ZA KLAĐENJE BEZ GRANICA – Meridian ti poklanja dvostruki bonus: 10.000 DINARA + 200 SPINOVA stiže na tvoj račun!

Uplati depozit u Meridianu, preuzmi bonus i zavrti točak sreće!

Budi od starta na dobitku – tako jednostavno rečeno i što je najvažnije, istinito je.

Sportska kladionica Meridian je jedina kladionica u regionu koja te časti gotovo svakog dana! Znamo da ste dobro obavešteni o neviđenom bonusu dobrodošlice od 2.000 RSD i 200 SPINOVA, ali to nije sve!

Za sve one koji su se već registrovali na meridianbet.rs – stiže novo fantastično iznenađenje i to u vidu kombinacije bonusa za sportsko kladjenje i spinova za omiljenu slot igru!

Bilo da ste ljubitelj sportskog kladjenja ili slot igara – na pravom ste mestu, jer kada Meridian časti svi dobijaju! Bonus na prvi depozit ovog puta stiže u totalno drugačijem i još zanimljivijem “fazonu”!

Naime, svi igrači koji su se registrovali na meridianbet.rs sajtu ili mobilnoj aplikaciji, počev od 01.10.2022. i koji su deponovali svoj novac stiču pravo na fantastičan poklon od 100% bonusa i 200 spinova za sjajnu Pirates Power igru!

Dakle, uz samo par klikova – fantastičan bonus od 100% i 200 SPINOVA stiže na vašu adresu! Možete osvojiti maksimalno do 10.000 DINARA SPORT BONUSA na ovaj način!

Bonus i spinovi uplaćuju se automatski sledećeg dana do 14h ili 24h od registracije, što znači da vrlo brzo dobijaš novu šansu da zavrtiš spinove i sastaviš novi tiket!

Vreme je za zabavu – uplati depozit u Meridianu i pokreni točak sreće!

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.