Tiket dana (petak, 30.09.2022)

Tiket dana

Prebrodismo period bez ligaškog fudbala, barem kada su elitni rangovi u pitanju. Od danas se nastavljaju prvenstva, a prave stvari očekuju nas od sutra. Predložene kvote bile su aktuelne u trenutku pisanja teksta.

Bilbao – Almerija – 1,0-3 @ 2.11 u Meridianbet

Baskijci su na pauzu otišli posle dve uzastopne pobede sa čak sedam postignutih golova. Četiri puta su tresli mrežu Elčea na strani, a tri puta su pogodili cilj protiv Rajo Valjekana na svom San Mamesu. To baš i nije karakteristika ekipe iz Bilbaoa. Na ta dva meča palo je po pet golova ukupno, a pre toga su u prva četiri kola primili samo jedan gol i dali 5. Almerija je rano upala u krizu, imaju iza sebe tri vezana neuspeha, a sva tri puta bilo je 1:0 za rivale. To se nekako poklopilo sa odlaskom Umara Sadika u Sosijedad, i očeigledno je da Andalužani nisu obezbedili adekvatnu zamenu za sjajnog Nigerijca, koji se, nažalost, povredio i najverovatnije završio ovu sezonu. Almerija ima samo 4 boda iz šest utakmica, pa će morati mnogo da se potrudi da ne bi već sada došla u nezavidnu situaciju. Ne sumnjamo u pobedu domaćina, ali nam ne izgleda da će biti goleade. Za 1,0-3 kvota je 2.11 u kladionici Meridianbet.

Tun – Ksamaks – 1,2+ @ 1.88 u Meridianbet

Nastavlja se i švajcarska Čelendž liga i to posle pune tri sedmice, s obzirom da je u međuvremenu igrano jedno kolo u Kupu. I baš u tom takmičenju, pre 15 dana, sastali su se Tun i Ksamaks, ali se duel igrao u Nojšatelu. Sada se igra u Tunu i domaćin je veliki favorit, pošto je slavio i u tom kup okršaju sa 2:1. Ksamaks je očajno započeo sezonu, posle osam odigranih kola imaju samo jedan bod na kontu, pa se nalaze ubedljivo na poslednjem mestu. Taj jedan bod osvojili su u prošlom kolu protiv Vaduza na svom terenu, a sezonu su započeli sa sedam uzastopnih neuspeha u Čelendž ligi. Na drugoj strani ni Tun ne može da bude prezadovoljan svojim učinkom. Ova ekipa ima velike ambicije, želi povratak u elitu, posebno jer će ove sezone dve ekipe direktno u Super ligu, a treća ide u baraž. Tun je sada sedmi sa 10 bodova, ali vodeći timovi imaju samo po 6 više od njih, to su Vil i Lozana. Pobeda domaćih ne bi smela da izostane, a Tun će dati barem dva gola. Za 1,2+ kvota je 1.88 u kladionici Meridianbet.

Hanover – Hamburger – GG3+ @ 1.83 u Meridianbet

Već na otvaranju 10. kola nemačke Cvajte očekuje nas derbi, ne samo severa zemlje već kompletne lige. Vodeći Hamburger gostuje u Hanover, a oba tima bila su u fantastičnoj formi pre prvensvene pauze. Gosti su vezali četiri pobede, na svom terenu bili su bolji od Karlsruea i Fortune iz Dizeldorfa, dok su na strani slavili protiv Nirnberga i Holštajna u Kilu. Zanimljivo je da je tim iz najveće nemačke luke ove sezone fantastičan na strani, odigrali su četiri meča u gostima u Cvajti i sva četiri dobili, postigavši na svakom barem po dva gola. Ipak, treba reći da Hanover još nije izgubio na svom terenu, imaju dve ponbede i dva remija, a pre pauze su imali šest uzastopnih utakmica bez poraza sa pet pobeda i samo jednim remijem. Zbog nešto slabijeg starta Hanover se nalazi na 4. mestu pred ovo kolo, ispred njih su Darmštat sa jednim i Paderbrn sa dva boda više, dok je Hamburger udaljen četiti boda. Pobedom bi Hanover stigao samo na bod zaostatka za svojim rivalom, ali to neće biti lako ostvariti. Očekujemo golove, i to na obe strane, a za igru GG3+ koeficijent u kladionici Meridianbet iznosi 1.83.

Ukupna kvota na tiketu za petak u kladionici Meridianbet iznosi 7.26.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.