MERIDIAN DAJE NAJVEĆE KVOTE NA PLANETI: Inter 1.50, Monako 2.60, Dortmund 2.75!

Vikend je znak da nas čeka prava fudbalska ludnica, a Meridian u tom ime donosi fantastičnu ponudu i spektakularn bonus!

Vikend je tu, a sa njim se vraća i najvažnija sporedna stvar na svetu – fudbal.

Premijer lige ovog vikenda nema, ali tu je Bundesliga, Serija A, Liga 1, La Liga ili možda neka manje popularna – izbor je širok, ali ipak imamo pet top saveta, odnosno pet mečeva koje defintiivno ne smete propustiti!

Sa povratkom Lige šampiona na delu smo videli neke evropske velikane koji se možda nisu pokazali u pravom svetlu, ali sada imaju priliku da se iskupe i u domaćim šampionatima.

A, ako se ni vi niste pokazali dobro u prognozama, imate sjajnu priliku da to ispravite i sastavite pobednički tiket!

Gde drugo nego u Meridianu!?

Zašto baš tamo? Pa, zato što vas čekaju NAJVEĆE KVOTE NA PLANETI, a pre nego što zajedno istražimo ponudu, hajde da se prisetimo i da ova kladionica sve novoregistrovane korisnike časti fantastičnim BONUSOM DOBRODOŠLICE od 1.000 RSD!

Sve što je potrebno jeste da se registrujete na meridianbet.rs sajtu ili mobilnoj aplikaciji, a onda na vaš račun stiže 1.000 RSD i to BEZ USLOVA!

REGISTRUJ SE – PREUZMI BONUS BEZ USLOVA

A, sada… Hajde da pogledamo koji su to najinteresantniji parovi.

INTER – TORINO, kec 1.50

Subota 18.00

Serija A – uvek uzbudljiva. Poslednjih sezona gledamo fantastičan fudbal na “Čizmi”, a isto očekujemo i u subotnjem duelu Intera i Torina. Jasno je da je Inter favorit, ali nas takođe zanimaju i partije Saše Lukića i Nemanje Radonjića, koji nose dres Torina. Tabela kaže da je Torino ispred Intera, ali samo sa jednim bodom prednosti, pa ne možemo reći da je to baš slika kvaliteta ova dva tima.

Naprotiv, shodno međusobnim duelima, kvalitetu i tradiciji, Inter je izraziti favorit i kvota na njihov trijumf je 1.45.

RED BUL LAJPCIG – BORUSIJA DORTMUND, dvojka 2.75

Subota, 15:30

U Bundesligi je ove sezone izuzetno uzbudljivo, jasno je da Bajern ne dominira kao ranije i sada svi traže svoju šansu da se domognu vrha tabele. A, Borusija je jako blizu, tačnije trenutno je na drugoj poziciji ali uz isti broj bodova kao Frajburg. U duelu protiv Lajpciga važi za favorita, pa nas ne bi iznenadilo da već danas vidimo smenu na prvom mestu. Ono što predstavlja problem za “Milionere” jeste veliki broj povređenih igrača, ali su svakako u sjajnoj seriji od tri pobede.

Ne postižu mnogo golova, ali trijumfi se pišu, a još jedan očekuju i bukmejkeri Meridiana, koji donose kvotu 2.75 na njihov trijumf.

REGISTRUJ SE – PREUZMI BONUS BEZ USLOVA

BOLONJA – FIORENTINA, dvojka 2.45

Nedelja, 15.00

Znamo svi zašto nam je ovaj duel posebno zanimljiv. Bolonja ima zadatak da se pokaže bez Siniše Mihajlovića, sa kojim je raskinuta saradnja pre samo nekoliko dana, a Luka Jović ima zadatak da pokaže da je i dalje sjajan golgeter. Dolaskom u redove “Viole” – Luka je ponovo zablistao, ali je nakon toga usledila nova mini kriza i nervoza. Da li je gostovanje Bolonji idealno mesto da se post prekine – ostaje da vidimo.

Jasno je da su “ljubičasti” favoriti u ovom meču, a kvota na njihovu pobedu je 2.45.

MONAKO – LION, kec 2.60

Nedelja, 20:45

U Francuskoj smo takođe imali zanimljiv start šampionata, a ovog vikenda na delu gledamo i Monako, koji je pre samo nekoliko dana odneo tri boda sa “Marakane” u Ligi Evrope. Jasno je da su Francuzi sada u dobrom raspoloženju, ali na megdan im stiže Lion, trenutno četvrtoplasirana ekipa Lige 1.

U poslednjih pet međusobnih susreta, Lion ima tri pobede, a Monako dve, tako da je sigurno da nas čeka uzbudljiv meč, a kvota na pobedu domaćina je 2.60, koji je upravo zbog domaćeg terena i blagi favorit, dok pobeda Liona daje kvotu 2.75.

Ono što je posebno zanimljivo jeste što vas baš ovaj tiket može odvesti na Svetsko prvenstvo u Kataru, a detaljne informacije o tome možete pronaći OVDE.

*Napomena: kvote su podložne promenama.

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.