Tiket dana Evroliga (četvrtak, 20.10.2022)

Samo što je okončano treće, kreće četvrto kolo Evrolige. Večeras je na programu pet utakmica od Tel Aviva do Minhena. Kvote i granice podložne su promenama.

Fenerbahče – Valensija – H2 (granica 8,5) @ 1.90 u Mozzartbet

Fener igra fantastično na početku sezone, sasvim suprotno od onog kako su izgledali na startu prehodne. Za sada imaju sve pobede, kako u Evroligi, tako i domaćem prvenstvu, uz osvajanje Super kupa Turske. U prva dva kola Evrolige pobedili su Bajern u Minhenu i Makabi na svom parketu, da bi u utorak bili ubedljivi u Istanbulu protiv španske Valensije. Sve tri utakmice dobijali su velikom razlikom, +12, +14 i +21 poen. Favoriti su i protiv Valensije, ekipe koja je startovala sa dva poraza na svom parketu a onda pre dva dana iznenadila šampiona Evrope Anadolu Efes. Bilo je to, do sada, najveće iznenađenje u aktuelnoj sezoni, a najzaslužniji za njega bili su Bojan Dubljević, Kris Džons i Viktor Klaver. Sada im sledi još jedno gostovanje u Istanbulu, rival je Fenerbahče, tim koji je doživeo mnogo promena. Novi trener je Itudis, a stigla su i ozbiljna pojačanja. Upravo su novajlije bile najzapaženije protiv Asvela, a to su Edvards, Vilbekin, Motli i Kalates. Valensija je ispunila cilj pobedom nad Efesom, ali očekujemo da pruže otpor i Feneru. Ako i izgube ne verujemo da će to biti sa više od 9 koševa, pa je naš predlog H2 za koji je kvota 1.90 u kladionici Mozzartbet.

Bajern – Olimpija – UP+ (granica 148,5) @ 1.90 u Mozzartbet

Tim iz grada mode uspeo je da ne izgori u paklu beogradske Arene i zabeleži zlata vrednu pobedu. Olimpija je bila u zaostatku za Partizanom skoro čitav meč, ali je bila na visini zadatka kada je bilo najvažnije. Junaci trijumfa bili su spoljni igrači Kevin Pengos i Šejvon Šilds, ali je ogroman doprinos bio i Brendona Dejvisa, koji je uz 15 poena i 4 skoka, uspavao da veže po dvojicu rivala i omogući slobodne šuteve Beronu, Šildsu, Pengosu i Meliju. Sada tim iz Milana ima dve pobede, obe na strani, i jedan neočekivani poraz na svom parketu. On je doživljen baš od jednog nemačkog predstavnika, berlinske Albe, a sada se sastaju sa Bajernom u Minhenu. Trinkijerijev tim je u problemu, nemaju još pobedu, a ne liči ni da će je uskoro zabeležiti. Imali su i težak raspored, na svom terenu lako su izgubili od Fenera i Barselone, dok su bili blizu pobede u Bolonji protiv Virtusa. Možda im odgovaraju italijanski timovi, s obzirom da im je i trener Italijan, pa je dolazak Olimpije šansa za prvu pobedu. Samo su Rubit i Vinston bili dvocifreni protiv Barse, a još uvek se čeka put doprinos Vladimira Lučića i Vajlera-Beba. Naš predlog je veći broj poena od ponuđene granice, baš zato što je Bajern postizao jako malo koševa do sada i vreme je da u jednom meču budu efikasni. Granica je na 148,5, a za (+) koeficijent iznosi 1.90 u kladionici Mozzartbet

Partizan – Virtus – 1 @ 1.70 u Mozzartbet

Crno-beli nisu uspeli da zatvore utakmicu ni protiv Olimpije. Možda u tom meču nisu bili blizu pobede kao protiv Baskonije, kada im je trebalo još samo jedno bacanje, ali su i sada bili bolji tim, tokom celog meča imali prednost, često i dvocifrenu, ali je iskustvo i kvalitet gostiju presudio na kraju. Prodate lopte su bile ključne i to je segment igre na koji će trener Obradović morati da obrati pažnju u duelu sa drugim italijanskim predstavnikom, takođe povratnikom u Evroligu kao i Partizan, Virtusom iz Bolonje. Osvajač Evrokupa ima jednu pobedu i dva poraza u prva tri kola. Poraženi su od Monaka na svom parketu i Đalgirisa u Kaunasu, dok su slavili protiv Bajerna u Bolonji. U prva dva meča najviše je pokazao Danac Gabrijel Lundberg, oba puta je bio dvocifren, ali ga nije bilo u Kaunasu, a pod velikim pitanjem je i za Beograd. Odavno je van stroja Šengelija, pa je startni centar Mohamadu Žaite. Šteta što Partizan nije slavio protiv Olimpije pre svega zbog fanstastičnog izdanja Zeka Ledeja, i ponovo odličnog Matijasa Lesora. Međutim za pobedu u Evroligi njima je trebalo da se priključi još neko, pošto su Madar i Anđušić jedini imali dobre skvence. Van sastava su i dalje Avramović i Smailagić, a organizzacija igre hronični je problem. Podbacio je Egzum protiv Olimpije, dok je Naneli totalno van ritma. I pored svih problema i poraza navijači nisu okrenuli leđa Partizanu i očekujemo da im pomognu da protiv Virtusa, čije boje brani Miloš Teodosić, zabeleži prvu pobedu. Za jedinicu je kvota 1.70 u kladionici Mozzartbet.

Ukupna kvota na tiketu za četvrtak u kladionici Mozzartbet iznosi 6.14.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.