Tiket dana (četvrtak, 06.10.2022)

Tiket dana

U četvrtak nas očekuje pregršt veoma interesantnih mečeva, a za vas smo ovog puta analizirali tri meča trećeg kola Liga Evrope.
Podsećamo vas da su sve kvote bile aktuelne u trenutku pisanja ovog teksta.

Monako – Trabzon – 1 @ 1.58 u Mozzartbet

Prvi meč koji smo za vas u tiketu za četvrtak analizirali se igra u kneževini, gde će fudbaleri Monaka ugostiti Trabzon.
U prvom kolu Liga Evrope francuski predstavnik je uz dosta muke slavio na gostovanju kod Crvene zvezde, a veliko je pitanje kojim rezultatom bi bio završen taj susret da nije bilo onog nesrećnog penala koji je skrivio Slavoljub Srnić.
U drugom kolu je nekadašnji finalista Lige šampiona mimo svih očekivanja poražen na svom terenu od Ferencvaroša, a taj meč je završen rezultatom 0:1.
Kada je Liga 1 u pitanju, trenutno se izabranici trenera Klemana nalaze na petoj poziciji na tabeli a u prošlom kolu je demoliran Nant rezultatom 4:1.
Što se tiče Trabzona, malo ko je očekivao da će ova ekipa prošle sezone doći do titule šampiona Turske, ali to se desilo, i to na jedan veoma ubedljiv način.
Nažalost, ovaj tim nije uspeo da dođe do direktnog plasmana u Ligu šampiona, pa je Trabzon morao da se zadovolji sa Ligom Evrope, gde nakon dva odigrana kola ovaj tim ima polovičan učinak, pošto je u prvom kolu ova ekipa poražena na svom terenu od Ferencvaroša, dok je u drugom sa 2:1 na domaćem terenu savladana Crvena zvezda, dosta lakše nego što to rezultat pokazuje.
Monako igra u sjajnoj formi u poslednje vreme i mišljenja smo da će ova ekipa sa odličnim partijama nastaviti i na ovom susretu pa vam preporučujemo da odigrate jedinicu za koju je kladionica Mozzartbet odredila koeficijent 1.58.

Roma – Betis – GG3+ @ 2.20 u Mozzartbet

Jedan od najzanimljivijih mečeva trećeg kola Liga Evrope se igra na stadionu “Olimpiko” gde će fudbaleri Rome ugostiti Betis.
Poznato je da je “Vučica” prošle sezone došla do trofeja u Ligi konferencija, što je prvi evropski trofej u istoriji ovog kluba.
Što se tiče dosadašnjih partija u Ligi Evrope, u prvom kolu je mimo svih očekivanja četa Žozea Murinja poražena na gostovanju kod Ludogoreca, da bi u drugom kolu Roma na svom terenu bila bolja od Helsinkija rezultatom 3:0.
U Seriji A stvari za sada teku po planu, a u prošlom kolu su Rimljani ostvarili veliki trijumf na gostovanju kod Intera kada je bilo 1:2.
U goste im dolazi Betis koji je prošle sezone igrao solidno u Ligi Evrope, i sigurno je da i ovog puta Andalužani imaju najveće moguće ambicije.
Sve to nam najbolje pokazuje i tabela, pošto se četa trenera Pelegrinija nakon dva odigrana kola nalazi na prvom mestu na tabeli sa maksimalnih šest osvojenih bodova.
U prvom kolu je savladan Helsinki u Finskoj rezultatom 0:2, da bi u prošlom kolu u jednom sjajnom susretu tim sa “Benito Viljamarina” bio bolji i od Ludogoreca (3:2).
U La Ligi se trenutno Betis nalazi na odličnom četvrtom mestu na tabeli koje na kraju donosi plasman u Ligu šampiona, a u prošlom kolu su Andalužani nažalost poraženi kod Selte, kada je bilo 1:0.
Težak meč za prognoziranje, ali sva je prilika da će nam ovaj susret na “Olimpiku” doneti dosta golova, i za očekivati je da ih bude na obe strane, pa je idealno da probate sa igrom GG3+ za koju je kladionica Mozzartbet pripremila kvotu 2.20.

Olimpijakos – Karabag – 1 @ 1.95 u Mozzartbet

Poslednji meč koji smo za vas ovog puta analizirali nam dolazi iz Atine, gde će fudbaleri Olimpijakosa ugostiti Karabag.
Ponovo je prošle sezone Olimpijakos bez većih problema došao do titule šampiona Grčke, ali nažalost Pirejci nisu uspeli da dođu do plasmana u grupnu fazu Lige šampiona, i morali su da se zadovolje sa drugim po kvalitetu evropskim klupskim takmičenjom.
Sa velikim ambicijama je Oli ušao u ovu sezonu, a u poslednjim danima prelaznog roka tim iz Atine je dobio nekoliko neverovatnih pojačanja, a tu pre svih mislimo na Marsela i Hamesa Rodrigeza.
Nažalost, do sada aktuelni šampion Grčke ima dva poraza u Ligi Evrope, i to pošto je ova ekipa prvo poražena na gostovanju kod Nanta, nakon gola u sudijskoj nadoknadi, ali i u prošlom kolu na svom terenu od nemačkog Frajburga, kada je bilo više nego ubedljivih 0:3.
Što se tiče Karabaga, i ovaj tim poput Olimpijakosa nije uspeo da se domogne elitnog takmičenja, a kada je u pitanju učinak tima iz Azerbejdžana, nakon dva odigrana kola ova simpatična ekipa se nalazi na drugom mestu na tabeli uz tri osvojena boda.
U prvom kolu je Karabag tesno poražen na gostovanju kod Frajburga kada je bilo 2:1, da bi u drugom kolu aktuelni šampion Azerbejdžana demolirao nimalo naivnu ekipu Nanta na domaćem terenu, pošto je taj susret završen rezultatom 3:0.
Previše ja Olimpijakos novca uložio da i posle trećeg odigranog kola nema trijumf na svom kontu u Ligi Evrope, i mišljenja smo da se to neće desiti, pa vam hrabro preporučujemo da odigrate jedinicu koju kladionica Mozzartbet plaća sa kvotom 1.95.

Ukupna kvota na tiketu za četvrtak u kladionici Mozzartbet iznosi 6.77.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.