli bod iz Volfsburga. Augzburg je imao samo jedan bljesak, on se dogodio na Baj areni u Leverkuzenu kada su dobaće ”Farmaceute” pobedili sa 2:1. Sve ostale utakmice su izgubili, tri na svom terenu, od Frajburga, Majnca i Herte, te na gostovanju kod Hofenhajma. Sve govori da je Verder favorit, ali je ovo Bundesliga i iznenađenja su pravilo, a ne izuzetak. Zato igramo na golove, naš predlog je GG3+ sa kvotom 2.04 u kladionici Meridianbet.

Đirona – Valjadolid – 1x,0-2 @ 2.09 u Meridianbet

Katalonci i Valjadolid su se zajedno vratili u elitu proletos i imaju zajedničku želju, a to je opstanak u društvu najboljih. Početak je identičan posle četiri odigrana kola. Oba tima sakupila su po četiri boda, što nije tako loš učinak, a što se Valjadolida tiče teško da su mogli bolje. Oni su u prva tri kola igrali protiv Viljareala, Sevilje i Barselone, tri ekipe iz vrha španskog fudbala, a uzeli su bod samo na Sančez Pishuanu protiv Sevilje. Prva pobeda stigla je u četvrtom kolu, na svom terenu su, golom u poslednjim trenucima, pobedili Almeriju, još jedan tim koji je drugolišako društvo zamenio za elitno ovog proleća. Đirona ima takođe jedan trijumf, oni su na svom terenu pobedili Hetafe sa 3:1, još jedan bod su osvojili na Balearskim Ostrvima u prošlom kolu, kada su posle dramatičnog finiša izjednačili protiv Majorke u 92. minutu, a domaćin je samo par minuta ranije poveo. Poraze su doživeli u Valensiji i protiv Selte na svom terenu, oba puta minimalnim rezultatom. Naš predlog je dupla šansa na domaćina uz mali broj golova. Prošle sezone je Đirona slavila sa 1:0 u Segundi, a sada se za 1x,0-2 dobija kvota 2.09 u kladionici Meridianbet.

Drogeda – Sent Patriks – 2,2+ @ 2.20 u Meridianbet

Gosti su ozbiljan kandidat za plasman u evropske kupove. Iz Republike Irske će samo prve tri ekipe, plus osvajač kupa, narednog leta igrati u kvalifikacijama za Evropu, ali ako Šamrk ove sezone uradi nešto u grupnoj fazi Lige konferencija, možda će u nekoj od narednih sezona biti više predstavnika iz ove zemlje. Sent Patriks je vezao četiri trijumfa i stigao do četvrtog mesta na tabeli. Imaju i meč manje od drugoplasiranog Dandalka, ali je njihova prva meta Deri Siti, trenutno trećeplasirani tim, koji u ovom trenutku ima četiri boda više. Domaća Drogeda je bez šansi za Evropu i bez problema što se tiče opstanka. U preostalom delu sezone mogu da razigravaju mlade igrače s obzirom da su nedavno ispali i iz Kupa, a to im je bilo jedino takmičenje koje ih je zanimalio. Pokazali su se dobro protiv Šamroka, aktuelnog šampiona u toj kup utakmici, izvukli nerešeno posle 90 minuta, ali su pali u produžecima i takmičenje završili u osmini finala. Već u narednoj utakmici videlo se da je Drogeda bez motiva u prvenstvu, poražena je od Slajgo Roversa. Ovo je četvrti ovosezonski duel ova dva tima, u prvom je bilo nerešeno, a ostala dva je ubedljivo dobijao Sent Patriks sa 3:0 i 4:0. I sada će slaviti isti tim, a z dvojku didajemo i dva gola gostiju. Za 2,2+ kvota je 2.20 u kladionici Meridianbet.

Ukupna kvota na tiketu za petak u kladionici Meridianbet iznosi 9.38.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.