Tiket dana (sreda, 19.10.2022)

Tiket dana

U Engleskoj i Španiji igraju se vanredna kola, ali utakmica ima i u ostalim zemljama. Koristi se svaki slobodan termin pred pauzu zbog Mundijala u Kataru. Predložene kvote bile su važeće u trenutku sastavljanja tiketa.

Kadiz – Betis – x2,0-2 @ 1.90 u Mozzartbet

U odnosu na početak sezone Kadiz igra mnogo sigurnije ali ponov o ima problema sa realizacijom i utakmicama koje igra na svom terenu. La Ligu su počeli sa pet uzastopnih poraza i činilo se da već na startu nezaustavljivo klize ka Segundi, međutim, od pobede u Valajdolidu u naredne tri utakmice odigrali su nerešeno, sa Viljarealom i Espanjolom na svom terenu, kao i na gostovanju kod Đirone. Na pet utakmica u Kadizu nisu pobedili nikog, a to je bio problem i prethodne sezone za ovaj tim. neće im biti lako ni sa Betisom. Klub iz Sevilje je izuzetno kvalitetan, igra odlično i u Evropi, a u La Ligi su na deobi trećeg mesta sa Atletikom iz Madrida i Sosijedadom. U dve poslednje sezone, od kada se Kadiz vratio u elitu, Betis je oba puta slavio na njegovom terenu, i jednom u Sevilji. Kadiz je uspeo samo jednom da ostane neporažen na Benito Viljamarinu. Nema ni sada pobede domaćina, ali Kadiz može do remija. Naš predlog je dupla šansa na Betis uz mali broj golova. Za x2,0-2 kvota je 1.90 u kladionici Mozzartbet.

Koventri – Šefild junajted – 2 @ 2.50 u Mozzartbet

Neverovatan je podatak da je Koventri izgubio samo jednom u poslednjih šest kola engleskog Čempionšipa ali je i dalje na poslednjem mestu na tabeli. Sve je to zbog očajnog starta ovog tima i samo jednog osvojenog boda u prvih pet rundi. U subotu su slavili minimalnu pobedu u glavnom gradu Velsa, pobedili su Kardif Siti na Milenijumu, što je bila njihova tek druga pobeda u sezoni. Zanimljivo je da na utakmicama Koventrija pada malo golova, a da su na prethodnih 5 mečeva viđena ukupno tri gola, dva su dali oni, a jedan su primili u porazu od Barnlija na svom terenu. Na drugoj strani Šefild junajted je ispao iz forme koja ga je krasila na početku i predalo lidersku palicu Barnliju. ”Oštrice” su četiri kola bez pobede, a ne može se reći da su im rivali bili nešto posebno kvalitetni. Remizirali su na svom Bramal Lejnu sa Brmingemom i Blekpulom, a izgubili od Kvins Parka, kao i na gostovanju u Stouku. Pod hitno im treba pobeda da bi se vratili na trijumfalnu stazu. Ovo je idealna šansa, da i pored loše forme upišu pobedu. Naš predlog je dvojka, a kvota za nju je 2.50 u kladionici Mozzartbet.

Augzburg – Bajern – 2/2,3+ @ 1.62 u Mozzartbet

Dve poslednje godine Bajern je rano ispadao iz DFB kupa i tako ostajao bez šanse da osvoji duplu krunu. Prvo ga je eliminisao drugoligaš Hajdenhajm, a u prošloj sezoni to je uradila Borusija iz Menhengladbaha. Smatramo da je Bavarcima sada izuzetno važno da vrate ovaj vrlo cenjeni trofej u svoje vitrine, ali i da ponove 2020. godinu kada su osvojili ”triplu krunu”, Ligu šampiona Bundesligu i DFB kup. To je pošlo za rukom treneru Hasiju Fliku, a sigurno da je želja i Julaijana Nagelsmana da se na taj način nađe u istoriji. U drugom kolu Bajern odlazi u komšijski Augzburg, ovde je već gostovao pre mesec dana u Bundesligi i doživeo, do sada, jedini poraz u sezoni. Biće to ogroman motiv za tim iz Minhena da se osveti Augzburgu već posle tridesetak dana, ali i da nastavi svoj put ka peharu u ovom takmičenju. Augzburg je od tog meča zaigrao mnogo bolje, u jednom trenutku imali su tri vezane pobede, ali su niz bez poraza prekunili u nedelju izgubivši u Kelnu, posle preokreta, sa 3:2. Oba tima u prvom kolu su bila ubedljiva protiv nižerazrednih timova, a ovo je derbi drugog kola. Ne verujemo da će Augzburg moći da iznenadi Bajern još jednom, te predaležemo sigurnu pobedu gostiju. Da bi koeficijent bio solidan odlučili smo se za prelaz 2/2 uz dosta golova. Za 2/2,3+ koeficijent je 1.62 u kladionici Mozzartbet.

Ukupna kvota na tiketu za sredu u kladionici Mozzartbet iznosi 7.84.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.