Tip dana: Real Madrid – Sevilja: Kraljevski tretman za Andalužane na Bernabeu!

Utisak je da odavno nije bila ovako dobra ponuda za klađenje kao što će to slučaj biti u subotu, a za vas smo ovog puta analizirali meč koji će biti odigran na “Santjago Bernabeu” gde će fudbaleri Real Madrida ugostiti Sevilju, koja ima dosta problema ove sezone.
Meč između ove dve ekipe je zakazan za 21h.

Real Madrid: Madriđani drže sve u svojim rukama na oba fronta!

Prošla sezona je bila odlična, pošto su u njoj fudbaleri Reala uspeli da dođu do trofeja u Ligi šampiona, ali i do titule u španskoj La Ligi, pa teško da je moglo bolje, a jedan od najzaslužnijih ljudi za to je bez ikakve sumnje legendarni Karlo Ančeloti, koji je na mala vrata stigao u svoj nekadašnji klub i za kratko vreme pokazao da je to bio jedan od najboljih poteza uprave kraljevskog kluba u poslednjih dvadesetak godina.
Letnji prelazni rok je protekao relativno mirno, a osim odlaska Kazemira u Mančester Junajted praktično da značajnijih odlazaka nije bilo.
U klub su stigli Ridiger i Čuameni, i za kratko vreme pokazali da se na njih može i te kako računati, a kada se sve sabere i oduzme utisak je da Madriđani i ovog puta drže sve u svojim rukama.
Naime, kada je španska La Liga u pitanju, u ovom trenutku se Real nalazi na prvom mestu na tabeli uz tri boda viška u odnosu na drugoplasiranu Barselonu.
U prošlom kolu su Karim Benzema i drugari slavili na gostovanju kod Elčea kada je bilo 0:3, a ono što je veoma zanimljivo je da su aktuelnom šampionu Španije na tom gostovanju poništena čak tri gola, pa je vrlo lako ta pobeda mogla da bude i ubedljivija.
Naravno, treba podsetiti da je pre toga lider na tabeli slavio u “El Klasiku” protiv Barselone, kada je bilo 3:1, čime je španski velikan još jednom pokazao da je glavni favorit za odbranu trofeja u La Ligi.
Što se tiče Lige šampiona, Real se nakon četiri odigrana kola nalazi na prvom mestu na tabeli i već je obezbedio plasman u nokaut fazu, a do sada su Madriđani ostvarili tri trijumfa i jedan remi i to u prošlom kolu na gostovanju kod Šahtjora, do kog je španski velikan došao nakon gola Ridigera u poslednjim trenucima susreta.
Za kraj, kada su u pitanju izostanci za ovaj veoma važan duel sa Seviljom u okviru jedanaestog kola španske La Lige, Karlo Ančeloti neće moći da računa na duže odustnog Tiba Kurtou, dok pored njega u timu neće biti ni Sebaljosa i Diaza.

Sevilja: Može li Sampaoli da preporodi Andalužane?

Sevilja je prošle sezone bez većih problema došla do plasmana na četvrtu poziciju i plasmana u najkvalitetnije evropsko klupsko takmičenje, što je svakako bio primarni cilj i ovog puta, međutim, kada se se sve sabere i oduzme utisak je da su Andalužani najveće razočarenje dosadašnjeg toka šampionata.
Naime, u ovom trenutku se popularni “berberini” nalaze tek na dvanaestom mestu na tabeli uz samo dva boda viška u odnosu na timove koji se nalaze u zoni ispadanja.
Do sada je Sevilja odigrala deset mečeva u La Ligi i ostvarila samo dva trijumfa, uz čak četiri remija i isto toliko poraza, a u prošlom kolu su Andalužani remizirali na svom terenu protiv Valensije, kada je bilo 1:1.
Cenu loših rezultata je platio Đulijen Lopategi a njega je na klupi nasledio Horhe Sampaoli nakon fenomenalne sezone u Marseju.
Ono što treba napomenuti je da novi trener još uvek ne zna za poraz u svom novom klubu pošto je na četiri odigrana susreta u svim takmičenjima čak tri puta remizirao, uz jedan veoma važan trijumf na gostovanju kod Majorke, kada je bilo 0:1.
Očekivali smo dosta više od Andalužana i u Ligi šampiona, pošto se tim sa “Sančez Pichuana” nakon četiri odigrana kola nalazi na trećem mestu na tabeli uz samo dva osvojena boda, što je čak za pet bodova manje u odnosu na drugoplasiranu Borusiju iz Dortmunda, kojoj je i bod iz dva susreta dovoljan za prolazak u narednu fazu.
Do sada su izabranici trenera Sampaolija odigrali četiri meča u najkvalitetnijem evropskom klupskom takmičenju i doživeli dva ubedljiva poraza od Sitija i Dortmunda, ali i dva puta remizirali, i to na gostovanju kod Kopenhagena, i u gostima kod popularni “milionera” u prošlom kolu kada je bilo 1:1.
Svakako da će “berberini” učiniti sve da dođu do te treće pozicije i nastavka takmičenja u Ligi Evrope, što je takmičenje u kom Sevilja ima velike uspehe.
Za kraj, što se tiče izostanaka za ovaj veoma važan duel sa liderom na tabeli, Horhe Sampaoli neće moći da računa na Koronu, Fernanda, Salasa, Rekika i Nianzua.

Naš predlog

Iako je osetno da Sevilja od kako je na klupu ovog tima seo Horhe Sampaoli pruža nešto bolje partije, mišljenja smo da Anldaužani nemaju šta da traže na gostovanju kod lidera na tabeli, pa vam toplo preporučujemo da odigrate jedinicu za koju je kladionica Meridianbet pripremila kvotu 1.43.

Vrlo lako se može desiti i da nam ovaj duel na “Santjago Bernabeu” donese dosta golova, pre svega u mreži Sevilje, pa vam savetujemo da probate sa igrom D2+ za koju je Meridianbet odredio koeficijent 1.48.

Za kraj, za očekivati je da Madriđani od prvog minuta nametnu prepoznatljiv ritam i relativno brzo dođu do gola, zbog čega vam hrabro preporučujemo da probate sa prelazom 1-1 koji kladionica Meridianbet plaća sa sjajnom kvotom 1.96.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.