Tiket dana (ponedeljak, 10.10.2022)

Tiket dana

Pred nove evropske okršaje u tri kupa pred nama je ponedeljak sa nešto slabijom ponudom. Kvote su bile važeće u trenutku pisanja teksta.

Notingem forest – Aston Vila – 1x,0-2 @ 2.60 u MaxBet

”Šumari” su posle 23 godine ponovo u Premijer ligi i odmah su shvatili kakva je razlika između Čempionšipa i elite. Posle poraza u Lesteru prošlog ponedeljak pali su na poslednju poziciju sa samo 4 boda iz osam utakmica. Početak nije bio toliko loš, pobedili su Vest Hem i uzeli bod protiv Evertona na Gudisonu, ali su posle tog remija vezali pet uzastopnih poraza. Na tih pet utakmica primili su čak 18 golova, što nikako nije ohrabrujuće pred još teži raspored koji ih očekuje. Zato je meč protiv Vile veoma važan za ekipu iz Notingema. Posle Aston Vile igraju sa Vulverhemptonom, a onda samo sa timovima iz gornjeg dela tabele. Ekipa iz Birmingema popravila je formu u prethodna tri kola, a to se iskazalo i boljim rezultatima. Osvojili su pet bodova, dva puta su igrali nerešeno, protiv Mančester Sitija u Birmingemu i Lidsa na strani, a na svom Vila parku minimalnim rezultatom pobedili su Sautempton. Verujemo da Notingem neće izgubiti ovaj meč, a uz duplu šansu na domaćina smatramo da će golova biti malo. Za 1x,0-2 koeficijent iznosi 2.60 u kladionici MaxBet.

Elče – Majorka – x2,0-2 @ 2.05 u MaxBet

Domaćin je u jako teškoj situaciji već posle samo sedam odigranih utakmica u La Ligi ove sezone. Elče je osvojio samo jedan bod, a doživeo je več šest poraza. Postoje i objektivni razlozi za to, pre svega pretežak raspored na startu prvenstva i utakmice protiv timova poput Barselone, Viljareala, Betisa, Sosijedada i Bilbaoa. Jedini bod osvojili su u duelu sa Almerijom i to je nekako jedini kiks ove ekipe, da sve izgleda čudnije. U prethodnom kolu izgubili su od Rajo Valjekana tako to su gol primili u 95. minutu i ”Pčelice” su slavile sa 2:1. Bio je to baš tragičan epilog za Elče koji sada nema izbora protiv Majorke. Tim sa Baleara igra dosta čvrsto, u prvih sedam kola primili su samo 8 golova, a to je najviše zasluga novog golaman Majrorke, srpskog reprezentativca Predraga Rajkovića. I oni su imali težak raspored do sada, igrali su sa Realom, Barsom, Betisom, Bilbaoom. Osvojili su solidnih osam bodova sa samo šest datih golova. Na strani su izgubili samo od Reala, pa smatramo da neće biti poraženi u Elčeu. Naš predlog je dupla šansa na goste uz mali broj golova. Za x2,0-2 koeficijent u kladionici MaxBet iznosi 2.05.

Stjarnan – Vikingur – GG4+ @ 2.25 u MaxBet

Gosti iz Rejkjavika se polako opraštaju od titule koju su osvojili prethodne sezone. Ove sezone po prvi put se igra plej-of za titulu, a posle redovna 22 kola igra se još pet u doigravanju. Međutim, teško je očekivati da će Viingur uspeti da stigne osam bodova zaostatka za Breidablikom, koliko su imali pre ovo kolo, odnosno pred poslednje četiri utakmice. Na njima je da pokušaju da obezbede izlazak na evropsku scenu, gde su letos odigrali nekoliko vrlo zapaženih utakmica. Domaćin Stjarnan je bez nekih većih ambicija i boriće se samo za 4. mesto, koje mu je jedino dostupno. Trenutno su šesti, ali imaju samo bod manje, pred ovo kolo, od četvrtoplasiranog Valura. U prvom kolu doigravanja Stjarnan je izgubio sa 3:0 od Breidablika, dok je Vikingur pobedio Valur sa 3:2. Gosti su favoriti u ovom meču, iako ove sezone nisu pobedili Stjarnan. U prvoj utakmici Stjarnan je slavio u Rejkjaviku sa 5:4, dok je prvi meč u Gardaberu okončan remijem 2:2. Naš predlog su golovi, očekujemo ih ponovo mnogo, a za GG4+ kvota je 2.25 u kladionici MaxBet.

Ukupna kvota na tiketu za ponedeljak u kladionici MaxBet iznosi 11.99.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.