Tiket dana (ponedeljak, 03.10.2022)

Tiket dana

Posle prebogatog vikenda, i pred nastavak evropskih kupova, ovog ponedeljka je nešto ”tanja” ponuda, ali za tikete sasvim dovoljna. Kvote mogu biti neznatno izmenjene.

Rajo Valjekano – Elče – 1,2+ @ 2.30 u MaxBet

U madridskog predgrađu Valjehasu Rajo dočekuje poslednjeplasirani Elče. Za goste ovo može biti krucijalan mem mada je tek početak sezone. Gosti imaju samo jedan osvojen bod u šest odigranih kola, a uspeli su samo dva puta da zatresu mrežu svojih rivala. Sve ukazuje na nepobitnu činjenicu da će u ovoj, trećoj po redu sezonu u eliti, teško uspeti da izbore opstanak. Ko zna, možda se Elče probudi, a opravdanje za dosadašnji učinak može da bude i težak raspored, pre svega na strani gde su igrali protiv Betisa, Viljareala i Barselone. Nije mnogo lakše bilo na na domaćem terenu gde su im u goste dolazili Sosijedad i Bilbao, dok je jedini pravi kiks meč u kome su uzeli jedini bod, protiv Almerije u Elčeu. Rajo ima sedam bodova, ali je izgubio tri puta u četiri poslednja meča. Gledajući sve zajedno a uzimajući u obzir i kvalitet timova, čini nam se da treba očekivati pobedu domaćina uz bar dva data gola. Za kombinaciju 1,2+ u kladionici MaxBet dobija se koeficijent 2.30.

Nordsjeland – Randers – 3+ @ 1.70 u MaxBet

Posle odličnog početka sezone ekipe Nordsjelanda je u dva prethodna kola uzela samo bod. Zanimljivo je da su lidersku poziciju prepustili upravo ekipi Randersa sa kojom se sastaju u poslednjoj utakmici 11. kola danske Super lige. Ove sezone prvenstvo je izjednačenije nego ikad, FC Kopenhagen, Mitjiland ili Brondbi, nisu dominantni i za gornji deo tabele bore se sve ekipe osim poslednjeplasiranog Lingbija. Ekipa iz Faruma je pred pauzu remizirala sa Mitjilandom i izgubila od Horsensa, dok je Randers u sedam prethodnih utakmica pobedio šest puta a samo je remizirao kod Brondbija. Ova utakmica spušta zavesu na prvi deo regularnog dela prvenstva, a pobednik će završiti na prvom mestu. Očekujemo otvorenu i efikasnu utakmicu sa barem tri gola na njoj. Za 3+ koeficijent iznosi 1.70 u kladionici MaxBet.

Breidablik – Stjarnan – 1,2+ @ 1.63 u MaxBet

Na Islandu startuje plej-of i plej-aut, po prvi put u ovoj zemlji. Da je sistem takmičenja kao ranije Breidablik bi sada već proslavljao titulu šampiona, a ovako moraju da odigraju još deset utakmica protiv timova koji su zauzeli mesta od 2. do 6. Bez obzira na tau činjenicu oni su najveći favoriti da po završetku plej-ofa ipak proslave titulu. U doigravanje su ušli sa osam bodova više od prvih pratilaca timova Akurejrija i Vikingura, prošlogodišnjeg prvaka. Moraju ipak da budu oprezni u timu iz Kopavogura, u poslednje vreme izgubili su od Akurejrija u prvenstvu, a ispali u polufinalu kupa protiv Vikingura i to na svom terenu. Srećom, njihov prvi rival Stjarnan ušao je u plej-of kao šesti, i bukvalno nema neke veće šanse da se nađe makar među timovima koji će u Evropu. Možda ta rasterećenost Stjarnana njima donese nešto dobro, ali su oni tek u poslednjem kolu regularnog dela prekinuli niz od pet uzastopnih poraza, tako što su slavili protiv Hafnarfjordora. Naš predlog je jedinica uz dva gola domaćina. Za 1,2+ dobija se koeficijent koji u kladionici MaxBet iznosi 1.63.

Ukupna kvota na tiketu za ponedeljak u kladionici MaxBet iznosi 6.37.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.