Tiket dana: Poeni igrača (petak, 21.10.2022)

Danas se završava 4. kolo Evrolige. Evo još jednog predloga za učinak košarkaša. Predložene kvote i granice podložne su promenama.

Vil Klajburn (Anadolu Efes) – Skokovi + (granica 4,5) @ 1.80 u MaxBet

Neverovatna je energija koju u svaki tim unosi Vil Klajburn. Bilo je tako u Darušafaki, CSKA iz Moskve, ali i sada u Efesu. Možda se od aktuelnog šampiona Evrope više očekivalo na početku sezone, ali vremena ima još mnogo, utakmica takođe, i sve se da ispraviti. Klajburn je igrao odlično u prva tri meča, postizao je više od 21 prosečno, a najbolji učinak imao je na gostovanju kod Monaka. Taj meč su izgubili, kao i pre dva dana od Valensije na svom parketu, pa im je jedini trijumf onaj protiv Zvezde u prvom kolu. Pored efikasnosti Klajburn uvek ide i na skok, i čini nam se da ih je imao manje nego obično, prosek je 3,7. Zato verujemo da će u meču sa Albom biti još aktivniji, pobeda je neophodna njegovom timu, i da će imati više od 4,5 uhvaćenih lopti, kolika je granica u kladionici MaxBet sa koeficijentom 1.80.

Paris Li (Panatinaikos) – Poeni + (granica 9,5) @ 1.90 u MaxBet

Bek iz Kameruna dobio je dosta prostora u ekipi iz Atine. Igra prosečno čak 26 minuta, mnogo više nego u Monaku. Pred Radonjićem je ponovo ultimatum, Pao mora da pobedi ”Kneževe”, posebno nakon katastrofe koju su doživeli u Berlinu. ”Zeleni” imaju samo jednu pobedu, ostvarili su je u Beogradu protiv Crvene zvezde, dok su izgubili od Reala i Albe. Li će imati poseban motiv da se dokaže protiv bivšeg kluba i očekujemo da ubaci više ponea od ponuđene granice. Ona je na 9,5 koševa, a za (+) kvota je 1.90 u kladionici MaxBet.

Džanan Musa (Real Madrid) – Poeni + (granica 12,5) @ 1.85 u MaxBet

Bosanski reprezentativac najbolji meč u Evroligi u dresu Reala odigrao je pre dva dana protiv Olimpijakosa, ali ta igra nije nagrađena i pobedom. Bio je to već drugi poraz za ”kraljevski” klub u tri kola, pošto su pre toga izgubili i od Barselone. Jedina pobeda, za sada, im je ona iz Atine protiv Panatinaikosa. Musa je bio fantastičan na Evrobasketu, ali su on i Jusuf Nurkić bili premalo da bi se Bosna i Hercegovina našla u nokaut fazi tog takmičenja, pošto je grupa bila neverovatno jaka. Od dolaska u real iz Breogana pruža odlične partije, U ACB ligi postiže prosečno više od 17 koševa, dok je u Evroligi na 11,7. Real je favorit protiv Zvezde, a očekujemo da Musa bude u svom elementu i prebaci granicu od 12,5 poena na meču. Za (+) poene za Džanana Musu kvota je 1.85 u kladionici MaxBet.

Luka Mitrović (C. Zvezda) – Poeni + (granica 8,5) @ 1.90 u MaxBet

Verujemo da će Mitrović na krilima odlične partije u Votiriji biti na visini zadatka i protiv Reala. Zvezda je podbacila u Baskiji, odigrala je samo jedno poluvreme dobro, ali je Luka Mitrović imao odličan učinak sa 17 poena i čak 8 skokova. To mu je bio najbolji učinak u sezoni, mada je pružio sjajnu partiju i u derbiju ABA lige protiv Budućnosti sa 15 koševa i 9 skokova. Nije iskusni krilni centar prva opcija u napadu za tim Aleksandra Jovanovića, ali odlično koristi svoje minute i aktivan je u skoku pod oba koša. Neće biti lako protiv reala koji ima odličnu centarsku liniju i gorostasnog Tavareša, ali bi Mitrović svojom brzinom mogao da im napravi problem. Granica je na 8,5 poena, a za (+) kvota je 1.90 u kladionici MaxBet.

Ukupna kvota na tiketu za petak u kladionici MaxBet iznosi 12.02.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.