Tiket dana (ponedeljak, 12.09.2022)

Tiket dana

Ponedeljak je uglavnom međufaza između uzbudljivog vikenda i nastavka evropskih kupova. Tako je i ovog puta. Predložene kvote su podložne izmenama.

Bešiktaš – Bašakšehir – GG4+ @ 3.60 u MaxBet

Pred nama je istinski turski derbi za ovu sezonu. Ma koliko Galatasaraj i Fenerbahče želeli da se vrate u sam vrh, a Trabzon planirao ostanak na njemu, početak sezone pripao je Bešiktašu i Bašakšehiru, koji uz Konju jedini još nemaju poraz. Oba tima imaju po jedan remi i ostalo su pobede, s tim da Bašakšehir ima meč manje odigran. Trener Bešiktaša Valerijan Ismael želi da vrati titulu na Vodafon arenu, a uzda se u sjajan načadački tandem koji ćine Holanđanin Veghors i golgeter iz Konga Džekson Muleka. Veghorst je dao manje golova od Muleke, ali je upisao 4 asistencije u prvih pet utakmica. Čak 14 golova dao je Bešiktaš i videćemo hoće li moći da probije bedem Bašakšehira, tim kome se mreža još nije tresla u domaćem prvenstvu. Vođa ovog tima je čuveni Mesut Ozil, koji je došao iz Fenera, a problem za goste pred ovaj meč je činjenica da su u četvrtak imali naprno gostovanje i veoma dalek put u Škotsku, gde su u Edinburgu pobedili Harts 4:0 u prvom kolu Lige konferencija. Na poslednjih pet međusobnih utakmica između ova dva tima pao je ogroman broj golova, četiri puta je bilo 3:2 za nekog, a prethodni duel završen je remijem 2:2. Golovi su prvi izbor, a naš predlog je igra GG4+ sa kvotom 3.60 u kladionici MaxBet.

Eibar – Granada – GG3+ @ 2.60 u MaxBet

Derbi kola u španskoj Segundi ostao je za ponedeljak. Eibar dočekuje Grandu, tim koji je proletos ispao iz elite. Neverovatno je na koji način Eibar nije izborio povratak u La Ligu prethodne sezone. Bili su već viđeni kao jedan od direktnih putnika za viši rang, ali su u poslednjem kolu poraženi od Alkorkona koji je već ispao, a trebao im je samo bod da budu makar drugi. Ovako su završili kao treći, igrali u baražu i već u polufinalu ispali od Đirone. Kasnije su Katalonci bili uspešni i u finalu plej-ofa i pridružili se Almeriji i Valjadolidu. Novu sezonu Eibar je započeo sa deset bodova iz tri kola, ali je prvi poraz stigao u prošlom kolu na gostovanju u Leganesu. Sada im u goste dolazi Granada, tim koji želi ekspresan povratak u elitu, a koji je krenuo sa tri uzastopne pobede, da bi, kao i bjihov rival Eibar, izgubio u prošlom kolu. Njih je pobedila Andora, novajlija u Segundi, i to minimalnim rezultatom. Oba tima traže iskupljenje za poraze od pre sedam dana, šanse su, po nama, podjednake, a moglo bi biti golova na obe strane. Za GG3+ koeficijent u kladionici MaxBet iznosi 2.60.

Ukupna kvota na tiketu za ponedeljak u kladionici MaxBet iznosi 9.36.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.