Tiket za veče (četvrtak, 06.10.2022)

tiket dana

Od 21 čas očekuje nas druga polovina mečeva u Ligi Evrope i Ligi konferencija u trećem kolu. Da pokušamo da sastavimo tiket od ponuđenih utakmica za taj termin. Kvote su podložne promenama.

Mitjiland – Fejnord – GG3+ @ 1.75 u MaxBet

Posle prva dva kola sve četiri ekipe u ovoj grupi Lige Evrope imaju po tri boda. Po pobedu i poraz imaju Lacio, Šturm, Fejnord i Mitjiland, što ovaj duel u Herningu čini još važnijim. Mitjiland je u prošlom kolu pobedio više nego ubedljivo Lacio sa 5:1, ali je Fejnord bio još ubedljiviji protiv Šturma u Roterdamu i slavio sa 6:0. Šta drugo očekivati nego golove i na ovom duelu, a smatramo da će ih biti na obe strane i barem tri ukupno. Za GG3+ kvota je 1.75 u kladionici MaxBet.

Braga – Rojal Union – 1 @ 1.85 u MaxBet

Oba tima sjajno su stratovala u Ligi Evrope i imaju maksimalan učinak posle dva kola. Belgijski vicešampion je pobedio imenjaka u Berlinu, a zatim i Malme u Briselu, dok je Braga imala obrnut put, kući je savladala Union Berlin, a na strani Šveđane. Braga je u petak izgubila važan meč u prvenstvu protiv šampiona Porta, dok je Rojal Union vezao dva trijumfa u Župiler ligi. Pobednik ovog meča obezbediće proleće u Ligi Evrope, a smatramo da je bliži trijumfu domaći tim. Za jedinicu se u kladionici MaxBet dobija koeficijent 1.85.

Slavija – Kluž – 1,2+ @ 1.83 u MaxBet

Praška Slavija je posle dva kola u Ligi konferencija sakupila četiri boda. Pobedili su kosovski balkani sa 3:2 i uzeli bod na premijeri u Turskoj protiv Sive. Ne mođe se reći da su blistali na tim mečevima, kao što ne blistaju ni u prvenstvu svoje zemlje. Protiv Kluža su ipak favoriti, Rumuni su imali duge kvalifikacije, na kraju su se domogli grupne faze, ali ne Lige šampiona ni Lige Evrope, pa nam se čini da i nisu preterano zainteresovani za ovo utešno takmičenje. Imaju samo jedan bod iz dve utakmice, osvojila su ga protiv Balkanija na strani, dok su na svom terenu izgubili od Sivaspora. Naš predlog je jedinica uz bar dva gola domaćina. Za 1,2+ kvota je 1.83 u kladionici MaxBet.

Bazel – Slovan – T12+ @ 1.58 u MaxBet

Švajcarci su maksimalni posle dva kola u ovoj, relano, vrlo slaboj grupi. Pobedili su Pjunik na svom Sent Jakobu i Žalgiris u Litvaniji, pa će im trijumf nad Slovacima obezbediti prolaz u nokaut fazu ovog takmičenja. Pokušaće Bazel da vrati titulu u Švajcarskoj, ali to neće biti lako pored odličnog Jang Bojsa. S druge strane Slovan je krenuo sa evropskim kvalifikacijama od prve runde, igrali su mnogo mečeva i na kraju se, uz dosta sreće, našli u Ligi konferencija. Tu su zahvaljujući boljem izvođenju penala protiv Zrinjskog, a do njih su stigli golom u poslednjim sekundama produžetaka na svom terenu u Bratislavi. U prva dva kola Slovaci su uzeli samo bod, remi sa Žalgirisom i poraz u Jermeniji, a nisu još dali gol. Očekujemo da Bazel bar dva puta pogodi mrežu Slovana, a za T12+ kvota je 1.58 u kladionici MaxBet.

Ukupna kvota na tiketu za četvrtak veče u kladionici MaxBet iznosi 9.36.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.