Tiket dana (ponedeljak, 26.09.2022)

Tiket dana

Večeras se završava Liga nacija u još nekim grupama, dok će se sutra kompletirati ovo izdanje novoformiranog takmičenja. Moguće je da kvote budu izmenjene.

Mađarska – Italija – 2,0-3 @ 2.50 u MaxBet

Svaka čast Mađarima na igrama u Ligi nacija u ovoj sezoni. Po prvi put su se našli u najjačoj diviziji a posle žreba svi su ih prežalili. Našli su se u grupi sa tri svetska šampiona, Nemačkom, Italijom i Engleskom, a pred poslednje kolo nalaze se na prvom mestu. Kako i ne bi bili nakon dve pobede na strani, prvo one fantastične nad Englezima na Vembliju od 4:0, a onda i pre nekoliko dana u Lajpcigu protiv Nemačke minimalnim rezultatom. Jedini poraz u ovom ciklusu doživeli su u Italiji i sada imaju priliku da se pred punim tribinama revanširaju aktuelnom evropskom prvenstvu. Mađarskoj je dovoljan i bod da bi se našla na završnom turniru i da sa još tri selekcije, pobednice preostale tri grupe, igraju za titulu u Ligi nacija. Za Italijane je takođe meč jako bitan, njih neće biti na drugom uzastopnom Mundijalu, i to je za fudbalsku javnost na ”čizmi” prevelik udarac. Neodlazak u Rusiju ”pokrili” su osvajanjem EURA prole godine, a to što neće ni u Katar možda, kažemo možda, nadomeste osvajanjem Lige nacija. Prvi korak je pobeda u Budimpešti, a trijumf nad Englezima pre par dana sigurno im je doneo neophodno samopouzdanje. Ma koliko Mađari bili dobri, Italija je Italija i kada su ovakvi mečevi u pitanju, kada nemaju gde nazad, tada su najopasniji. zato predlažemo dvojku, a Italija ume da igra na rezultat, pa dodajemo i mali broj golova. Za kombinaciju 2,0-3 koeficijent u kladionici MaxBet iznosi 2.50.

Crna Gora – Finska – 2,0-3 @ 3.05 u MaxBet

Priliku da osvoje prvo mesto u grupi i plasiraju se u A diviziju ”Sokolovi” su propustili u Zenici pre nekoliko dana. Poraz od Bosne i Hercegovine rešio je pitanje pobednika ove grupe, pa će tako ”Zmajevi” ponovo u najjači rang Lige nacija. Crna Gora će ostati u B diviziji jer i da izgube od Finske, a Rumunija pobedi Bosnu, imaju bolji međusobni skor od Rumuna, što presuđuju u slučaju istog broja bodova. Finci moraju da pobede, jer ako to ne učine opstanak u ovom društvu zavisiće od ishoda meča u Bukureštu, a Bosanci nemaju neki veliki motiv u tom duelu. Dakle, ako Rumunija pobedi Bosnu i Hercegovinu, Finska mora da pobedi u Podgorici jer im ni bod ne odgovara. Mođe se dogoditi da opstanu i ako izgube, ali bi onda neophodno bilo da Bosanci pobede u Rumuniji, što nam izgleda kao malo verovatno. U prvom duelu ove dve ekipe Crna Gora je uspela da stigne do boda u sudijskoj nadoknadi u Helsinkiju, a sada očekujemo da presudi motiv i Finska slavi u glavnom gradu Crne Gore. Uz dvojku najlogičniji je mali broj golova, a za 2,0-3 koeficijent iznosi 3.05 u kladionici MaxBet.

Ukupna kvota na tiketu za ponedeljka u kladionici MaxBet iznosi 7.62.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.