Tiket dana (četvrtak, 13.10.2022)

Tiket dana

Nakon dosta uzbuđenja koja su nam mečevi Lige šampiona doneli u utorak i sredu, u četvrtak su na programu susreti četvrtog kola grupne faze Liga Evrope i Lige konferencija, koje nam sa sobom donosi pregršt veoma interesantnih susreta.
Podsećamo vas da su sve kvote bile aktuelne u trenutku pisanja ovog teksta.

Betis – Roma – X2&3+ @ 3.70 u Mozzartbet

Prvi duel koji smo za vas u tiketu za četvrtak nam dolazi iz Liga Evrope gde će na “Benito Viljamarinu” snage odmeriti Betis i Roma.
Ova dva tima su se sastala i pre nedelju dana, kada je Betis možda i neočekivano slavio na “Olimpiku” sa 1:2, pošto je poznato da Rimljani igraju fantastično na svom terenu.
U ovom trenutku se Andalužani nalaze na prvom mestu u grupi uz maksimalnih devet osvojenih bodova, što znači da bi Betis eventualnim trijumfom protiv Rome i definitivno obezbedio plasman u nokaut fazu.
Što se tiče nacionalnog šampionata, u prošlom kolu je ekipa sa “Benito Viljamarina” odigrala meč bez golova kod Valjadolida, pa se trenutno tim iz Andaluzije nalazi na petom mestu na tabeli uz isti broj bodova kao i četvrtoplasirani Atletiko Madrid.
Što se tiče Rome, Rimljani se nalaze u veoma teškoj situaciji, pošto se trenutno nalaze na trećem mestu na tabeli uz samo tri osvojena boda.
Nije se četa Žozea Murinja proslavila do sada, pošto je na tri odigrana susreta ostvarila samo jedan trijumf i to na svom terenu protiv Helsinkija.
U prvom kolu je ovaj tim neprijatno iznenadio sve svoje navijače pošto je poražen u Razgradu od Ludogoreca, a u prošlom je kao što smo već napomenuli Betis bio bolji.
U Seriji A je za vikend “Vučica” slavila na svom stadionu protiv Lećea, ali je nažalost na tom susretu povredu zadobio Paulo Dibala, koji bi čak mogao i da propusti predstojeće Svetsko prvenstvo.
Betis je na pravom putu da dođe do plasmana u nokaut fazu, dok rimska ekipa mora da ide na sve ili ništa i smatramo da Roma neće izgubiti na ovom susretu, koji bi pored toga mogao da nam donese i dosta golova, pa je idealna kombinacija igra X2&3+ koju Mozzartbet plaća sa sjajnom kvotom 3.70.

Trabzon – Monako – GG @ 1.67 u Mozzartbet

Ekipa Trabzona je prošle sezone mimo svih očekivanja došla do titule šampiona Turske, i to prvi put nakon čak 38 godina, a sve to u konkurenciji Galatasaraja, Fenerbahčea i Bešiktaša, što je svakako bilo ogromno iznenađenje.
Sve to je ovom timu donelo plasman u kvalifikacije za Ligu šampiona, međutim, ovaj tim je eliminisan od Kopenhagena, pa je morao da se zadovolji sa učešćem u Ligi Evrope.
Nakon tri odigrana kola aktuelni turski šampion se nalazi na trećem mestu na tabeli uz tri osvojena boda.
U prvom kolu je ova ekipa poražena na gostovanju kod Ferencvaroša, da bi u drugom Trabzon bez većih problema savladao Crvenu zvezdu.
U prošlom kolu je trećeplasirani tim na tabeli gostovao kod Monaka, koji je verovatno i prvi favorit u ovoj grupi, a taj duel u kneževini je završen pobedom domaće ekipe rezultatom 3:1.
Što se tiče Monaka, ova ekipa u poslednje vreme pruža fantastične partije u Ligi 1, pošto su izabranici trenera Klemana na poslednjih pet mečeva ostvarili isto toliko trijumfa, a poslednji se desio u prošlom kolu na nimalo prijatnom gostovanju kod Monpeljea, kada je bilo 0:2.
Trenutno se Monako nalazi na petom mestu na tabeli, i sigurno u narednim kolima treba očekivati napad ove ekipe na poziciju broj tri koja na kraju sezone donosi plasman u kvalifikacije za Ligu šampiona.
U Ligi Evrope je tim iz kneževine do sada sakupio šest bodova i ima velike šanse da dođe do plasmana u nokaut fazu, ali preduslov za to je da pregrmi ovo gostovanje kod aktuelnog šampiona Turske.
Nekako je najrealnije da i jedan i drugi tim postignu makar po jedan gol na ovom meču, pa vam savetujemo da probate sa igrom GG za koju je kladionica Mozzartbet pripremila kvotu 1.67.

Vest Hem – Anderleht – 3+ @ 1.70 u Mozzartbet

Poslednji duel koji smo za vas smo ovog puta analizirali nam dolazi iz Lige konferencija, gde će Vest Hem ugostiti Anderleht.
Sigurno je da je tim iz Londona jedan od najvećih favorita za osvajanje trećeg po kvalitetu evropskog klupskog takmičenja, a nakon tri odigrana kola Vest Hem se nalazi na prvom mestu na tabeli sa maksimalnih devet osvojenih bodova.
Do sada je engleski prvoligaš na tri odigrana susreta ostvario isto toliko trijumfa, a poslednji se desio u prošlom kolu kada je ova ekipa slavila na gostovanju kod Anderlehta, a taj duel je završen rezultatom 0:1, a jedini gol na tom susretu delo je sve boljeg Skamake u 79. minutu susreta.
U Premijer ligi nakon ne baš najboljeg starta šampionata, ekipa Vest Hema pruža sve bolje partije, a to se najbolje videlo u prošlom kolu kada je londonski tim slavio na svom stadionu protiv Fulama, a taj duel je završen rezultatom 3:1.
Što se tiče Anderlehta, trenutno se najtrofejniji belgijski klub nalazi na drugom mestu na tabeli uz četiri osvojena boda.
Do sada je Anderleht odigrao tri susreta u trećem po kvalitetu evropskom klupskom takmičenju, i ostvario jedan trijumf, jedan remi i jedan poraz, i to u prošlom kolu na svom terenu od favorizovanog Vest Hema.
Kada je belgijski šampionat u pitanju trenutno se klub iz Brisela mimo svih očekivanja nalazi tek na devetom mestu na tabeli a u prošlom kolu je savladan Mehelen na gostovanju, rezultatom 1:3, iako je domaća ekipa prva došla do vođstva na tom susretu.
Vest Hem bi ovim trijumfom i definitivno obezbedio plasman u narednu fazu, dok Anderleht mora da ide na sve ili ništa što nam potencijalno može doneti dosta golova pa vam savetujemo da probate sa igrom 3+ za koju je Mozzartbet odredio koeficijent 1.70.

Ukupna kvota na tiketu za četvrtak u kladionici Mozzartbet iznosi 10.50.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.