Tiket dana (subota, 10.09.2022)

Tiket dana

Timovi koji su u toku prethodne sedmice igrali u Ligi šampiona, uglavnom danas izlaze na teren pošto ih već u utorak i sredu očekuje novo kolo elitnog takmičenja. Ovo je naš tiket za subotu. Kvote su bile važeće u trenutku pisanja teksta.

Espanjol – Sevilja – 2 @ 2.55 u CircusBet

Neverovatne stvari se dešavaju sa Seviljom ovog leta. Ko je mogao da pretpostavi da će Andalužani imati ovako loš star sezone, uzimajući u obzir kvalitet koji poseduju. Sigurno je i Šulenu Lopetegiju malo toga jasno, menjao je formacije, dovodio igrače, druge slao na pozajmice i na transfer listu, i ništa. Sevilja posle četiri odigrana kola u La Ligi ima samo jedan jedini bod. Njega su uzeli protiv novajlije Valjadolida, a gubili su od Osasune i Almerije na strani, te Barselone u prošlom kolu na Sančez Pishuanu. Na sve se nadovezao ubedljiv poraz od Mančester Sitija u prvom kolu Lige šampiona, pa se može reći da gore nije moglo. Kada je tako, jednostavno mora da bude bolje, a smatramo da će Andalužani krenuti sa dna već posle gostovanja u Barseloni kod Espanjola. Daeko od toga da su Katalonci slab tim, pokazali su to pobedom u Bilbaou u prošlom kolu, ali su već dva puta poraženi na svom terenu od dve madridske ekipe Rajo Valjekana i Reala. U prošloj sezoni u Barseloni je bilo 1:1, dok je Sevilja slavila na svom terenu 2:0. Naše je mišljenje da neko mora da plati posrtanja Andalužana na početku sezone, i da će to biti Espanjol. Za dvojku se u kladionici CircusBet dobija kvota 2.55.

Odenze – FC Kopenhagen – 2 @ 1.70 u CircusBet

Kopenhagen je loše započeo grupnu fazu u Ligi šampiona, ubedljivim porazom u Dortmundu od Borusije. Međutim, šampion Danske je ulaskom u grupnu fazu elitnog takmičenja ostvario svoj cilj i svaki osvojen bod biće pravi i istinski benefit. Sada im je, čini nam se, važnije da održe korak u domaćem šampionatu , u kom su već napravili nekoliko nepredviđenih kikseva. To je dovelo do toga da su posle osam kola tek na 6. mestu na tabeli i da imaju sedam bodova manje od vodećeg Nordsjelanda, tima od koga su poraženi u prethodnom meču na strani u Super ligi. Poslednjeg dana prelaznog roka FC Kopenhagen je u svoje redove vratio centarfora Kornelijusa, koji je igrao za Trabzon baš u plej-ofu za Ligu šampiona protiv Kopenhagena. On će popraviti efikasnost, a šampion mora da pobedi u Odenzeu da bi ostao u vrhu tabele. Domaćin je pretposlednji na tabeli, ima samo sedam bodova, pa je i njima bitno da dođu do nekog i protiv aktuelnog prvaka. Odenze igra slabo kao domaćin, od pet mečeva na svom terenu poraženi su čak na četiri i sumnjamo da mogu nešto protiv Kopenhagena. Za dvojku se dobija kvota 1.70 u kladionici CircusBet.

Sent Galen – Sion – 1 @ 1.71 u CircusBet

Pobedom nad Jang Bojsima tim Sent Galena je izbio na prvo mesto švajcarske Super lige i kao lider dočekuje ekipu Siona. Biće ovo zanimljiva sezona u zemlji ispod Alpa, mada je u jednom trenutku izgledalo da ”mladi momci” neće imati pravog rivala. Aktuelni šampion Cirih je na dnu tabele, još uvek nema pobedu, a nije se proslavio ni Bazel koji je trenutno tek na osmoj poziciji. Međutim, pojavili su se neki novi kandidati za najviši plasman, pre svih Sent Galen, a onda i Servet, pa i Grashopers. Tu negde je i tim Siona, koga je nedavno pojačao Mario Baloteli. Koliko će iskusni i mušičavi Italijan biti pojačanje, ostaje da vidimo, ali će sigurni smo, biti medijska zvezda. Sion je sa Balotelijem u timu pobedio u prošlom kolu Bazel sa 2:1 i izbio na peto mesto. Treba reći da je Sent Galen maksimalan na svom terenu, pobedio je na sva četiri meča u ovoj sezoni, pa verujemo da će i na petom. Ume Sion da igra na strani, pobedili su Lugano i Cirih, ali su izgubili u Lucernu, a sva je prilika da će i u Sent Galenu. Za jedinicu se u kladionici CircusBet dobija koeficijent koji iznosi 1.71.

Ukupna kvota na tiketu za subotu u kladionici CircusBet iznosi 7.41.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.