Tiket za veče (subota, 10.09.2022)

tiket dana

Današnja ponuda bila je siromašnija za Engleze, ali se subotom uveče na Ostrvu nije ni igralo, pa taj deo ponude nije ”oštećen”. Da vidimo šta nam je preostalo, a da već nismo analizirali. Kvote mogu biti neznatno izmenjene.

Fortuna Dizeldorf – Hanza – T12+ @ 1.97 u Mozzartbet

Fortuna nije ispunila cilj na početku sezone, ali nisu ni mnge druge ekipe, pa je razlika u vrhu tabele minimalna. Ekipa iz Dizeldorfa je sakupila 11 bodova i pre ovog kola imali su pet manje od Paderborna. Na svom terenu igraju odlično, imaju dve pobede i jedan remi, a dali su osam golova na ta tri meča. Njihov rival, Hanza iz Roštoka, nije se proslavila na strani, na tri gostovanja upisali su dva poraza i iznenađujući trijumf u Hamburgu. Naš predlog je domaćin daje dva gola, a koeficijent za T12+ iznosi 1.97 u kladionici Mozzartbet.

Vintertur – Lucern – GG @ 1.60 u Mozzartbet

Debitant u eliti, ekipa Vintertura, još uvek nije uspela da upiše premijernu pobedu. Imaju samo dva boda, osvojena u duelima sa Bazelom i Cirihom na svom terenu. Povoljna okolnost po njih je to da nema direktnog ispadanja ove sezone, već će poslednjeplasirani tim igrati baraž sa trećim iz Čelendž lige. Razlog je širenje lige za dva kluba u narednoj sezoni. Pokušaće Vintertur da izbegne to poslednje mesto, a ako i ne uspe, ostaje mu baraž. Lucern je bolje započeo sezonu, imaju osam bodova, ali i jedan zaostali meč protiv Bazela. Daleko je vrh tabele za njih, a čini nam se da im opstanak neće biti ugrožen, pa je pred ovim timom jedna mirna sezona. Naš predlog za ovaj duel, koji je mnogo bitniji domaćinu, je igra gol-gol. Za GG koeficijent u kladionici Mozzartbet iznosi 1.60.

Atletiko Madrid – Selta – 1 @ 1.85 u Mozzartbet

Muče se Kolćonerosi na početku sezone, ne samo u La Ligi već i u Evropi. Jesu u sredu pobedili Porto, ali način na koji su to učinili dugo će se prepričavati. Naime, do 91. minuta nije bilo golova, onda je Atletiko poveo, a gosti su izjednačili sa bele tačke u 96. Gledaoci su se već pomirili s remijem kada je Antoan Grizman u 11. minutu nadoknade postigao gol za trijumf. To je bila prva pobeda na domaćem terenu s obzirom da su u jedinom dosadašnjem meču pred svojim navijačima poraženi od Viljareala. Selta igra sasvim solidno, iznad očekivanja, a jedini poraz dođiveli su od Reala. Neće biti lako Atletiku sa timom iz Viga koji ima dve pobede iza sebe, ali očekujemo da upišu tri boda, na bilo kakav način. Za jedinicu se u kladionici Mozzartbet dobija kvota 1.85.

Ekscelzior – Emen – 3+ @ 1.65 u Mozzartbet

Nije nam jasno šta se dogodilo s timom iz Roterdama. Počeli su odlično, u prva dva kola pobedili Kambur i Vitese, a onda vezali tri poraza na kojima su ukupno primili 15 golova. Jesu rivali bili PSV i Tvente, koji spadaju u red kvalitetnijih, ali su u prošlom kolu primili pet golova i od RKC-a u Valvajku. Emen je tim koji je sakupio manje bodova, imaju ih četiri, ali su i oni u prvih pet kola igrali sa snažnim rivalima, PSV-om, AZ Alkmarom i Fejnordom. Ovaj međusobni duel prilika je za oba tima da uvećaju bodovni saldo i sigurni smo da će i Ekscelzior i Emen igrati na pobedu. U takvoj igri golovi su zagarantovani i verujemo da će ih biti barem tri ukupno. Za 3+ kvota je 1.65 u kladionici Mozzartbet.

Ukupna kvota na tiketu za subotu uveče u kladionici Mozzartbet iznosi 9.62.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.