Tiket dana (sreda, 28.09.2022)

Tiket dana

Posle nekoliko dana koji su protekli u znaku mečeva Lige nacija, u sredu je nažalost nešto slabija ponuda za klađenje.
Podsećamo vas da su sve kvote bile aktuelne u trenutku pisanja ovog teksta.

SJK – Kups – 2 @ 2.00 u Maxbet

Prvi meč koji smo za vas ovog puta analizirali nam dolazi iz finskog šampionata gde će ekipa SJK-a ugostiti Kups.
U ovom trenutku se domaćin nalazi na šestom mestu na tabeli, i ima veoma male šanse da na kraju sezone završi na poziciji broj tri koja između ostalog donosi plasman u kvalifikacije za Ligu konferencije.
U prošlom kolu je SJK doživeo poraz na gostovanju kod aktuelnog šampiona Helsinkija, a taj duel je završen rezultatom 2:1.
Što se tiče Kupsa, ova ekipa će učiniti sve da uradi ono što nije uspela prošle sezone kada je u foto finišu izgubila titulu šampiona Finske, i to nakon meča poslednjeg kola kada im je za naslov prvaka bila potrebna pobeda nad Helsinkijem.
U ovom trenutku se ova ekipa nalazi na drugom mestu na tabeli uz pet bodova manjka u odnosu na aktuelnog šampiona Finske, kome već u ovom kolu predstoji teško gostovanje kod trećeplasirane Honke.
Mišljenja smo da će Kups dosta lakše nego što se očekuje zabeležiti trijumf na ovom duelu pa vam toplo preporučujemo da odigrate 2 za koju je kladionica Maxbet pripremila kvotu 2.00.

Krasnodar – Nižnji – 1 @ 1.60 u Maxbet

Drugi duel u tiketu za sredu nam dolazi iz Rusije gde su na programu mečevi trećeg kola Kupa, koji se od ove sezone igra u drugačijem formatu nego što je to bio slučaj ranije.
Tako se nakon tri odigrana kola Krasnodar nalazi na drugom mestu na tabeli grupe A uz bod manjka u odnosu na prvoplasirani Nižnji koji im između ostalog i dolazi u goste u ovom kolu.
Do sada je klub koji igra na prelepom stadionu ostvario jedan trijumf i jedan poraz. U prvom kolu je nekadašnji učesnik Liga Evrope slavio bez većih problema na gostovanju kod Himkija, da bi u prošlom kolu ova ekipa tek posle lošijeg izvođenja jedanesteraca poražena od Lokomotive iz Moskve.
Što se tiče Nižnjeg iz Novgoroda, ova ekipa je najprijatnije iznenađenje dosadašnjeg toka ruskog Kupa, pošto se kao što smo napomenuli ovaj tim mimo svih očekivanja nalazi na prvom mestu na tabeli grupe A.
Do sada je klub iz Novgoroda odigrao dva meča i ostvario dva trijumfa, i to prvo na domaćem terenu protiv Lokomotive kada je bilo 2:0, a onda i u prošlom kolu na svom terenu protiv Himkija, nakon boljeg izvođenja jedanesteraca.
Ne treba zaboraviti da ova ekipa igra daleko lošije na strani, što bi i te kako mogao da iskoristi Krasnodar zbog čega vam hrabro preporučujemo da ovde probate sa jedinicom za koju je kladionica Maxbet odredila koeficijent 1.60.

Fortaleza – Flamengo – 2 @ 2.25 u Maxbet

Poslednji duel koji smo za vas ovom prilikom analizilirali nam dolazi iz Brazila gde je na programu vanredno 28. kolo.
Fortaleza se u ovom trenutku nalazi na četrnaestom mestu na tabeli i kako sada stvari stoje utisak je da ovom timu predstoji velika borba za opstanak, pošto trenutno ova simpatična ekipa ima samo tri boda viška u odnosu na najugroženije timove.
Inače, u prošlom kolu je Fortaleza remizirala na gostovanju kod Žuventudea, kada je bilo 1:1, što je bio treći vezani susret na kom četrnaestoplasirani tim na tabeli nije uspeo da pobedi.
U goste im ovog puta dolazi Flamengo od kog smo bez ikakve sumnje daleko više očekivali u ovogodišnjem izdanju brazilske Serije A.
Trenutno je situacija takva da se ova ekipa nalazi na četvrtom mestu na tabeli koje je ujedno i poslednje koje na kraju prvenstva donosi direktan plasman u Kopa Libertadores, što se svakako u prethodnih nekoliko sezona nije dovodilo u pitanje.
U prošlom kolu su Arturo Vidal i drugari u velikom derbiju brazilskog fudbala pred svojim navijačima poraženi od Fluminensea, a taj duel je završen rezultatom 1:2, što je ujedno bio i treći vezani susret na kom nekadašnji šampion Brazila nije uspeo da pobedi, pa se stiče utisak da je trijumf imperativ na susretu protiv Fortaleze, koja kao što smo već napomenuli ima dosta problema ove sezone.
Mišljenja smo da će Flamengo prekinuti post i slaviti na ovom nimalo naivnom gostovanju, pa vam predlažemo da odigrate 2 koju Maxbet plaća sa sjajnom kvotom 2.25.

Ukupna kvota na tiketu za sredu u kladionici Maxbet iznosi 7.20.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.