Tiket dana (sreda, 21.09.2022)

Tiket dana

Jako je teško danas sastaviti tiket, ali mi ne odustajemo od toga čak ni kada je ponuda ovakva kao ove srede, tačnije kada bukvalno ne postoji. Kvote se mogu neznatno izmeniti.

Kortulu – Deportivo Kali – 2 @ 2.80 u MaxBet

Nemamo često priliku da analiziramo neku utakmice iz kolumbijske lige, a evo sada i to radimo. Da sve bude bizarnije radi se o duelu dve ekipe koje se nalaze na začelju Klausure. Domaćin iz Tulue nalazi se na poslednjem mestu, iz 12 utakmica uspeli su da osvoje samo šest bodova, a ni gosti iz Kalija nisu mnogo uspešniji, oni su pretposlednji, na 19. mestu, sa samo dva boda više od Kortulua. Za domaćina se ne može reći da je ovakav plasman senzacija, ali za Deportivo svakako jeste. Ovaj tim je čak osam puta bio šampion Kolumbije i sigurno je da armiji navijača ne prija kada vide na kom se mestu na tabeli nalaze njihovi ljubimci. Deportivo iz Kalija ipak ima neke rezultate, na poslednjih sedam utakmica izgubili su dva puta, a jedan od ta dva poraza dogodio se u prethodnom kolu na gostovanju kod Atletiko Nacionala. Kortulu ima samo jedan remi u tom intervalu, bod su osvojili u duelu sa Tolimom kada je meč završen bez golova. I prethodno prvenstvo ova dva tima su završila na samom dnu, Kortulu je Aperturu okončao na 18. a Deportivo Kali na 19. mestu. Ovo je prvi okršaj između ova dva tima u Tului posle punih pet godina i smatramo da bi gosti mogli do trijumfa. Za dvojku se u kladionici MaxBet dobija kvota 2.80.

Kruzeiro – Vasko – 1x,2-3 @ 2.25 u MaxBet

Dva brazilska i južnoamerička velikana našla su se u drugoj ligi. Kruzeiro će se vratiti u leitu, to je već sada jasno, s obzirom da je tim iz Belo Horizontea ubedljivo prvi sa čak 14 bodova više od drugolasirane Baije, a do kraja je ostalo još osam kola. Za ovratak u prvu ligu bori se i Vasko, oni su trenutno četvrti, a i ta pozicija donosi prelazak u najviši rng. Međutim, oni će morati dosta da se potrude u preostalom delu sezone, pogotvo na gostovanjima gde nemaju uspeha u poslednje vreme. Neverovatan je podatak da je Vasko izgubio sedam poslednjih mečeva kada je igrao van Rija, a na taj način se ne dolazi do promocije. Ipak, Vasko je dobio prethodni duel protiv Kruzeira na svom terenu, bilo je to polovinom juna, a rezultat je bio 1:0. Ovaog puta su sve šanse na strani Kruzeira mada timu iz Belo Horizontea bodovi nisu važni kao njihovom rivalu. Ovo je veliki derbi u ovom rangu, pa treba očekivati maksimalno ozbiljnog domaćina i pored činjenice da su ubedljivi lideri. Predlažemo duplu šansu na domaćina, a golova bi moglo da bude umereno, dakle 2-3- Za kombinaciju 1x,2-3 kvota u kladionici MaxBet iznosi 2.25.

Ukupna kvota na tiketu za sredu u kladionici MaxBet iznosi 6.30.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.