Tiket dana (petak, 07.10.2022)

Tiket dana

Posle još jedne runde u evropskim kupovima klubovi se okreću ligapkim takmičenjima.Pred nama je bogat vikend čiji je ovaj petak samo uvod. Predložene kvote bile su aktuelne u trenutku pisanja teksta.

Antverp – Sent Trojden – 1x,0-2 @ 2.27 u Meridianbet

Krčag ide na vdu dok se ne razbije, a Antverpov je razbijen u paramparčad prošle nedelje na gostovanju u Kortrajku. Nije to bio ubedljiv poraz, bilo je 2:1, ali je stigao nakon devet uzastopnih pobeda na početku Župiler lige. I dalje je tim iz Antverpena lider na tabeli, ali je Kortrajk pokazao da su i oni ”od krvi i mesa”, što će mnogo značiti sledećim Antverpovim rivalima. Prvi je Sent Trojden, tim koji još nije izgubio na strani. Na pet utakmica imaju dve pobede i tri remija, a protivnici uopšte nisu bili naivni, igrali su sa Gentom, Genkom i Kortrajkom nerešeno, a pobedili su Ostende i Varegem. Posebno fascinira učinak odbrane na tim mečevima pošto je Sent Trojden primio ukupno jedan, i slovima, jedan gol! To se dogodilo još u Gentu krajem jula, a od tada više od 400 minuta nisu vadili loptu iz mreže u gostima. Međutim, na domaćem terenu su mnogo slabiji i zbog tog učinka su tek na 11. mestu na tabeli sa samo 13 bodova. Na poslednja dva meča na svom terenu su izgubili od Eupena i Standarda. Naš predlog je dupla šansa na domaćina uz mali broj golova. Za 1x,0-2 koeficijent u kladionici Meridianbet iznosi 2.27.

Đenova – Kaljari – 0-2 @ 1.71 u Meridianbet

Prošle, a i u mnogo prethodnih, ova dva tima igrala su jedan protiv drugog u Seriji A. I za jedne i za druge prošla sezona bila je tragična i tada su, posle mnogo uzbuđenja u finišu, ispali iz elite. Sada pokušavaju da se ekspresno vrate, ali to baš i ne ide po planu. ”Grifoni” su nešto bolji nakon sedam odigranih kola, nalaze se na 4. mestu, ali samo sa bodom manje od tri vodeće ekipe u ovom trenutku, a to su Ređina, Bari i Breša. Kaljari je tek deveti, ali ni njihov zaostatak nije nenadoknadiv, s obzirom da imaju 10 bodova na kontu, pet manje od lidera. Tim sa Sardinije je izgubio na dva prethodna meča i zato ovaj pad na tabeli Serije B. Problem je što su obe utakmice izgubili na svom terenu, od Barija i Venecije, čime su poništili dva uzastopna trijufma pre toga. Đenova je vezala dve pobede, prvo nad Modenom a onda u Ferari protiv SPAL-a i sa mnogo više optimizma čeka derbi. Teško je odrediti favorita, ali je skoro izvesno da neće biti mnogo golova. Naš predlog je 0-2 gola sa kvotom 1.71 u kladionici Meridianbet.

Kvins Park Rendžers – Reding – 1 @ 1.89 u Meridianbet

”Policajci” su upisali dve sjajne pobede za samo četiri dana, obe u gostima. Prvo su u subotu pobedili Bristol Siti sa 2:1, a onda i vodeći Šefild junajted na Bramal Lejnu sa 1:0. Time su prišli na samo tri boda ”Oštricama” koje su ostale na prvo mestu, ali se Kvins Park popeo na 4. poziciju. Zanimljivo je da su osvojili deset bodova na prethodne četiri utakmice, a da su za više od 360 minuta igre primili samo jedan gol. Sada im u goste na Loftus Roud u Londonu dolazi Reding. ”Kraljevići” su sasvim dobri ove sezone, mnogo bolji nego prethodne kada su se borili za opstanak. Reding je izborio bod u goleadi protiv Lutona u utorak, a pre toga je imao dve vezane pobede nad Viganom u gostima i Hadersfildom na svom terenu. Nalaze se na 3. mestu sa jednim bodom više od svog sadašnjeg rivala. Mada je Reding odigrao meč sa šest golova u utorak, sumnjamo da ćemo u Londonu hgeldati još jednu goleadu. Ipak, pre svega smatramo da bi Kvins Par mogao biti tim koji će nastaviti sa dobrim rezultatima i upisati novi trijumf. Za jedinicu se u kladionici Meridianbet dobija koeficijent 1.89.

Ukupna kvota na tiketu za petak u kladionici Meridianbet iznosi 7.34.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.